• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزی 8 ساعت پای نتم،چه راه درآمدی برای من هست؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود...

دوستان من روزی 7 8 ساعت پای نتم و به وبگردی میپردازم،میخواستم بدونم چه کارهایی میتونم انجام بدم برای کسب درآمد،کم هم باشه ایرادی نداره،چون از هیچی که بهتره...

اسپم آزاد،پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
یعنی سایتی دارن که توش پست بزنی بهت پول میدن؟!!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بله حالت Copy/Paste یا مطلب بنویسی .. درآمد اش هم خوبه .. اگر یه سایت خارجی با Adsense راه بندازی شاید تو یه مدت کوتاه بشه 1000 دلار درآورد ..

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
جریان جالب شد،یه توضیح کوچولی میتونید در مورد همین چیزا بدید؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
یه توضیحی از توانایی های خودت میدادی.
اینجوری بهتر میشه راهنمایی کرد....

یا شایدم اصلا بشه همکاری کرد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
یه توضیحی از توانایی های خودت میدادی.
اینجوری بهتر میشه راهنمایی کرد....

یا شایدم اصلا بشه همکاری کرد

قبلا وبلاگ نویسی زیاد کردم،چون چند ساله وبگردی هم میکنم،سولاخ سنبه های وب رو هم بلدم،تایپم هم خوبه،ترجمه هم متوسط رو به ضعیف،و البته دارای وقت مناسب...

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام خدمت دوست عزیزمون نگاه کن در مورد نویسندگی بیشتر فعلا نویسندگی در سایت های که سیستم ورد پرس هستن می خواهند این نوع نویسندگی کاملا اسان است و چند نوع پست است که از پستی 50 تومان می دهند تا پستی 300 و بعضی پست ها هم تا 1000 که اون مال دانلود و باید خیلی خوب باشد
کار نویسندگی خوب است اگر بتوانی پروژه های خوبی بگیری
در ضمن سعی کن کار خوب بکنی حتی شده پول کم بگیر تا نمونه کارهای خوبی گیر بیاری و وقتی از کار نویسندگی یک سایت دیگه امدی بیرون به هر علت به دلیل نمونه کارهای خوبت در سایت های دیگر بتوانی نویسندگی کنی
پول خوبی در نویسندگی است اگر وقت بگذاری اگر مطالب ناب بگذاری و اگر بتوانی پروژه های خوبی بگیری
در ضمن خودت هم می توانی یک سایت بزنی در کنار درامدی که داری سایت خودت را هم بیاری بالا دیگه چی از این بهتر اگر کمک دیگری خواستی پخ بده تا بیام راهنمایی ات کنم در ضمن این هفت تا مقاله را هم که نوشتم بخون شاید کمکی بهت بکند و شاید اصلا همه را بلد باشی
http://forum.persiantools.com/t215294.html

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
با سلام خدمت دوست عزیزمون نگاه کن در مورد نویسندگی بیشتر فعلا نویسندگی در سایت های که سیستم ورد پرس هستن می خواهند این نوع نویسندگی کاملا اسان است و چند نوع پست است که از پستی 50 تومان می دهند تا پستی 300 و بعضی پست ها هم تا 1000 که اون مال دانلود و باید خیلی خوب باشد
در ضمن سعی کن کار خوب بکنی حتی شده پول کم بگیر تا نمونه کارهای خوبی گیر بیاری و وقتی از کار نویسندگی یک سایت دیگه امدی بیرون به هر علت به دلیل نمونه کارهای خوبت در سایت های دیگر بتوانی نویسندگی کنی
پول خوبی در نویسندگی است اگر وقت بگذاری اگر مطالب ناب بگذاری و اگر بتوانی پروژه های خوبی بگیری
در ضمن خودت هم می توانی یک سایت بزنی در کنار درامدی که داری سایت خودت را هم بیاری بالا دیگه چی از این بهتر اگر کمک دیگری خواستی پخ بده تا بیام راهنمایی ات کنم در ضمن این هفت تا مقاله را هم که نوشتم بخون شاید کمکی بهت بکند و شاید اصلا همه را بلد باشی

خیلی ممنون از راهنمایی رفیق...

البته برای نویسنده حرفه ای بودن مثل اینکه باید مترجم حرفه ای هم باشش که من نیستم ):

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142

یه سوال، شما روزی چند ساعت وقت میزارید و ماهی چقدر در میارید که می گید در آمد این کار عالیه؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خیلی ممنون از راهنمایی رفیق...

