• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزانه سود بگیرید

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
کسب سود بالا از Liberty-Loan

1$ هدیه برای ثبت نام

%1 سود روزانه به هر مبلغی که در این سرمایه گذاری می کنید .(1$ -5000$)

پرداخت بصورت خودکار و آنی به حساب لایبرتی شما

ثبت نام رایگان

بدون نیاز به مشاهده تبلیغات یا سرمایه گذاری اولیه فقط با ثبت نام در این سایت سود ببرید

* سایت لایبرتی هیچ مشکلی با ایران ندارد .اگر فقط ثبت نام کرده و پس از فعال سازی و یکبار لاگین کردن تا یکسال به این سایت سر نزنید خواهید دید یک دلاری که این سایت به شما هدیه داده است ،تبدیل به 37.78 $ شده است .

* درآمد این سایت از طریق وام دادن پولهایی است که افراد به این سایت می سپارند . در واقع %1 به سپرده ها سود می دهد و %1.5 از وامهای پرداختی سود می گیرد .

https://www.liberty-loan.com/?ref=hotakhsh

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
وثیقه میدی 10 ملیون تومان ؟؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
* سایت لایبرتی هیچ مشکلی با ایران ندارد .اگر فقط ثبت نام کرده و پس از فعال سازی و یکبار لاگین کردن تا یکسال به این سایت سر نزنید خواهید دید یک دلاری که این سایت به شما هدیه داده است ،تبدیل به 37.78 $ شده است .
میشه 4$ نه 37$!!

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

میشه 4$ نه 37$!!

دوست عزیز صفحه اول سایت ماشین حساب دارد .در ردیف اول 1 را وارد کن و در ردیف دوم هم 365 را و بعد کلید آبی رنگ را فشار دهید .
درباره قابل اعتماد بودن آن هم باید عرض کنم تا حالا هیچ مشکلی نداشته . حتی پس از اولین سنت دریافتی خود ،میتوانید آن را برداشت کنید . به هر حال تصمیم با شماست .

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
سلام . این سایت ها اکثرآ شیاد تشریف دارند ، من خودم یبار 30 دلار م دود شد رفت هوا !!! از من میشنوید نرید سراغشون

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
من هم منکر این نیستم که اکثر این سایت ها شیاد هستند .من هم از این بابت بی نصیب نبوده ام . ولی این سایت پلان سوددهی اش مبتنی بورس و فارکس و نفت و گاز و این چیزهایی که اکثرا ً ادعا می کنند نیست . بلکه 1% سود می دهد و در مقابل پولهایی که در آن سپرده می شود 1.5% سود می گیرد . به نظر منطقی می آید . البته قسمتی از درآمد خود را هم صرف تبلیغات می کند (1$ بابت ثبت نام + 1% سود به همین 1$ که در هنگام ثبت نام به حساب شما ریخته است) .
به نظر من با ثبت نام در این سایت اگر هم قصد سپرده گذاری نباشد چیزی برای از دست دادن وجود ندارد . ضمن اینکه روزی 1 سنت هم سود دریافت می کنید که بدون سقف برداشت هر زمان که خواستید می توانید آن را برداشت کنید . هر چند کم است ولی بهتر از هیچی است .

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
امتحان کردن این سایت هم رایگان و هم بسیار ساده است . شما می توانید بعد از ثبت نام در این سایت پس از گذشت دو روز 2 سنت واریزی در حسابتان را ببینید و همان موقع برداشت کنید . پس از اقدام به برداشت همان موقع به حساب تان واریز می شود . جهت آگاهی بیشتر به وبلاگ زیر مراجعه کنید .

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
من تاحالا 20 سنت از همون 1$ اولیه برداشت کردم
ولی مشکل اینجاست که یکم طول میکشه
بری گدایی بیشتر درمیاری بخدا... :)

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
خوب بعد از ۱ ماه! شد ۳۰ سنت!!!
همشو کشیدم بیرون رفتم تو سایت شیر یا خط شرط بستم بردم!! :D حالا شد ۶۰ سنت
nw75pvr00xgeguslwn6s.png
حالا با ۶۰ سنت چی میدن بهمون؟؟
خیلی باحاله کلی خندیدم به خودم که ۶۰۰ تومن دارم :)

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
خوب بعد از ۱ ماه! شد ۳۰ سنت!!!
همشو کشیدم بیرون رفتم تو سایت شیر یا خط شرط بستم بردم!! :D حالا شد ۶۰ سنت
مشاهده پیوست 76772
حالا با ۶۰ سنت چی میدن بهمون؟؟
خیلی باحاله کلی خندیدم به خودم که ۶۰۰ تومن دارم :)

سلام
دندان اسب پیش کشی را از قدیم گفته اند نمی شمارند .

دوست عزیز

این در صورتی است که شما هیچ پولی نگذاشته اید و در مقابل دریافت هم داشته اید . الان ببینید چند روز از معرفی این سایت گذشته است . اگر 1000 دلار لیبرتی گذاشته بودید، تا الان روزی 10 دلار دریافتی داشتی و اگر 60 روز در نظر بگیریم تا حالا 1816.70دلار دریافتی داشتی ( سود خالص 816.70). خوبی این سایت در این است که هر زمان اراده کردی اصل و سود پولت را می توانی فورا ً برداشت نمایی . حالا خودت قضاوت کن .

بالا