electronic
Registered User
خوب دوستان تو این تاپیک می خوام یه خورده در مورد روشهای تحقیق بحث کنید.همون طور که می دونید این بحث اهمیت زیادی تو اکثر زمینه های علمی داره و یک محقق خوب قبل از هر کاری لازمه که با روشهای علمی تحقیق آشنا بشه.با توجه به اینکه تحقیق و پژوهش و کارهایی از این دست تو **** آموزشی مملکت جای چندانی نداره (با اظهار تاسف شدید) اکثر دانش آموخته گان در این زمینه دچار کمبود هستن و هنگامی که می خوان در مورد موضوع خاصی به پژوهش بپردازند با مشکل مواجه می شن.(یه چیزی شبیه به جریان نامه نگاری!)
امیدوارم تاپیک خوبی از آب دربیاد من هم یه جزوه ی خوب در مورد روشهای تحقیق سراغ دارم که نوشته ی آقای علیرضا مختاری است و سعی می کنم ریز ریز مطالبش رو اینجا بنویسم.قطعا اینجا هم به همکاری و حمایت دوستان نیاز داره که امیدوارم همین طور هم بشه.
توجه:کلیه ی مطالبی که عنوان آنها با علامت * شروع می شود از جزوه ی آقای علیرضا مختاری برداشت شده است.
امیدوارم تاپیک خوبی از آب دربیاد من هم یه جزوه ی خوب در مورد روشهای تحقیق سراغ دارم که نوشته ی آقای علیرضا مختاری است و سعی می کنم ریز ریز مطالبش رو اینجا بنویسم.قطعا اینجا هم به همکاری و حمایت دوستان نیاز داره که امیدوارم همین طور هم بشه.
توجه:کلیه ی مطالبی که عنوان آنها با علامت * شروع می شود از جزوه ی آقای علیرضا مختاری برداشت شده است.