• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روال کار و قرارداد برای انجام پروژه برای کارفرمای دولتی

IntelCentrino

Registered User
لایک‌ها
0
من تا حالا مشتری دولتی (کارفرمای دولتی) نداشتم. اما حالا یک مورد پیدا شده که میخواهد برای اون یک سایت طراحی کنم. اما چون تا حالا به این شکل تجربه نداشتم میخوام از تجربیات دیگر دوستان در این زمینه استفاده کنم که در برابر اینها (کارفرما منظورم هست) سوتــــــــــــــــــی :blush: ندم.
لطفا در رابطه با مسایل حقوقی، مالیاتی، نحوه قیمت دادن و کلا هر چیز به درد بخور و احیانا بدرد نخور:p منو راهنمایی کنید.
خلاصه بگم که میخوام در برابر این عزیزان آبرو داری کنم که پیش خودشون نگن این بابا خیلی شوت :wacko: هست.

ممنون

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
کارفرمای دولتی خوب پول نمیده ( قیمتشون خوبه ها ولی پرداخت پولشون مشکل داره چون صدنفر باید تایید کنه تا پول برسه به شما)

sh.n.n786

Registered User
لایک‌ها
94
کارفرمای دولتی خوب پول نمیده ( قیمتشون خوبه ها ولی پرداخت پولشون مشکل داره چون صدنفر باید تایید کنه تا پول برسه به شما)

تایید میشه
یه پروژه مینویسی > یه گفش فولادی هم میخری :D

IntelCentrino

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت را بر چه اساسی به اونها اعلام کنم.
مثلا پروژه ای که برای مشتری معمولی 400-500 هزارتومان انجام میدم را بر چه اساسی به اونها باید اعلام کرد؟
مالیات را خودم باید پرداخت کنم؟ (میزان مالیات بر چه مبنایی است؟)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
قبل از اینکه پروژه رو انجام بدی ازش بپرس تا چه قدر میخواد هزینه کنه . تو هم بر اساس حرفش دو تا قالب یکی قد
قیمتی که بهت داده و اونیکی هم بالاتر از قیمتش درست کن . بعد بهش نشون بده و بگو این 2 تا هستن , کدوم و میخواین؟
واسه من یکی پیش اومد :
ظرف یه سایت داشت که 4 سال پیش براش زده بودن و به من گفت از ظاهرش خوشم نمیاد . خداییش بهش انداخته بودن(http://www.poolakco.com) . من زنگ زدم
به شرکت سازندش و گفتن که این سایت رو 700 میگیریم و براتون میزنیم . منم بعد 10 روز یه پرتال براش نوشتم و آپلود کردم رو سایت و بعد به همون
شرکته زنگ زدم و قیمتش رو گرفتم . اونام گفتن 1200 میگیریم و این سایت رو میزنیم . منم از روی آشنایی بهش قیت دادم 600
blinksmiley.gif
!
بعد یه هفته زنگ زد گفت من بیشتر از 200 نمیتونم هزینه کنم . منم 2روز بعد یه ورد پرس بهش دادم250
thumbsdownsmileyanim.gif
...
.
.
.

اس ام اس عاشقانه | اس ام اس تولد

Last edited:

IntelCentrino

Registered User
لایک‌ها
0
1- در کارهای دولتی مالیات را من باید پرداخت کنم؟
2- میزان مالیاتی که باید پرداخت بشه چقدر هست؟
3- روال پیشنهاد قیمت بصورت مناقصه به چه شکل هست؟

متشکرم

بالا