• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشن شدن اتوماتیک GPS در گوشی Honer 3C

kia888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان و اساتید محترم

گوشی من Honer 3C هست و یه مدتیه با روشن کردن خود به خود GPS رو اعصابه ! لازم به ذکر هست که در قسمت Location Services گوشی تیک های مربوط به GPS رو برداشتم ! حتی تمام نرم افزار هارو پاک کردم و گوشی رو ریست فکتوری کردم ولی باز این مشکل حل نشد !

در سایت های انگلیسی هم بدنبال این موضوع گشتم دیدم تنها من نیستم این مشکل رو دارم ! کسی میدونه چطور میتونم این مورد رو حل کنم ؟

لازم به ذکر هست که GPS معمولا موقع تماس تلفنی روشن میشه و حتی بدون تماس تلفنی هم در صورت روشن بودن دیتا ی گوشی یا وایرلس مجددا روشن میشه ! حتی اگه دیتا و وایرلس خاموش باشه موقع زنگ خوردن خود به خود روشن میشه !! کمک کنید...مرسی

kia888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ایرانسل هست ... یعنی به سیم کارت مربوطه ؟

من قبلا هواوی G510 داشتم رو اون همچین چیزی اتفاق نمی افتاد !

kia888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به بخش پشتیبانی Honer یه ایمیل زدم و نوشتن که این مورد نباید باشه و یک ایراد تلقی میشه ! بنابرین دوستایی که این گوشی رو دارن و این ایراد درش هست حتما به گارانتی مراجعه کنن (البته در ص.رت وجود گارانتی) ! متن نوشتم و جواب اونارو هم بخونید (از اشکالات متن من در صورت وجود چشم بپوشید :))

When I Want To Make A Call My Phone's GPS Turns On Automatically ! Why Does It Do this ? I tried to reset my phone to default setting and removed all the apps but it does not fixed !!! What Should I Do ??

Answer
Dear Customer,

Thank you for contacting Honor UK Customer Care Team.

Regarding the problem you are facing with your phone please contact the Honor Technical Support Hotline at 0333 370 0900 and book the device in for a repair under warranty, because this type of issue should not happen, it is not normal so may be a software fault. The phone will be considered under warranty if it is a UK model phone and if the type of issue you are facing is a manufacturer damage.

In order to support you on this issue and to provide you the information you need please provide us your phone model and you IMEI number.

In order to book this device in for a repair the IMEI number of your device will be required so please have it handy.

If you have any further questions please feel free to contact us.

Best regards,
Kate
Honor UK Customer Care team.

بالا