• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رنگ یا کاغذ دیواری ؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
دو تا اتاق داریم که 9متری هست
میخایم ساده که نخایم وسایل و جابجا کنیم رنگش کنیم ؟

با رنگ امکانش هست ؟
یا مولتی کالر؟

یا باید حتمن کاغذ دیواری بشه ؟

یه راه کم خرج و بی دردسر میخام

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
رنگ بخوای بزنی باید وسایل رو جا به جا کنی
چون ممکنه روشون رنگی بشه
اما کاغذ دیواری به جا به جایی آنچنانی نیازی نداره
و از رنگ راحت تره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من خودم میخام رنگ معمولی بزنم با استیکر
و کاغذ دیواری
خوب درمیاد بنظرم:general609:

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
اگر نقاش خوب باشه هم ممکنه رنگ بریزه ؟

این مولتی کالر چیه جدید اومده ؟

آخه هزینه رنگ پایینتر میشه
یک کمد بزرگ و یه تخت و چند تا چیز سنگین دارم . نمیشه جابجاشون کرد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
این مولتی کالر چیه جدید اومده ؟
از ایناست
رنگش شبیه بعضی بیمارستاناست:دی

multicolor1-400x242.jpg

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
من جون کندم اتاقمو رنگ کردم تا دوروز کمرم درد میکرد*الان بیایی ببینی شبیه دیوار مظترا عمومی شده -یه ور پر رنگه یه ور کمرنگ

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
کاغذ دیواری مشکلش اینه که بعد از 2 3 سال بلند میشه! اگر نزدیک جای مرطوب و گرم مثل حموم و دستشویی باشه اون قسمت صد در صد بلند میشه!
رنگ های پیکو کالر هست ، رول و سطل و رنگ و وسایل رو تو پکیج میده ، با سی دی اموزشی! راحته! خوب هم در میاد ، هزینه اش هم زیاد نیس!
برای یه خونه ی 90 متری حدودا 350 ت شد!

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام :) شب شما بخیر.
من حدود 4 سال پیش اتاقم رو کاغذ دیواری زدم. تمام کارهای برش و نصبش رو هم خودم انجام دادم و با اینکه هیچ گونه تجربه ای در زمینه ی نصب نداشتم، اما هیچ مشکلی نداشته و بعد از چند سال هم بدون ذره ای مشکل ، مثل روز اول سر جاش چسبیده.
به نظر من این رنگهای مولتی کالر و بلکا و امثالهم که سطح زبر دارن، بعد از مدتی که کثیف میشن، بسیار نمای زشتی به خودشون میگیرن و مطمئن باشید از انجامش پشیمون میشید.
اما خوبی رنگ، بخصوص رنگ های جدید که بدون بو هستن و سریع هم خشک میشن و کار رو بسیار ساده میکنه اینکه قابل شستشو هستن ، قیمت خیلی مناسبتری در مقایسه با کاغذ دیواری دارن و شما هر زمان که از دکوراسیون اتاقتون خسته شدید، براحتی رنگ جدید روی قبلی ها میزنید.
اما باید خیلی توجه کنید که زیر سازی دیوارتون رو خیلی خوب کار کنید تا در آینده راحت باشید.
کاغذ دیواری هم خوبی ها و بدیهایی داره. از جمله خوبیهاش، عدم نیاز به زیر سازی قوی و دقیق روی دیوار هست، نصب نسبتاً سریع و شیک بودنش.
بدیهاش هم اینه که در مدل های ارزون قیمتش، امکان شستشوی راحت رو ندارید و باید مراقب باشید با ابری آغشته به کف مواد شوینده، خیلی با حوصله بدون اینکه باعث خیس شدن کاغذ بشید، سریع کثیفیها رو تمیز کنید و رطوبت رو از بین ببرید. دیگه اینکه در برش و نصب باید دقت زیادی داشته باشید و در آخر هم اینکه برای زیبا تر شدن محیط و منظم بودن طرح های روی کاغذ، ممکنه دور ریز زیاد داشته باشید.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من که از کاغذ دیواری اصلا خوشم نمیاد بهتر رنگ بزنید یه رنگ شاد و روشن از رنگهای کرم و تیره استفده نکنید

