• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** روش جدید کلاهبرداری!! مواظب باشید ***

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
** به روز شده در تاریخ 94.03.23
- به دلیل یک اقدام دیگر به کلاهبرداری آدرس ایمیل درج میشه تا شاید توسط دوستان شناخته شده باشن و دوستان مواظب باشن.
به انتهای همین مطلب مراجعه کنید

با سلام.
دوستان وب مستر مواظب باشن. روش جدید کلاهبرداری و سواستفاده از بی اطلاعی بعضی از افراد

آقا دیروز توی یاهو یه نفر بهم پیام داد که شما سایت پربازدید دارید؟
بنده هم گفتم بله و ایشون درخواست ثبت سفارش تبلیغاتی پاپ آپ داشتند که من گفتم تا چند روز دیگه پر هست و چند روز دیگه بهم پیام بدید.
ایشون اصرار کردن که من میخوام و برای اطمینان الان برای شما 30 هزارتومن میریزم و شما برای من رزور بزار و بقیشو اگر بیشتر شد همون چند روز دیگه بهتون میدم.
گفتم اگر برای شما مشکلی نیست برای من مسئله ای نیست و مبلغ رو بریزیدو شماره کارت رو از بنده گرفتن و بلافاصله برای من یک شماره پیگیری به هماره نام صاحب حساب(بنده) برایم ارسال کردن اما از طرف بانک برای من اس ام اس نیومد و منم چیزی بهشون نگفتم.
خلاصه این دوست عزیز یم صحبت کردن که حتما جایگاه رو میخوام و ... اما یکبار نپرسیدن آدرس سایتتون چیه:D که من 30 تومن ریختم!!
بعد از چند دقیقه پیام داد که دوستم اومده و میگه چرا پولو ریختی وقتی تبلیغ نذاشتی ، میشه پولم نو پس بدید:eek:
منم گفتم هر وقت اس ام اس تایید برام اومد چشم میریزم.
ایشون هم گفت ازت شکایت میکنم و بای!!
منم گفتم برو هر جا شکایت میکنی شکایت کن تا من واریزی رو تایید نکنم به هیچکس پول برنمیگردونم.:general304:

حالا جالب اینجاست که ایشون آدرس سایتی رو بهم داده بودن که یک سایت پاپ آپ بود و ماشالا سایتشون هم ید طولانی در موضوعات حاشیه ای دارن مخصوصا در همین پی تی.
اما چون نمیدونم دقیقا سایت برای خودشون بود یا خیر فعلا آدرس سایت رو نمیزارم و اگر مدیران و پیشکسوتان اجازه بدن آدرس سایت و آی دی ایشون رو بدم تا دوستان حواسشون جمع باشه

متن کامل مکالمه با ایشون در یاهو و مستندات موجود هست به همرا شماره پیگیری جعلی و شماره کارت ایشون.

** به روز شده در تاریخ 94.03.23

گویا این فرد فراموش کرده بود این موضوع بالا رو و امروز دوباره تو یاهو بهم پیام دادن که شما اکانت کلش دارید؟
فروشیه؟ و ..... اینجور چیزا.
خلاصه به قیمت من راضی شدن و گفتن شماره کارت بانک ملی بدید تا واریز کنم:D
و بعد همون داستان که واریز کردم و اکانتو بده و منم گفتم اسمس بانک نیومده و گفتن ازت شکایت میکنم.

لازم دونستم دیگه این سری آدرس ایمیل ایشون رو بزارم تا دوستان کاملا مواظب باشن.
ایشون در زمینه ارسال ایمیل تبلیغاتی هم فعال هستند که اگر دیدید آدرس ایمیل ایشون [email protected] محتاط باشید.
چون کسی که کلاهبرداری میکنه چطور میشه بهش اطمینان کرد و پول واریز کرد تا برای آدم ایمیل ارسال کنه

Last edited:

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
کلا روش مسخره ای برای کلاهبرداریه جوری که من فکر میکنم یارو ۱۰ - ۱۲ سالش بیشتر نبوده با این روشش٬ وگرنه باید میفهمید آدم عاقل هیچ وقت با یه شماره پیگیری خشک و خالی از یه فرد غریبه قانع نمیشه و حتما حسابشو چک میکنه تا مطمئن شه
حالا شما گردش حسابتون رو یکبار چک میکردید شاید سرویس sms بانک اون لحظه مشکل داشته