البته برای نویسنده حرفه ای بودن مثل اینکه باید مترجم حرفه ای هم باشش که من نیستم ):

عزیز اون مترجم حرفه ای اگر باشی بهتر است ولی وقتی می گن نویسنده حرفه ای منظورشان این است که لینک عکس ها را پاک کنی یعنی هیچ لینکی از سایت مورد نظر نباشد که پست را کپی می کنی بعد عکس را واتر مارک کنی بعد کادر سئو را به نحو احسن پر کنی بعد برچسب بنویسی بعضی ها هم می گن درون متن لینک سایت ما را بگذار و بعضی هم می گن عنوان را تغییر بده این یعنی نویسنده ای حرفه ای اون مترجم خوب باشی می توانی پست های بزنی که اصلا نیست و درامد ت هم بالا تر می رود مثلا پستی از 500 الی 1000 می گیری
ولی اون جوری پستی از بین 80 تا 250 می گیری .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یه سوال، شما روزی چند ساعت وقت میزارید و ماهی چقدر در میارید که می گید در آمد این کار عالیه؟

اول سلام می کنم به دوست عزیزم اقای فرهاد جان اگر درست خوانده باشید من گفته ام که اگر چند تا پروژه خوب گیر بیاورید درامد خوبی دارد .
مثلا نویسندگی در سه سایت ورد پرس را قبول می کنید که هر سایت روزی فقط 15 تا پست می خواهد و برای هر پست هم 80 در نظر بگیرم قیمت بسیار معقولی گفتم دیگه می شود روزانه 3600 تومان و ماهانه هم می شود چیزی حدود 108 هزار تومان این مقدار پست 45 تا روزانه چیزی هم بین حدود 1.30 تا دو ساعت وقت می گیرد اگر بخواهیم خوب پست بزنیم و بازدید جذب کنیم
ولی خود من به شخصه به دلیل داشتن امتحان نهایی امسال و شروع شدن ترم دوم فعلا نویسندگی را بسیار کم کردم و ماهانه با روزی 45 الی 1 ساعت درامد ماهیانه بین 60 الی 75 هزار دارم که به نظرم خوب باشد این درامد فعلا با این مدت کار .

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
اول سلام می کنم به دوست عزیزم اقای فرهاد جان اگر درست خوانده باشید من گفته ام که اگر چند تا پروژه خوب گیر بیاورید درامد خوبی دارد .
مثلا نویسندگی در سه سایت ورد پرس را قبول می کنید که هر سایت روزی فقط 15 تا پست می خواهد و برای هر پست هم 80 در نظر بگیرم قیمت بسیار معقولی گفتم دیگه می شود روزانه 3600 تومان و ماهانه هم می شود چیزی حدود 108 هزار تومان این مقدار پست 45 تا روزانه چیزی هم بین حدود 1.30 تا دو ساعت وقت می گیرد اگر بخواهیم خوب پست بزنیم و بازدید جذب کنیم
ولی خود من به شخصه به دلیل داشتن امتحان نهایی امسال و شروع شدن ترم دوم فعلا نویسندگی را بسیار کم کردم و ماهانه با روزی 45 الی 1 ساعت درامد ماهیانه بین 60 الی 75 هزار دارم که به نظرم خوب باشد این درامد فعلا با این مدت کار .

سلام علی جان خوبی؟
اهان بله فهمیدم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام علی جان خوبی؟
اهان بله فهمیدم

خوبم فرهاد جان شما خوبی من منظورم این بود این جوری میشه درامد خوبی کسب کرد بدون دغدغه عزیز
مثلا طرف بخواهد سایت بزنه باید حداقل دو الی سه ماه پول بده بعد کم کم درامد پیدا می کنه ولی این خوبیش اینه که درامد داری هر وقت پست بزنی درامد داری هر وقت نزنی نه
و هر وقت هم بتوانی چند تا پروژه خوب بگیری که چه بهتر
خودتان دیگه در جریان هستید استاد نویسندگی هستید شما فرهاد جان
گروه دارید و غیره

emrest

Registered User
لایک‌ها
0
درود...

دوستان من روزی 7 8 ساعت پای نتم و به وبگردی میپردازم،میخواستم بدونم چه کارهایی میتونم انجام بدم برای کسب درآمد،کم هم باشه ایرادی نداره،چون از هیچی که بهتره...

اسپم آزاد،پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم...