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
من که از کاغذ دیواری اصلا خوشم نمیاد بهتر رنگ بزنید یه رنگ شاد و روشن از رنگهای کرم و تیره استفده نکنید
شب شما بخیر :)
نظرات در مورد نوع ساخت محیط زندگی خیلی متفاوته. مثلاً ما قسمت حال و پذیرایی خونه رو که کنار هم هستن و توسط 1 پله از هم جدا شدن، 2 رنگ مختلف زدیم و دیوار انتهای پذیرایی که پنجره ای رو به محیط آزاد رو داره و کنار دیوار اپن آشپزخونه میشه، با رنگ محوطه ی آشپزخونه ست کردیم. به عبارتی در یک محیط مشخص که با 1 نگاه تمامش رو میبینی، از 3 رنگ مختلف استفاده کردیم و همین کار در شادتر بودن محیط خیلی تاثیر گذاشته.
در مورد کاغذ دیواری هم باز بخوام مثال بزنم، برای اتاقم، من 2 مدل کاغذ دیواری گرفتم. یکی طرح دار و دیگری کاملاً ساده با پس زمینه ای روشن تر از زمینه ی کاغذ طرحدار اصلی. از کاغذ ساده برای دور پنجره و دور کمد اتاقم استفاده کردم. این تکنیک هم موجب شاد تر شدن فضای اتاق شده. ضمن اینکه محوطه ی پنجره و نمای بیرون رو شبیه قاب عکس بزرگی کرده و به نظر خودم و دوستانی که به منزل ما تشریف آوردن، این ترکیب ها خوشآیند بوده و اونها هم استفاده کردن..
سلیقه ها گاهی میتونه خیلی در نتیجه ی کار تاثیر بذاره.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
شب شما بخیر :)
نظرات در مورد نوع ساخت محیط زندگی خیلی متفاوته. مثلاً ما قسمت حال و پذیرایی خونه رو که کنار هم هستن و توسط 1 پله از هم جدا شدن، 2 رنگ مختلف زدیم و دیوار انتهای پذیرایی که پنجره ای رو به محیط آزاد رو داره و کنار دیوار اپن آشپزخونه میشه، با رنگ محوطه ی آشپزخونه ست کردیم. به عبارتی در یک محیط مشخص که با 1 نگاه تمامش رو میبینی، از 3 رنگ مختلف استفاده کردیم و همین کار در شادتر بودن محیط خیلی تاثیر گذاشته.
در مورد کاغذ دیواری هم باز بخوام مثال بزنم، برای اتاقم، من 2 مدل کاغذ دیواری گرفتم. یکی طرح دار و دیگری کاملاً ساده با پس زمینه ای روشن تر از زمینه ی کاغذ طرحدار اصلی. از کاغذ ساده برای دور پنجره و دور کمد اتاقم استفاده کردم. این تکنیک هم موجب شاد تر شدن فضای اتاق شده. ضمن اینکه محوطه ی پنجره و نمای بیرون رو شبیه قاب عکس بزرگی کرده و به نظر خودم و دوستانی که به منزل ما تشریف آوردن، این ترکیب ها خوشآیند بوده و اونها هم استفاده کردن..
سلیقه ها گاهی میتونه خیلی در نتیجه ی کار تاثیر بذاره.
به نر من کاغذ دی.اری نمای مرده به خونه مده مخصوصا بعد از سال اول که کیفیتش کم میشه نقاشی هم باید توسط نقاش مهار انجام بشه و گرنه خوب نمیشه

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
به نر من کاغذ دی.اری نمای مرده به خونه مده مخصوصا بعد از سال اول که کیفیتش کم میشه نقاشی هم باید توسط نقاش مهار انجام بشه و گرنه خوب نمیشه
دلیل اصلی این مساله، کثیف شدن کاغذ دیواری و عدم شستشوی اون هست.
البته یه دوره ای مد شده بود هر جا میخواستن از کاغذ دیواری استفاده کنن، طرح هایی به شدت خسته و افسرده با رنگ های تیره استفاده میکردن که واقعاً آدم رو از کاغذ دیواری فراری میداد. اما چند سالی هست که طرح هایی واقعاً جذاب و شاد در بازار پیدا میشه. اگر هم به تمیزی کاغذ ها اهمیت بدیم، کمتر اون حالت کدری و مات بودن براشون پیش میاد.
این مورد نقاشی رو باتون موافقم :) خودم بارها سابقه ی رنگ آمیزی، بتونه کاری، روغن الیف، تعمیرات ، لوله کشی و ... داشتم :D
طبق عادت و ذاتم، کاری رو که خودم میتونم انجام بدم، معمولاً به کسی نمیدم.
مهمترین قسمت در رنگ آمیزی، زیر سازی کار هست. اگر دیواری رو خوب زیر سازی کنیم، رنگ آمیزیش اصلاً کار سختی نیست. یه سری قلق ها داره که با 2 تا دیوار رنگ زدن، آدم قلق رو بدست میاره. منتها تجربه همیشه در هر زمینه ای مفید و کارگشاست.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
دلیل اصلی این مساله، کثیف شدن کاغذ دیواری و عدم شستشوی اون هست.
البته یه دوره ای مد شده بود هر جا میخواستن از کاغذ دیواری استفاده کنن، طرح هایی به شدت خسته و افسرده با رنگ های تیره استفاده میکردن که واقعاً آدم رو از کاغذ دیواری فراری میداد. اما چند سالی هست که طرح هایی واقعاً جذاب و شاد در بازار پیدا میشه. اگر هم به تمیزی کاغذ ها اهمیت بدیم، کمتر اون حالت کدری و مات بودن براشون پیش میاد.
این مورد نقاشی رو باتون موافقم :) خودم بارها سابقه ی رنگ آمیزی، بتونه کاری، روغن الیف، تعمیرات ، لوله کشی و ... داشتم :D
طبق عادت و ذاتم، کاری رو که خودم میتونم انجام بدم، معمولاً به کسی نمیدم.
مهمترین قسمت در رنگ آمیزی، زیر سازی کار هست. اگر دیواری رو خوب زیر سازی کنیم، رنگ آمیزیش اصلاً کار سختی نیست. یه سری قلق ها داره که با 2 تا دیوار رنگ زدن، آدم قلق رو بدست میاره. منتها تجربه همیشه در هر زمینه ای مفید و کارگشاست.
نصب کاغذ دیواری به چه صورت هست خودم بخوام انجام بدم ؟

بالا