• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشهای پیشرفته برنامه نویسی سایت در دات نت 2005

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

همونطوری که دوستان میدونن بعد یه مدت که آدم تو محیطی کار کرد می بینه که کارای اولیش چقدر ناشیگرانه بوده !
مثلا آدم بعد یه مدت کار کردن می فهمه که اگه فانکشنای کلی رو تو یه کلاس می نوشتم یا از وراثت استفاده کرده بودم چقدر بهتر بود یا استفاده از وب کانفیگ !
حالا یه خواهش و یه سوال :
1) دوستان اگه لطف کنن کلیه تجربه های ریز و درشتشونو عنوان کنن تا مبتدیانی مثل من هم راه بیفتیم ممنون میشم .البته بیشتر مایلم بدونم تکنیکای 2003 تو 2005 ام صادقه ؟
2) آیا دات نت 3 قابل استفاده هست ، اگه اینجوریه میشه جهشی کنیم به دات نت 3 ؟

ممنون :)

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
همه تکنیک های دات نت 1 توی دات نت 2 قابل پیاده سازی اه که البته خیلی هاش موردی نداره .

معمولا سعی کنید یه بیس کلاس بسازین که تمام صفحاتتون از اون ارث ببرن ، بعد متدها و پروپرتی های مشترک رو توی اون پیاده کنید.

قبل از برنامه نویسی مهم ترین دوست شما به جای کیبرد باید کاغذ باشه ! اول سعی کنید داکیومنشن کاملی بنویسد و بنویسید که میخواید چیکار کنید . سعی کنید کلاسهای لازم رو پیدا کنید و به هم ربطشون بدید !

شما تراکتور نیستید پس حد الامکان برنامه ای بنویسید که بجای اینکه شما چند بار یه کار تایپ یا حتی کپی پیست رو براتوت تکرار کنه برنامه این کار رو برای شما بکنه !

بعدشم برادر دان نت 3 کی اومد ما خبردار نشیدم ؟ یه لینکی چیزی بابا ! ما که هرروز توی سایت میکروسافت نیستیم !

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
چه خبر !:blink:

پس چرا اینجوری ؟! چرا میکروسافت شولوغ نکرد ؟:eek: عجب سیستمی شده !

یکی که اطلاعات بیشتری راجعبه تغییراتش نسبت به دات نت 2 داره بیزحمت یه تایپک جدا بزنه و توضیحاتی بده

الیته تا جایی که من فهمیدم یه سری کامپوننت اضافی به دات نت 2 اضافه میکنه برای ویندوز ویستا و روی ویندوز ویستا هم به صورت پیش فرض نصبه ! فکرش رو بکنید ، 2 سال دیگه برنامه مینوسید و میذارید ملت دانلود کنن بدون اینکه لازم باشه دات نت فریم ورک نصب کنن :D

چیزی برای asp.net فکر نکنم داشته باشه ؟!داره ؟

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

همه تکنیک های دات نت 1 توی دات نت 2 قابل پیاده سازی اه که البته خیلی هاش موردی نداره .

ممنون ، میشه واضحتر بگید منظورتونو !
در ضمن میخوام بدونم کارائی وب کانفیگ 2003 با 2005 یکیه ؟ احساس میکنم تگای 2005 کمتره !

2) آیا دات نت 3 قابل استفاده هست ، اگه اینجوریه میشه جهشی کنیم به دات نت 3 ؟

کسی کار کرده دات نت 3 رو؟

بازم ممنون

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام

ممنون ، میشه واضحتر بگید منظورتونو !
در ضمن میخوام بدونم کارائی وب کانفیگ 2003 با 2005 یکیه ؟ احساس میکنم تگای 2005 کمتره !

کسی کار کرده دات نت 3 رو؟

بازم ممنون

اختیار دارین !؟:blink: اولا که توی دات نت 2 کانکشن استرینگ مستقیما توی وب کانفیگ ساپرت میشه ، به علاوه اینکه ممبرشیپ ، پروفایل و رول ها رو باید توی وب کانفیگ تعریف کنید .
به امید خدا دارم یه مقاله کاملی باره ممبرشیپ ، پروفایل و رول ها در asp.net 2 مینویسم که الان تقریبا 17 صفحه نوشتم و میخوام که به صورت PDF در اختیار دوستان قرار دهم-قسمت اولش روی توی وبلاگم گذاشتم ولی با توجه به اینکه توی این وبلاگ فرمت دادن به متن ها همراه با کد کمی سخته دیگه اونجا نمیذارم - این موارد رو توش کامل بحث کردم .

مورد دگه ای که میشه توی وب کانفیگ تنظیم کرد تنظیمات SMTP SERVER اه .

کاستومر اررور هم که کمی کامل تر شده !
نیم اسپس ها مشترک رو هم به جای اینکه هر بار بالای صفحه وارد کنی توی وب کانفیگ یک بار وارد میکنی
ولی تا به حال به چیزی برخورد نداشتم که کمتر شده باشه .

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون حسین آقا !

که البته خیلی هاش موردی نداره .

این یعنی چی ؟؟؟ من اینو نفهمیدم ! :(
در ضمن منظورم تگای sessionState و trace و globalization بودن ، یعنی تکامل دات نت 2 رو می رسونه ؟

به امید خدا دارم یه مقاله کاملی باره ممبرشیپ ، پروفایل و رول ها در asp.net 2 مینویسم که الان تقریبا 17 صفحه نوشتم و میخوام که به صورت PDF در اختیار دوستان قرار دهم-قسمت اولش روی توی وبلاگم گذاشتم ولی با توجه به اینکه توی این وبلاگ فرمت دادن به متن ها همراه با کد کمی سخته دیگه اونجا نمیذارم - این موارد رو توش کامل بحث کردم .

خدایا ، حسین آقا رو کمک کن تا زود بتونه مقاله شو تموم کنه ! :rolleyes:

ممنون از توجه تون :)

بالا