• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رهنمایی در مورد اد امه تحصیل یه دانشگاه یه دانشجوی 10 ترمه ادامه بده بهتره یا ولش کنه

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
خدمت دوستان می دونم تاپیکی بی ربطی هست من خواستم از دوستان یه رهنمایی بکنند که به درس علاقمند بشم حقیقتش ار اینجایی شروع میهش من دانشجوی دانشگاه ازاد کاردانی رشته کامپیوتر و وسال ورود به دانشگاه ورود87 هستم که تا الان روی کاردانی گیر کردم تا الان حدود 10 ترمه هستم تا بهمن امسال ترم اخر میشه برام روی یک فوق دیپلم گیر کردم
علتش هم بی توجهی من به درس هست در واقع کار من روی اینترنت هست و درامدم از اینرتنتم هست و من خودم علتش هم همین اینرنت می دونم که 6-7 سال منو از درس انداخت و خودم به کار شبکه خیلی علاقه دارم و تو کارش هم هستم از نظر دوستان خواستم بدونم مدرک 12 ترمه کاردانی فوق دیپلم ارزش داره ادامه بدیم باور کنید بریدم ازد انشگاه مدرس های اموزشکده سما همه حق تدریسی هست و هیچی خودشون هم حالیشون نیمشه چی یاد میدند ما همحوصلم سر می ره واقعا این فوق دیپلم ارزش داره با این اوضاع بیکاری و خودم یه جورایی الان پشیمون به جوری به درس یه روز علامقمند میشم یه روز حالم بهم میخوره دوستان ایده برای این کار دارند حتی مشاوره هم رفتیم باز جواب نداند

tasbaks_33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چون تا اینجا رو اومدی اگر ول کنی اشتباه کردی.
با قدرت واحدهای باقی مونده رو در یک یا دو ترم تموم کن و خودت رو خلاص کن.
رفیقی داشتم که تو 9 ترم کاردانی 48 واحد پاس کرده بود و ناگهان طوری به خودش اومد که در 2 ترم 40 واحد باقی مونده رو پاس کرد و تموم کرد. بهش گفتم مرد مومن تو که میتونستی چرا 4 ترمه تموم نکردی؟ خلاصه میشه.

بالا