• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشن نشدن مادربورد

mamallotfi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت همه دوستان

من به یه مشکلی برخودم ؛ خواستم اینجا مطرح کنم .

من یه مادربورد GIGA 8s648-rz سوکت 478 دارم . خواستم cpu اون و که سلرون دی 2400 بود به پنتیوم 4 2400 ارتقا بدم . چند بار این تعویض و انجام داده بودم . ولی این بار وقتی که کامپیوتر و روشن کردم یه پیغام سریع روی مانیتور ظاهر شد که انگار متنش در این مورد بود که داره اطلاعات بایوس روی هارد دیسک ذخیره می شه . من کامپیوتر و ریست کردم و از اون موقع دیگه کامپیوتر روشن نشد . با دیباگر هم تست کردم ؛ چیزی دستگیرم نشد .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام خدمت همه دوستان

من یه مادربورد GIGA 8s648-rz سوکت 478 دارم . خواستم cpu اون و که سلرون دی 2400 بود به پنتیوم 4 2400 ارتقا بدم . چند بار این تعویض و انجام داده بودم . ولی این بار وقتی که کامپیوتر و روشن کردم یه پیغام سریع روی مانیتور ظاهر شد که انگار متنش در این مورد بود که داره اطلاعات بایوس روی هارد دیسک ذخیره می شه . من کامپیوتر و ریست کردم و از اون موقع دیگه کامپیوتر روشن نشد . با دیباگر هم تست کردم ؛ چیزی دستگیرم نشد .
سلام عزيز. پيغام رو بايد با دقت بيشتر مي خونديد تا ببينيد كه دقيقا چيه؟! اطلاعات باياس دليلي نداره بخواد روي هاردديسك ذخيره بشه. حتما يه چيز ديگه بوده. در هر صورت اگر تصوير نمي ده و باياسش ايراد داشته باشه بايد ببريدش آواژنگ ببينيد كاري مي تونه براتون انجام بده! ضمنا ارزش هزينه كردن زياد هم نداره. يا باياس مشكل داره يا مادربورد سوخته. رم رو هم يه تعويضي كنبد ببينيد چي ميشه. البته بايد از سالم بودن پاور مطمئن بشيد.

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
سلام خدمت همه دوستان

عزیز شما یک بار مادربرد رو هم اگر ریاستارت نکردی بعد از تعویض پردازنده ری استارت کن
باتری بایوس رو در بیار بعد از چند دقیق دوباره در جاش قرار بده

بالا