سلام
وقت بخیر . امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه و روزگار به کام .
عنوان تاپیک مشخصه . فروش دو ماژول ۴ گیگ از رمهای جی اسکیل سری Trident Z که هر دو هم برای یک پک هستند .
گارانتی مادام العمر آواژنگ دارن و در سلامت کامل .
فرکانس ۳۲۰۰ و با تاخیر CL16 .
رمها از ابتدا به صورت آک خریداری شدن و روی سیستم خونگی بودن . هیچ فشار و اورکلاک و مواردی از این دست ش به خودشون ندیدن .
متاسفانه از خود این پک لینک خاصی که موجود داشته باشن پیدا نکردم ( لینک ). دو لینک پایین مربوط به همین مشخصات اما پک ۱۶ گیگ ( 8×2 ) هستن
لیون کامپیوتر
آریا کامپیوتر
قیمت : ۱۱۵۰ ت
پیشنهاد قیمت متفاوت با نظر بنده رو خصوصی در خدمت هستم .
رزرو رو شرمنده دوستان هستم . هر دوستی زودتر واریز و اعلام در تاپیک رو انجام بدن ماژول متعلق به ایشون هست .
طبق معمول تاپیکهای بنده ، هزینه ارسال با پست پیشتاز رو دوستان مهمون بنده هستن البته تا یک هزینه معقول .
جسارتا اول واریز بعد ارسال مگر موارد خاص .
فروش در انجمن همسایه Lion Computerو خارج از فروم هم برقرار است .

وقت بخیر . امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه و روزگار به کام .
عنوان تاپیک مشخصه . فروش دو ماژول ۴ گیگ از رمهای جی اسکیل سری Trident Z که هر دو هم برای یک پک هستند .
گارانتی مادام العمر آواژنگ دارن و در سلامت کامل .
فرکانس ۳۲۰۰ و با تاخیر CL16 .
رمها از ابتدا به صورت آک خریداری شدن و روی سیستم خونگی بودن . هیچ فشار و اورکلاک و مواردی از این دست ش به خودشون ندیدن .
متاسفانه از خود این پک لینک خاصی که موجود داشته باشن پیدا نکردم ( لینک ). دو لینک پایین مربوط به همین مشخصات اما پک ۱۶ گیگ ( 8×2 ) هستن
لیون کامپیوتر
آریا کامپیوتر
قیمت : ۱۱۵۰ ت
پیشنهاد قیمت متفاوت با نظر بنده رو خصوصی در خدمت هستم .
رزرو رو شرمنده دوستان هستم . هر دوستی زودتر واریز و اعلام در تاپیک رو انجام بدن ماژول متعلق به ایشون هست .
طبق معمول تاپیکهای بنده ، هزینه ارسال با پست پیشتاز رو دوستان مهمون بنده هستن البته تا یک هزینه معقول .
جسارتا اول واریز بعد ارسال مگر موارد خاص .
فروش در انجمن همسایه Lion Computerو خارج از فروم هم برقرار است .

Last edited: