• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشی کارامد در بازی شیر یا خط paidverts

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان عزیز بعد از کلی ضرر بلاخره یه ترفند عملی و جالب پیدا کردم که درصد شانس شما رو خیلی بالا می بره و اگر طبق این روش عمل بشه ضررتون کم و سودتون زیاد خواهد شد البته برای این روش باید حداقل 5000 امتیاز داشته باشین وهرچه امتیاز بالاتر باشه روند کار بهتر خواهد بود برای دریافت ترفند فقط و فقط مبلغ 1$ به شماره حساب U8348646واریز کنید یا از طریق لینک فیدر ماتریکس در وبلاگ من عضو بشید و 1.73$ رو پرداخت کنید که در نهایت من 1$ به شما پس خواهم داد همچنین در هر دوحالت سند پرداختی رو به صورت عکس همینجا بگذارید تا روش را برایتان به صورت خصوصی ارسال کنم و مطمئن باشید که با این روش امتیازی چندین برابر این 1$ پرداختی کسب خواهید کرد. (موفق باشید)
عضویت در فیدر ماتریکس http://faghattomitooni.mihanblog.com

Last edited:

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوست عزیز خیلی جالبه بازی که کاملا شانسی هست رو میگید 90 درصد احتمال برد به همین راحتی.
پس قوانین احتمال چی میشه. همه چیز تو این بازی شانسیه. شیر یا خط بودن در این بازی به صورت رندم تولید میشه. یعنی اگه شما به دفعات بازی کنید شانس برد و باخت 50 درصده.

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزیز خیلی جالبه بازی که کاملا شانسی هست رو میگید 90 درصد احتمال برد به همین راحتی.
پس قوانین احتمال چی میشه. همه چیز تو این بازی شانسیه. شیر یا خط بودن در این بازی به صورت رندم تولید میشه. یعنی اگه شما به دفعات بازی کنید شانس برد و باخت 50 درصده.
خب دوست من قانونی هست که میشه درصد شانس رو بالا برد من خودم به همین وسیله 104000 امتیازم رو به 110000 امتیاز رسوندم...یعنی 6000 امتیاز سود بازی

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
البته لازمه ذکر کنم که شما برای موفقیت حداقل حداقل باید 5000 امتیاز داشته باشین تا قدرت مانور و عملکرد خوب باشه و هرچه امتیازتون بالاتر باشه عملکرد این روش بهتر و موثرتره....

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
نکنید این کارارو درست نیست ...این شیر یا خط شرطبندی تو سایت ها به صورت درصدی توسط اون مدیر سایت تعیین میشه که چند درصد شیر بیاد و چند درصد خط..مثلا اولش تعیین میکنه 10% شیر بیاد و 90% خط و این رو میتونه هر لحظه درصداش رو تغییر بده و در واقع چون به صورت اسکریپت و برنامه نویسی شدست هر لحظه که بخواد میزان درصد های امدن شیر یا خط رو تغییر میده و شما هر لحظه ممکنه متحمل ضرر بشید با هر نقشه و ایده ای که دارید.

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نکنید این کارارو درست نیست ...این شیر یا خط شرطبندی تو سایت ها به صورت درصدی توسط اون مدیر سایت تعیین میشه که چند درصد شیر بیاد و چند درصد خط..مثلا اولش تعیین میکنه 10% شیر بیاد و 90% خط و این رو میتونه هر لحظه درصداش رو تغییر بده و در واقع چون به صورت اسکریپت و برنامه نویسی شدست هر لحظه که بخواد میزان درصد های امدن شیر یا خط رو تغییر میده و شما هر لحظه ممکنه متحمل ضرر بشید با هر نقشه و ایده ای که دارید.
دوست عزیز من این روش رو تضمین میکنم چون خودم استفاده کردم و اگر کسی ناراضی بود من حتی 1 دلارش رو بهش برمیگردونم چون نمی خوام در ذهن دوستان بدبینی ایجاد بشه..

