• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رنک الکسا

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
دروود بر شما

من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که نمی دونم چرا رنک الکسا من به جا اینکه بیاد پایین میره بالا

الان من روزانه حدود 10 هزار ای پی بازدید کننده دارم 20 هزار صفحه نمایش اما رنک الکسا من هستش 9800 ایران

ادرس سایت : www.bijame.com

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
بررسی ها نشان میده که وب سایت شما در همین یک ماه اخیر بازدید کننده اش زیاد شده
آلکسا میانگین بازدید سه ماهه رو حساب میکنه
ولی رنک آلکسا چیز مهمی نیست به شخصه به رنک آلکسا اهمیتی نمیدم
با 10 هزار آی پی باید حول حوش 2 هزار ایران باشید
آلکسا چند وقتیه رقابتی شده قبلا با 12 هزار آی پی 600 ایران رو تجربه کردم
سایت 16 هزار ایران 1 هزار ای پی دارد
سایت 8 هزار ایران 2هزار ای پی دارد
سایت 4 هزار ایران 4 هزار ای پی دارد
سایت 2 هزار ایران 8هزار ای پی دارد
سایت هزار ایران 16هزار ای پی دارد
سایت 500 ایران 32 هزار ای پی دارد
سایت 200 ایران 64 هزار ای پی دارد
سایت 100 ایران 128 هزار ای پی دارد
سایت 50 ایران 256 هزار ای پی دارد

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
بررسی ها نشان میده که وب سایت شما در همین یک ماه اخیر بازدید کننده اش زیاد شده
آلکسا میانگین بازدید سه ماهه رو حساب میکنه
ولی رنک آلکسا چیز مهمی نیست به شخصه به رنک آلکسا اهمیتی نمیدم
با 10 هزار آی پی باید حول حوش 2 هزار ایران باشید
آلکسا چند وقتیه رقابتی شده قبلا با 12 هزار آی پی 600 ایران رو تجربه کردم
سایت 16 هزار ایران 1 هزار ای پی دارد
سایت 8 هزار ایران 2هزار ای پی دارد
سایت 4 هزار ایران 4 هزار ای پی دارد
سایت 2 هزار ایران 8هزار ای پی دارد
سایت هزار ایران 16هزار ای پی دارد
سایت 500 ایران 32 هزار ای پی دارد
سایت 200 ایران 64 هزار ای پی دارد
سایت 100 ایران 128 هزار ای پی دارد
سایت 50 ایران 256 هزار ای پی دارد
دروود بر شما
حرفتون رو کاملا قبول دارم که الکسا واقعا چیز مهمی نیستش
اما چیزی که هستش اینه که این تغییرات باید روی رنک سایت من تاثیر مثبت بزاره ، خودتونم میدونید که خیلی وقت ها مردم برای تبلیغات رنک الکسا رو در نظر میگیرند ، و خیلی جاها به بنده گفتن دروغ گو و داری امار دروغ به ما نشون میدی و این اصلا چیز خوبی نبوده :(
با این امار من باید هزار ایران رو تجربه کنم اما الان 9000 تا عقب افتادم

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
تقریبا با ده هزار آی پی میشه 1600 ایران شد
1 - تولبار آلکسا را نصب کنید
2 - آمار سایتتون نشون میده
شما بازدیدتون یک دفعه زیاد شده
164281 الان این بازدید سایتتون هستش در طول در طول 9 ماه یعنی ماهی 18.364 میانگین روزانه حدود 592 صفحه بازدید شده در کل اگه بخواهیم بازدید کننده رو حساب کنیم میانگین 200 بازدید کننده ( یک روزه ) در عرض این 9 ماه وارد سایتتون شدن ولی شما میگین 10 هزار ای پی دارین من حرف شما رو قبول می کنم چون یک ساعت نیم پیش بازدید کل 163400 بود بالای250 بازدید کننده ( 880 ویو ) آمده سایتتون توی 90 دقیقه
بگذریم منظور کلامم این بود که برای اینکه رنک هزار ایران رو داشته باشید باید حدود 30 یا 40 هزار جهانی باشید شما 300 هزار هستید
آلکسا میانگین آمار سه ماهه رو حساب میکنه پس مطمئن باشید تا یک ماه دیگه رتبه سایتتون زیر 3 هزار خواهد آمد
موفق باشید