درود
دوست عزیز میخوام یه روش کسب درآمد مطمئن رو بهت پیشنهاد کنم که نمیگم درآمد میلیونی خواهی داشت ، بلکه درآمد معقولی داره و همچنین زمان زیادی هم ازت نمیگیره ( حدود یک تا دو ساعت در روز ) فکر میکنم خوشت بیاد ... این آدرس سایتمه که همه چیز و کاملا و مختصر و مفید توضیح دادم ، امیدوارم خوشت بیاد و در کنار هم فعالیت کنیم

Last edited:

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزیز
کلا از نظر من 3 تا راه مناسب برای کسب درآمد وجود داره:
1-روش کلیکی: وقت رو هدر میده پولش هم به وقتش نمیرزه:(

2:فارکس: همون بازار معاملات ارز هست که درآمد بسیار خوبی میشه ازش گرفت ولی لااقل باید 1 سال یا یک سال و نیم مطالعه داشته باشی تا بتونی پیشرفت کنی

3: هایپ: سودش مناسبه ولی ریسک داره

باز هم میگم اینها نظرات من هستن دوستان نظراتشون مورد احترامه
من خودم برای شما هایپ رو پیشنهاد میکنم.;)

emrest

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
کلا از نظر من 3 تا راه مناسب برای کسب درآمد وجود داره:
1-روش کلیکی: وقت رو هدر میده پولش هم به وقتش نمیرزه:(

2:فارکس: همون بازار معاملات ارز هست که درآمد بسیار خوبی میشه ازش گرفت ولی لااقل باید 1 سال یا یک سال و نیم مطالعه داشته باشی تا بتونی پیشرفت کنی

3: هایپ: سودش مناسبه ولی ریسک داره

باز هم میگم اینها نظرات من هستن دوستان نظراتشون مورد احترامه
من خودم برای شما هایپ رو پیشنهاد میکنم.;)

دوست عزیز وقتی شما میخوای رایگان کار کنی معلومه که بعد از 20 سال 2هزارتومن در میاری
لطفا اطلاعات خودتون رو درباره این روش کامل کنید بعد نظر بدین
شما میتونی بعد از 2ماه به درآمد 80-90 هزار تومان در ماه برسی، ( با فعالیت و البته سرمایه گذاری )
خب هیچ کاری نیست که مجانی به درآمد بالا برسی
این سایت هایی که من معرفی میکنم، همه دارای پشتوانه هستن، دارای پیشینه عالی هستن
پرداختا های منظم تا حتی به 70میلیون تومان هم رسیده پرداخت سایت
فقط باید راه کسب درآمد از این روش و بلد باشی
که تو وبلاگم همه چیز و کامل توضیح دادم با آموزش های تصویری که تو هیچ سایت دیگه ای نیست ( کار خودمه )

پیروز و سربلند باشید

Last edited:

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست من
درسته بدون ریسک هست ولی از نظر بنده خیلی حوصله میخواد که کلیک کنی رو چند تا تبلیغ و مبلغ پایینی رو بده بهت و البته زیر مجموعه جذب کردن اون هم از نوع فعالش کار نسبتا سختی هست(چون بیشتر ما ایرانی ها زورمون میاد یزره پول به یه نفر برسه بدون اینکه هیچی به خودش نرسه)البته اگر پول بریزی و زیر مجموعه خریداری کنی خوب پول بیشتر میده اما باز هم مناسب نیست
درکل من هایپ رو بهتر از همه میدونم و اگه دوستمون اطلاعات خواست میتونه به من پ خ بده
صلاح مصلحت خویش خسروان دانند:blush:

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دوست عزیز شما مثل خیلی های دیگه به بودن در کنار کامپیوتر و کارکردن از طریق اون عادت کردید، بهترین کار اینه در شاخه ای که احساس می کنید علاقه به پیشرفت دارید، مطالب و کتابهای قوی بخونید تا دانشونتون در کنار تجربه که دارید زیاد بشه....
مثلا در زمینه شبکه های کامپیوتری (سیسکو/مایکروسافت)، برنامه نویسی، گرافیک، معامله گری و .... ظرف 6 ماه از این رو به اون رو میشید بشرطی که عین 8 ساعت برای مطالعه به همین صورت بذارید اولش سخت و نا امید کنندس ولی بعد یه مدت خودتون لذت میبرید....

موفق باشید

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان،فعلا یه کاری رو استاذت زدم که مطمئنم به نتیجه میرسه...

این کلیکی و اینا هم به علافیش نمی ارزه...

بالا