• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشن نشدن لنووz510

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
من یه لپتاپ لنوو دارم که شنبه خاموشش کردم ولی یه ساعت بعد هر کاری کردم روشن نشد!
شارژر هم وصل میکردم چراغ روی لپتاپ روشن نمیشد!
دوستان میدونن مشکل از کجاس؟
دستگاه رو فرستادم گارانتی(لایف مشهد) و گفتن خودمون درست میکینم!ولی بعد از دو روز که تماس گرفتم گفتن باید بفرستیم تهران و گفتن شما باز نکنین!
مگه میشه لپتاپ خود به خود وقتی خاموشه خراب بشه!
به نظرتون چقدر طول میکشه درست شه؟ایا امکان داره مثلا فلش بهش وصل باشه و اتصال کنه و بسوزه؟مثلا دوتا پینش اتصالی کنه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
من یه لپتاپ لنوو دارم که شنبه خاموشش کردم ولی یه ساعت بعد هر کاری کردم روشن نشد!
دستگاه رو فرستادم گارانتی(لایف مشهد) و گفتن خودمون درست میکینم!ولی بعد از دو روز که تماس گرفتم گفتن باید بفرستیم تهران و گفتن شما باز نکنین!
به نظرتون چقدر طول میکشه درست شه؟ایا امکان داره مثلا فلش بهش وصل باشه و اتصال کنه و بسوزه؟مثلا دوتا پینش اتصالی کنه؟
سلام. نكاتي كه فرموديد نشاندهنده اين بود كه منبع تغذيه سوخته احتمالا. اما اگر ايراد از منبع تغذيه بود نيازي نبود بفرستنش تهران. پس يا بورد تغذيه يا مادربورد يا رم يا گرافيك مشكل دارن. دقيق نميشه نظر داد. گارانتي قطعه به قطعه چك مي كنه. اينكه چقدر طول ميكشه درستش كنن و بهتون بدن بسته به شركت گارانتي كننده ، جايي كه شما خريد كرديد و از همه مهمتر پيگيري شما داره. لپ تاپي كه جنسش خوب نباشه موارد اينچنيني براش زياد پيش مياد. البته وسايل برقي هر لحظه ممكنه اين مشكل براشون پيش بياد. اما لنوو بنده مورد زياد داشتم. بعيده از اتصال فلش باشه اين مشكل.

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون از جوابتون.هنوز که تماس نگرفتن.فردا باز یه پیگیری میکنم.
مشهد گفتن زنگ زدیم نمایندگی تهران و گفتن بفرستید برای خودمون و طرف حتی از جعبه در نیاورده لپتاپو!
نمایندگیش انباری یه ساختمان مسکونی بود!

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام

سلام بله از همون فلشه
من یه مادربرد همین طور خراب کردم یه موس خراب داشتم زدم بش خاموش شد بعد دیدم مثبت و منفی بهم خورده بود
خلاصه بردم تعمیر گفتن باید چیپش عوض شه که قیمت خود مین داشت نصرفید برام بیخیالش شدم

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
چیپ کجاش؟
ممکنه نمایندگی زیر بار تعمیر نره؟
چون یه بار کیبوردش دفرمه شده بود و باز کردم کیبردشو(البته فقط پیچای مربوط به ازاد شدن کیبرد رو باز کردم و بقیه پیچها سالمن)
قیمتش چه حدوداس؟
فلش که وصل کردم سالمه!الان توی ماشین کار میده.وقتی هم که خاموش بود فلش رو زدم و بعد دکمه رو زدم دیدم هیچ عکسالعملی نشون نمیده!

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
از سایت گارانتی لایف قسمت پیگیری قطعه شماره سریال رو زدم و نوشته تعمیر و تحویل شده است.تاریخ پزیرش هم زده پنج مهر!
بنده سی شهریور مشهد تحویل دادم.
یعنی یکی دو روزه تعمیر کردن!اصلاا فکرشو نمیکردم!حالا صبح تماس میگیرم.

بالا