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
تقریبا با ده هزار آی پی میشه 1600 ایران شد
1 - تولبار آلکسا را نصب کنید
2 - آمار سایتتون نشون میده
شما بازدیدتون یک دفعه زیاد شده
164281 الان این بازدید سایتتون هستش در طول در طول 9 ماه یعنی ماهی 18.364 میانگین روزانه حدود 592 صفحه بازدید شده در کل اگه بخواهیم بازدید کننده رو حساب کنیم میانگین 200 بازدید کننده ( یک روزه ) در عرض این 9 ماه وارد سایتتون شدن ولی شما میگین 10 هزار ای پی دارین من حرف شما رو قبول می کنم چون یک ساعت نیم پیش بازدید کل 163400 بود بالای250 بازدید کننده ( 880 ویو ) آمده سایتتون توی 90 دقیقه
بگذریم منظور کلامم این بود که برای اینکه رنک هزار ایران رو داشته باشید باید حدود 30 یا 40 هزار جهانی باشید شما 300 هزار هستید
آلکسا میانگین آمار سه ماهه رو حساب میکنه پس مطمئن باشید تا یک ماه دیگه رتبه سایتتون زیر 3 هزار خواهد آمد
موفق باشید
ممن آمار گیر وب گذر رو حذف کرده بودم دوباره گذاشتم الان سه روزه اینو گذاشتم از همون قبلیه دارم استفاده می کنم پس فقط باید صبر کنم :) ممنون از راهنمایی شما
01490954504542603390.png

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
طبق گفته خود شما هم بسیاری برای واگذاری تبلیغ به رتبه الکسا نگاه میکنن
مسلما رتبه الکسا با بازدید یک سایت رابطه مستقیم داره و خیلی ها حتی خود شما بهش اهمیت میدید ، الکسا به جز رتبه! امار سریع و دم دستی از بیشترین کلمات سرچ شده و مدت زمان فعالیت کاربر و ... در سایت ارائه میده
متاسفانه این جمله که الکسا چیز مهمی نیست بیشتر از زبان کسانی شنیده میشه که یا بازدید بالایی ندارن و یا اطلاعات کافی ندارن

در ضمن فقط یکی از فاکتورهای افزایش رتبه در الکسا تعداد آی پی ورودی هست! مباحث بعدی میزان ماندن کاربر در سایت ! نبودن پروکسی ! و ...
میتونم برای یکسال روی یک سایت روزانه چند ده هزار آی پی فیک بفرستم ولی شک نکنید حتی به یک میلیون جهان هم نخواهد رسید!
بنده سایتهای میشناسم با تعداد بسیار پایین تری از ورودی نسبت به شما رتبه زیر 2 هزار ایران رو دارا هستن! و اون بخاطر ماندن و جست و جوی زیاد کاربر در سایت هستش

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
طبق گفته خود شما هم بسیاری برای واگذاری تبلیغ به رتبه الکسا نگاه میکنن
مسلما رتبه الکسا با بازدید یک سایت رابطه مستقیم داره و خیلی ها حتی خود شما بهش اهمیت میدید ، الکسا به جز رتبه! امار سریع و دم دستی از بیشترین کلمات سرچ شده و مدت زمان فعالیت کاربر و ... در سایت ارائه میده
متاسفانه این جمله که الکسا چیز مهمی نیست بیشتر از زبان کسانی شنیده میشه که یا بازدید بالایی ندارن و یا اطلاعات کافی ندارن

