• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش جدید کسب درآمد مخصوصاً بدردبخور برای سایتهای دانلود و گروههای اینترنتی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با استفاده از سایتی که بهتون معرفی میکنم شما اگر صاحب گروه اینترنتی یا مطالب آموزشی یا سایتهای دانلود هستید میتوانید در سایت زیر عضو شویدو به درآمد خوبی برسید.

روش کار بدینصورته که سایت یک فضائی برای متن مورد نظر شما میدهد شما متن رو داخل فضا مربوطه مینویسید که مثل صفحه یادداشت ویندوز هستش و لینکشو پخش میکنید و به ازای بازدید از صفحه حاوی مطلب پول دریافت میکنید.

گروههای اینترنتی میتونند توضیحات کوتاه یا آموزشهای کوتاه خودشون رو تو اون صفحه بذارند و برای اعضای گروه بفرستند.
سایتهای دانلود میتونند لینک دانلود مطلب رو در اون صفحه بذارند و درآمد خودشون رو برای آیپی ایرانی سه برابر کنند
مطالب و سایتهای آموزشی میتونند textمطالب رو در اون صفحه بذارند و چندین راهکار دیگه که خودتون میتونید اجراش کنید.
اگر در جامعه های مجازی مانند فیسبوک و کلوب و فیس نما و غیره هم فعالیت میکنید میتونید مطالب و نظر خودتون رو به صورت لینک با دوستاتون به اشتراک بذارید.

حداقل پرداخت حداقل 5 دلار میباشد که به صورت بیتکوین و دلار پی پال میتونید دریافت کنید .
نکته:
زمانی پول خود را به بیتکوین سفارش بدید که ارزش بیت کوین پائین باشد. برای ساخت کیف پول دیجیتال بیتکوین اینجا مراجعه کنید. https://blockchain.info
میتونید از اینجا هم بیتکوین خودتون رو به ریال تبدیل کنید: http://irchange.org/بیت-کوین/
خب اما نکته مهم تر اینه که برای هزار بازدید کننده یونیک به آی پی ایرانی مبلغ $1.23 میدهد که در سایتهای دیگه من یادمه همیشه ایران 50 سنت بود ولی این مبلغ خوبی میده. حتی بیشتر از سایتهای پرداخت به ازای دانلود.

پس از همین امروز شروع کنید و درآمد خود را دریافت کنید. دوستان فقط من لینک زیر مجموعه خودمو گذاشتم خوشحال میشم افتخار بدید با لینک زیر مجموعه من عضو بشید.

Last edited:

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
دوست عزیز من فعلا 40 تا بازدید کردن از لینک ها فقط تعداد بازدید و نشون میده ولی مبلغی نشون داده نمیشه چرا؟؟
شما خودتون برداشتی داشتین؟

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام
دوست عزیز من فعلا 40 تا بازدید کردن از لینک ها فقط تعداد بازدید و نشون میده ولی مبلغی نشون داده نمیشه چرا؟؟
دوست من مشکلی نداره الان یه بازدید از متنم کردم مبلغ رو نشون میده: $0.0012

وقتی وارد اکانتتون میشید قسمت home رو ببینید .

یادتون باشه باید آیپی های مختلف باشه بازدید کننده یونیک باشه

Last edited:

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
با سایت هایی مثل p30rank هم میشه بازدید کسب کرد

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با سایت هایی مثل p30rank هم میشه بازدید کسب کرد
نه دوست من کد کیچا داره که برای هر آیپی یکبار یا دوبار در روز حساب میشه سایت خوبیه من امتحانش کردم شمارشش عالیه

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
نه دوست من کد کیچا داره که برای هر آیپی یکبار یا دوبار در روز حساب میشه سایت خوبیه من امتحانش کردم شمارشش عالیه
باید تو سایت ارسال بازدید تنظیم کنین که هر ای پی یه بار در روز ادرس رو بازدید کنه,
میشه...

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
باید تو سایت ارسال بازدید تنظیم کنین که هر ای پی یه بار در روز ادرس رو بازدید کنه,
میشه...
دوست عزیزم این یه مورد رو اطلاعی ندارم ولی در قسمت api از منوهای گرافیکی بالا میتونید کدهای لازم رو بردارید. ضمناً پشتیبانش هم خیلی خوبه اگر تیکت بزنید جوابتون رو میدن نمیگم سریع ولی سرعت جواب دادنشون قابل قبوله تو همونروز جاوبتون رو میدن

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیزم این یه مورد رو اطلاعی ندارم ولی در قسمت api از منوهای گرافیکی بالا میتونید کدهای لازم رو بردارید. ضمناً پشتیبانش هم خیلی خوبه اگر تیکت بزنید جوابتون رو میدن نمیگم سریع ولی سرعت جواب دادنشون قابل قبوله تو همونروز جاوبتون رو میدن

من بالای هزار بازدید از نرم افزار با آِی پی های مختلف ارسال کردم اما پولی به حسابم واریز نشد و این پیغام رو به صورت قرمز تو پنلم نوشته

Your bounce rate (100%) exceeds our daily recommended average of 80%. To receive credit, each visitor must solve the required captcha otherwise they will be marked as a bounced visitor. Bounced visits do not received credit so as to discourage the use of bots or spam floods as we only give credit for authentic traffic.

اگه کسی راهی واسه ترافیک فرستادن تو این سایت بلده بگه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من بالای هزار بازدید از نرم افزار با آِی پی های مختلف ارسال کردم اما پولی به حسابم واریز نشد و این پیغام رو به صورت قرمز تو پنلم نوشته

Your bounce rate (100%) exceeds our daily recommended average of 80%. To receive credit, each visitor must solve the required captcha otherwise they will be marked as a bounced visitor. Bounced visits do not received credit so as to discourage the use of bots or spam floods as we only give credit for authentic traffic.

اگه کسی راهی واسه ترافیک فرستادن تو این سایت بلده بگه
دوست من شما ده هزار نفر هم بفرستی فایده نداره . شما خودت بیا یه بار مطلب بذار بعد مودموتو خاموش روشن کن لینکتو باز کن میبینی که یه تصویر گذاشته که باید کد رو وارد کنی بعد کد میتونی مطلبت رو ببینی و پول به حسابت واریز میشه. میتونی ایمیل گروهی بفرستی و کابرارو تشویق کنی که برن لینکتو بخون. شمارش سایت عالی هستش من خودم بارها رو لینک خودم کلیک کردم و هردفعه شمارشش رو دیدم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان سایت آپدیت شد.
سایت از لحاظ قالب و گرافیک به روز تر شده و نرخ های خودش هم افزایش داده طوری که از هر آیپی آمریکائی شما تا نرخ 5 دلار بابت هر هزار آیپی یونیک میتونید کسب کنید.
اما خبر مهم تر
بابت هر هزار آیپی ایرانی شما میتوانید 1.54 دلار بگیرید نرخ بابت آیپی ایرانی رو افزایش داده

Poland (PL) $1.74
Italy (IT) $1.74
Venezuela (VE) $1.74
Saudi Arabia (SA) $1.74
Russian Federation (RU) $1.64
Iran, Islamic Republic of (IR) $1.54
Reunion (RE) $1.54
Curacao (CW) $1.54
Christmas Island (CX) $1.54
روش کار هم بسیار سادست در بالا توضیح دادم.

مشاهده سایت

بالا