• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزانه تا 300 هزار ساتوشی بدون سرمایه به دست بیارید پرداخت همان روز

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
توجه توجه:اموزش تصویری در صفحه 4 این تایپیک اضافه شد دوستان جهت کار با صرافی و انتقال و تبدیل پول
سلام خدمت تمامی دوستان به اصرار چند تا دوستان انجمن من قبول کردم این رو اینجا معرفی کنم چون خودم ازش درامد داشتم و کاسب شدم تو همین چند روز یک میلیون ساتوشی در اوردم بنده ولی به خاطر معرفی سایت و عضو نشدن دوستان از لینک بنده دوست نداشتم معرفی کنم ولی باز معرفی کردم عضو شدن از لینک معرف نشانه تشکر و معرفت طرف هست نه چیز دیگه از طریق لینک زیر عضو بشید و اعلام کنید اگر نیاز به راهنمایی داشتید من هستم سایت زیر سایت پلکوین هست که قبلا هم اینجا معرفی شده ولی من قصدم از معرفی این سایت چیز دیگست که بعد از ثبت نام و اونم زیر مجموعه بنده شدن من توضیحات رو کاملتر میکنم دوستان ولی خداییش اگر کم لطفی کنید دیگه همچین چیزایی به پستم خورد اصلا معرفی نمیکنم پس با معرفت باشید ثبت نام به هر حال نیاز به لینک معرف داره اگر قبلا عضو این سایت شدید مهم نیست بازم میتونید از لینک بنده عضو بشید خودتونم میدونید 200 هزار یا سیصد هزار ساتوشی تو یک روز یعنی بالای یک دلار الی 2 دلار در روز

جهت عضویت کلیک کنید

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش مجتبی منم زیر مجموعت شدم با همین یوزر پرشین تولزم بیزمتم برای منم بفرس.دمت گرم

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
روزانه تا دو دلار دیگه بهتر از این نمیشه زحمت بکش پولم در بیار نه اینکه زحمت بکش کلاه سرت بزارند و پولتو ندن اونم یک سنت و نیم سنتو برا خودت کار کن نه برا دیگران نه کار کن سودشو دیگران بخورن و خودت با نیم سنت درامد پول اینترنتتم در نیاد

pes1374

Registered User
لایک‌ها
35
سلام داداش
منم با لینکت ثبت نام کردم pes1380
اگه میشه پخ کن
نوکرتم;)

mortyraiis

Registered User
لایک‌ها
30
سلام منم با همین نام کاربری زیر مجموعت شدم برا منم پ خ کن...

amirhossein2015

Registered User
لایک‌ها
403
سلام

من هم با این نام کاربری ثبت نام کردم

amirhossein2015

برای من هم پ.خ کنید :)

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
برا نقد کردن پولتون تو این صفحه توضیح داده که چطور به صرافی انتقال بدید فقط کمتر از 10 الی 15 ساتوشی نفروشید یعنی رو 3 یا 5 ساتوشی دکمه فروش رو نزنید خودتون تغییرش بدید به 10 الی 15 بعد دکمه رو فشار بدی تا موقع پیدا شدن مشتری حداکثر تا 12 ساعت تبدیل بشه
https://www.pelecoin.com/ccex.aspx
یه کد به ایمیلتون میاد که اون کد رو به صرافی وارد میکنید تا حسابتون شارژ بشه

بالا