در ضمن فقط یکی از فاکتورهای افزایش رتبه در الکسا تعداد آی پی ورودی هست! مباحث بعدی میزان ماندن کاربر در سایت ! نبودن پروکسی ! و ...
میتونم برای یکسال روی یک سایت روزانه چند ده هزار آی پی فیک بفرستم ولی شک نکنید حتی به یک میلیون جهان هم نخواهد رسید!
بنده سایتهای میشناسم با تعداد بسیار پایین تری از ورودی نسبت به شما رتبه زیر 2 هزار ایران رو دارا هستن! و اون بخاطر ماندن و جست و جوی زیاد کاربر در سایت هستش
دروود بر شما
ممنون از راهنماییتون دوست من طبق صفحه الکسا سایت من کاربرها میانگین 3:48 میمانند ، و طبق گوگل انالیز 6:32 ثانیه و بونز ریت سایتم 48%

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام
دقیقا چجوری شد که توی 4 روز انقدر بازدید سایت شما رفت بالا؟ روزای قبل آمار خیلی پایینی رو نشون میده. مطمئنید که بازدیدکننده ها واقعی هستن؟

** ببخشید الان خوندم که نوشتید آمار گیر رو حذف کرده بودید. یه نمودار از آمارهای قبلی سایت ندارید؟ همیشه به همین صورت بوده؟

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
دقیقا چجوری شد که توی 4 روز انقدر بازدید سایت شما رفت بالا؟ روزای قبل آمار خیلی پایینی رو نشون میده. مطمئنید که بازدیدکننده ها واقعی هستن؟

** ببخشید الان خوندم که نوشتید آمار گیر رو حذف کرده بودید. یه نمودار از آمارهای قبلی سایت ندارید؟ همیشه به همین صورت بوده؟
همیشه که نه اما الان یه 20 روزی هستش که اینطوری شده
قبل از اون یه ماه نصف این بودش

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
برای من تجربه شد آمار سایت به یک باره بالا میره نمونه اش رو میزارم
2.jpg

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
اگه بک لینک گرفته باشید شاید کیفیت بک لینک ها تاثیر منفی گذاشته
http://www.feedmap.ir/بک-لینک/
البته دقیقاً منظور شما رو نفهمیدم عزیز اما اگر منظورتون اینه که کیفیت بک لینک توی رنک نگرفتن الکساشون تاثیر منفی گذاشته باید بگم یحتمل اشتباه میکنید و بعید میدونم ربطی داشته باشه.

نکته ای که دوستان باید توجه کنید اینه که تا جایی که بنده میدونم الکسا اصلی ترین منبعش تولبارشه و تولبار الکسا توی موبایل و تبلت نسخه ای نیست براش پس باید به این نکته هم توجه کنید که چند درصد ترافیک شما از دسکتاپ و چند درصد از موبایل و تبلته ؟
ممکنه دلیل رنک نگرفتنتون همین باشه.

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
البته دقیقاً منظور شما رو نفهمیدم عزیز اما اگر منظورتون اینه که کیفیت بک لینک توی رنک نگرفتن الکساشون تاثیر منفی گذاشته باید بگم یحتمل اشتباه میکنید و بعید میدونم ربطی داشته باشه.

نکته ای که دوستان باید توجه کنید اینه که تا جایی که بنده میدونم الکسا اصلی ترین منبعش تولبارشه و تولبار الکسا توی موبایل و تبلت نسخه ای نیست براش پس باید به این نکته هم توجه کنید که چند درصد ترافیک شما از دسکتاپ و چند درصد از موبایل و تبلته ؟
واقعا تاثیر داره این مسئله موبایل
چون من بالا 80% کاربران از موبایل وارد میشند . به این خاطر پس

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

به نظر من کیفیت بک لینک یکی از مهم ترین مواردی هست که وب مسترهای ایرانی باید به اون توجه ویژه ای داشته باشند. مخصوصا با توسعه هوش مصنوعی گوگل کیفیت لینک های ورودی به زودی خودش رو نشون خواهد داد.
http://www.feedmap.ir/بازدیدکنندگان-ویژه/
گوگل بوت سایت شما را چطور می بیند؟

بالا