• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رنگ رفتگی تاچ پد

nazaninshaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
لپ تاپ من acer 5750g هستش.یه تیکه رو تاچ پدش رنگش رفته و سیاه شده(رنگ اصلی تقریبا طوسی).اگه این لپ تاپ رو دیده باشین،تاچ پد قسمت تاچش با بدنه یه تیکه اس.(دکمه هاش جدا ان) میخوام بدونم که باید چی کار کنم؟کل قاب رو عوض کنم؟درست میشه اینجوری؟تاچ پد چسبیده به قاب؟اگه باید قاب رو عوض کنم،موجود هست؟قیمتش؟
مرسی از پاسخ گویی

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
لپ تاپ من acer 5750g هستش.یه تیکه رو تاچ پدش رنگش رفته و سیاه شده(رنگ اصلی تقریبا طوسی).اگه این لپ تاپ رو دیده باشین،تاچ پد قسمت تاچش با بدنه یه تیکه اس.(دکمه هاش جدا ان) میخوام بدونم که باید چی کار کنم؟کل قاب رو عوض کنم؟درست میشه اینجوری؟تاچ پد چسبیده به قاب؟اگه باید قاب رو عوض کنم،موجود هست؟قیمتش؟
مرسی از پاسخ گویی
سلام عزیز. کب تاچ پد با هم قابل تعویضه. اما به نظر من ارزش هزینه کردن رو بخاطر رنگ رفتگی نداره. پس به نظر من فعلا باهاش بسازید و تا وقتی که ایراد فیزیکی پیدا نکرده ازش کار بکشید.

nazaninshaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام عزیز. کب تاچ پد با هم قابل تعویضه. اما به نظر من ارزش هزینه کردن رو بخاطر رنگ رفتگی نداره. پس به نظر من فعلا باهاش بسازید و تا وقتی که ایراد فیزیکی پیدا نکرده ازش کار بکشید.
سلام.مرسی از پاسخ گوییتون.
کب تاچ پد چیه؟ مگه تاچ پد با بدنه یه تیکه نیس؟من باید بدنه رو عوض کنم؟یا تاچ پد رو؟
من میخوام هزینه کنم چون خیلی زشت شده.اگه مقدوره هزینشو بگین بهم.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام.مرسی از پاسخ گوییتون.
کب تاچ پد چیه؟ مگه تاچ پد با بدنه یه تیکه نیس؟من باید بدنه رو عوض کنم؟یا تاچ پد رو؟
من میخوام هزینه کنم چون خیلی زشت شده.اگه مقدوره هزینشو بگین بهم.
خواهش. اشتباه تایپی بود. کب=کل. منظور اینکه که کل تاچ پد باید عوض بشه. باید تشریف ببرید مجتمع کامپیوتر پایتخت. فکر کنم بسته به مدل بیت 100000تا200000 تومان بشه.

بالا