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوست عزیز من این روش رو تضمین میکنم چون خودم استفاده کردم و اگر کسی ناراضی بود من حتی 1 دلارش رو بهش برمیگردونم چون نمی خوام در ذهن دوستان بدبینی ایجاد بشه..
طرف بره دلارها ضرر بده بد شما 1 دلارشو بهش پس بدی؟

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
طرف بره دلارها ضرر بده بد شما 1 دلارشو بهش پس بدی؟
دوست عزیز من از وقتی از این روش استفاده میکنم فقط سود کردم چون کاملا منطقیه من هم خواهان ضرر دوستان نیستم همین امروز من با همین متد 104000 امتیازم شد110000 امتیاز یعنی حدود 6000 امتیاز سود...

.:MAJID:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوست عزیز من از وقتی از این روش استفاده میکنم فقط سود کردم چون کاملا منطقیه من هم خواهان ضرر دوستان نیستم همین امروز من با همین متد 104000 امتیازم شد110000 امتیاز یعنی حدود 6000 امتیاز سود...
میشه ادرس پروفایل کاربریتون رو تو پیدورتز بدید ؟

mortezairan

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان همه این روش ها بی فایده هست ... این بازی ها طرف میاد اول مثلا 1000 تا میزاره اگه باخت 2000 تا میزاره اگه باخت 3000 تا میزاره تا بالاخره برنده بشه .... کاملا شانسیه .......

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ایشون هدفش از این تاپیک تبلیغ چیز دیگه ایه نه یاد دادن شرط بندی به دیگران.
دوست عزیز من هدفم فریب دادن و به زور زیرمجموعه گرفتن نیست ولی راه های مختلف رو برای جذب زیرمجموعه انجام میدم یکیشم اینه که از شما بخوام در صورت عضویت در فیدرماتریکس هم از مزایای اون استفاده کنین و هم راه بالا رفتن درصد شانس در بازی شیر یا خط رو یاد بگیرین که البته دوستمون mortezairan به صورت کلی در موردش گفتن.

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان همه این روش ها بی فایده هست ... این بازی ها طرف میاد اول مثلا 1000 تا میزاره اگه باخت 2000 تا میزاره اگه باخت 3000 تا میزاره تا بالاخره برنده بشه .... کاملا شانسیه .......
اتفاقا این روش اگر با در نظر گرفتن احتیاط و دقت همراه باشه خوب نتیجه میده چون من در بازی دیدم که بیشتر از 5 بار یک روی سکه نمیاد پس شما میتونید با انتخاب یک روی سکه در اخر برنده باشید...

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تو اگه روشت کارآمد بود نمیومدی واسه 1 دلار التماس بقیه رو کنی
من التماس نکردم اگر تو کامنتای قبل هم دقت کنید میبینید تا حدودی گفتم روشم چیه در ضمن من نمیخوام مثل خیلی ها که واسه روش های الکیشون میان مبالغ هنگفت درخواست میکنن مثلا 90 $ کسی رو فریب بدم.

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
روش شما دوست عزیز همچین عجیب غریب نیست که بخوای 1 دلار بگیری. این روش دابل کردنو در اصل تو سیستم رولت کازینو استفاده میکنن که میشه به سکه هم تعمیمش داد.

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
روش شما همون دو برابر کردن است؟این روش را که قبلا بچه ها تو فروم گذاشته اند و برای چی می خواهید 1 دلار بگیرید. در ضمن در این روش 2 برابر کردن باید مواظب باشید که از یه حد بیشتر دوبرابر نکنید چون ممکنه ظرف چند ثانیه همه موجودی تون صفر میشه.

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان من نمی دونستم که تاپیک دیگه ای برای اموزش این روش بوده به هر حال من از همه پوزش می طلبم

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
روش شما همون دو برابر کردن است؟این روش را که قبلا بچه ها تو فروم گذاشته اند و برای چی می خواهید 1 دلار بگیرید. در ضمن در این روش 2 برابر کردن باید مواظب باشید که از یه حد بیشتر دوبرابر نکنید چون ممکنه ظرف چند ثانیه همه موجودی تون صفر میشه.
میشه لینک این روش رو بزارید

بالا