• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش جدید کسب درآمد با IRANIANINC/ بشتابید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
attachment-408571d1373812037-787.jpg

آدرس:آموزش تجارت و کسب درآمد اینترنتی

روش کسب درآمد در
IRANIAN INC
مفتخریم که در ایران اولین سایت کسب درآمد می باشیم که به صورت تخصصی و با شیوه جدید کسب درآمد گروهی درآمد بیشتر را برای کاربران ایرانی فراهم می کنیم. این سایت علاوه بر درآمدی که کاربران از طریق فعالیت سایت های معرفی شده به صورت مستقیم دریافت می کنند بخاطر زیر مجموعه بودن ما نیز دریافت خواهند داشت.

1373964416_ads.png

مراحل کسب درآمد:

1. ابتدا وارد قسمت معرفی سایت ها معتبر شوید و از طریق لینک ها موجود ثبت نام خود را تکمیل کنید.

2. درسایت عضو شوید

3. پس از عضویت در بخش مشخصات شما قسمت ویرایش مشخصات را کلیک کرده و نام کاربری خود را در مکان مشخص شده ثبت نمایید.

هرچه میزان کلیک ها و یا سرمایه گذاری شما در سایت ها معرفی شده بیشتر باشد،درآمد بیشتری خواهید داشت.

روش دریافت درآمد از ما:

کاربران در بخش کاربری خود یک حساب دارند که در صورت رسیدن به حداقل برداشت « 0/1 دلار یا 2000 تومان » قابل برداشت است.واریز ها به صورت دوره ای و هر 15 روز یکبار طبق تقویم شمسی انجام می گیرد.

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
چه جلب.. این که همش رفر داده... فقط داره زیر مجموعه می گیره... شما کار می کنی و پولش رو یکی دیگه می خوره...
دوتا تبلیغ ایرانسل و رایتل هم زده اون طرفش تا مثلا معتبر شه...

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
یوه یوه یوه ((خنده شیطانی))

از کجا فهمیدی بی خود نیست که می گن ایرانی ها هوششون خیلی بالاست...

حال برفرض محال حرف شما درست باشه ولی به من جواب این سوال ها رو بده:

کسی که می خواد دریک سایت کلیکی یا هر سایتی که کسب درآمد عضو بشه اگر زیر مجموعه کسی باشه هزینه داره برای اون؟ من میگم اصلا هزینه ای نداره شما ...
اگر یک کاربر زیر مجموعه یک عده دروغگو بشه که به دروغ می گن درآمد میلیونی داریم ولی حتی یک پنی هم دریافت نداشتن خوبه؟ من میگم نه شما ...
اگر کاربر بیاد برای زیر مجموعه بودنش پول بگیره بده؟ من میگم نه شما ...
اگر کاربر از جدیدترین روش های کسب درآمد و سایت های معتبر که پرداخت دارند با خبر بشه بده؟ من میگم نه شما ...
و......
دوستان سوالی بود درخدمت هستیم.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چه جلب.. این که همش رفر داده... فقط داره زیر مجموعه می گیره... شما کار می کنی و پولش رو یکی دیگه می خوره...
دوتا تبلیغ ایرانسل و رایتل هم زده اون طرفش تا مثلا معتبر شه...
کارآگاه گجت که میگن شمایین؟ :D

بالا