• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"""" روشن کردن قضیه ی iccid یا Integrated Circuit Card Identifier یکبار برای همیشه """""

helsa

Registered User
لایک‌ها
84
یه چند وقتیه که این موضوع راه افتاده و دغدغه ی همه شده و البت راهی برای دوستانه سودجو.
گفتم بیام کامل روشنش کنم که ملت از سردرگمی در بیان.
اول از همه بگم که هیچ تفاوتی در خوب یا بد بودنش با اونایی که دارنش تداره در صورتی که خوده شرکت مخابراتیش اونو آنلاک کرده باشه و تنها تفاوت در اینه که اجکتور در جعبه ی اونی که آنلاک شده ی مخابرات هستش وجود نداره.
در خارج از کشور وارد کننده های گوشی به صورته عمده گوشی خریداری میکنن که به این دوستان بدلیل کمبود و یا نداشتن اون فروشگاه برای تعداد درخواستیشون و یا هر چیزه دیگه ای ( خدایی نکرده فکر نکنید دارم راجع به سود و یا کلاه برداری حرف میزنمااا ) از مدلهای لاک شرکتهای مخابراتی که طرف قرارداد اپل در اون کشور هستن ، خرید مابقیه جنسشون رو میکنن.
بعد یا خوده اون شرکت و یا واسطه ی سومی اون آیفون ها رو آنلاک و سیم کارت داخل جعبه رو برمیداره و گوشیه آنلاک با لاکه آنلاک شده میشن یکی و به یه قیمت به مشتریه بی خبر از همه جا فروخته میشه.
iccid یا Integrated Circuit Card Identifier در واقع شماره سریال سیم کارت هست - روی دوره ی سیم کارته طرف قرارداد اون گوشیه لاک نوشته شده .
چیزی که پشت جعبه هست شماره سریال اون سیم کارتیه که گوشی باهاش فروخته شده( همون گوشیه لاک )
و اینو همه داخل منو دارن و به این معنیه که واسه سیم کارتی که الان شما روش انداختی و داری باهاش کار میکنی ... حتی اونایی هم که روی جعبشون دارن و از همونایی هست که راجع بهش توضیح دادم با داخل گوشی فرق میکنه.
امیدوارم خیلی از ابهاماتون حل شده باشه.
" حلصا مینویسد "

Last edited:

helsa

Registered User
لایک‌ها
84
خب از دوستانی که مثه بنده اپل باز هستن دعوت میکنم بیان اینجا و نظراتشونو رو به اشتراک بگذارن.

بالا