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
ممنون از نظر شما دوست عزیز
اس ام اس که نیومد منم برای همین تا امروز موندم تا گردش حسابو چک کنم.
ماشالا بانک مزخرف ملی گردش حساب اینترنتی تا 24 ساعت گذشته رو میده که باعث شد من بمونم تا امروز صبح و امروز چک کردم و دیدم دیروز با این مبلغ واریزی نداشتم و دیگه اومدم اینجا گفتم تا دوستان حواسشون جمع باشه.
خیلی از دوستان تا اسم شکایت رو میشنون میترسن و برای خلاص شدن از شر یه آدم مزاحم میان پولو میدن و بعد باید برن دنبالش.
آدرس سایتی هم که ایشون بهم داده بودن برای سفارش تبلیغ یکی از سایتهای پرحاشیه و کلاهبرداره که در همین پی تی خیلی تاپیک در موردشون هست ، اما نمیدونم ایشون واقعا صاحب سایت بودن یا قصد دیگه ای داشتن.

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
کلا روش مسخره ای برای کلاهبرداریه جوری که من فکر میکنم یارو ۱۰ - ۱۲ سالش بیشتر نبوده با این روشش٬ وگرنه باید میفهمید آدم عاقل هیچ وقت با یه شماره پیگیری خشک و خالی از یه فرد غریبه قانع نمیشه و حتما حسابشو چک میکنه تا مطمئن شه
حالا شما گردش حسابتون رو یکبار چک میکردید شاید سرویس sms بانک اون لحظه مشکل داشته
همه عادت کردیم میگیم بچه زیر 18 ساله
دوست عزیز مطمئن باشید این اشخصاص کلاهبردار سنش بالاست
و ایشون هواش جمع بود خیلی ها اصلا اس ام اس بانکشون فعال نمیکنند
دوست عزیز اگه میشه مستندات یاهو بزار

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در همین حد که توضیح دادید کافیه . بقیه کاربرانی که اینجا رو میخونند مطمئنن وقتی با چنین موردی روبرو بشن الان دیگه میتونن بفهمن موضوع چیه .
نیاز به درج آدرس یا موارد دیگه نیست . توضیحاتتون هم خوب بود و روش رو کامل گفتید

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
از نظر ارائه مستندات یاهو به همراه آدرس ایمیل و آدرس سایت مشکلی نیست و گفتم میتونم ارائه بدم.
اما با حرف دوست خوبمون @mohsenshahbazi موافقم و احتمال میدم اگر ارائه بشه تاپیک به اغتشاش کشیده میشه.
اما بازهم در صورت درخواست مدیران و نیاز میزارم به صورت کامل و بدون هیچگونه دخل و تصرفی

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
بله بینندگان عزیز:p
بانک ملی خیلی مزخرف تشریف دارند ، من هرموقع تراکنش داشته باشم همون لحظه با شماره 09622 تماس بگیرم و سه گردش اخر را بهم میده
موفق باشید

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
بله بینندگان عزیز:p
بانک ملی خیلی مزخرف تشریف دارند ، من هرموقع تراکنش داشته باشم همون لحظه با شماره 09622 تماس بگیرم و سه گردش اخر را بهم میده
موفق باشید

ممنون
09622 اینو نمیدونستم.
اما مزخرفیش به این دلیله که میشه مگه به صورت اینترنتی تراکنش تا 24 قبل نشون داده بشه. خب اینترنتی یعنی آنلاین و لحظه ای نه 24 قبل.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دقیقا برای منم همچین موردی پیش اومد

عین همین

اون زمان اسمس بانک مل ی20دقیقه تاخیر داش

Last edited:

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
اسم سایتش چی بوده که پرحاشیه بوده ؟

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
اسم سایتش چی بوده که پرحاشیه بوده ؟

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
یکی از سایتهای پاپ آپ هست که در حساب و کتاب با کاربراش حاشیه های زیادی داره.

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
یکی از سایتهای پاپ آپ هست که در حساب و کتاب با کاربراش حاشیه های زیادی داره.

اولیم ابزار یک وبمستر حرفه ای اینترنت بانکه حتما اینترنت بانکتون رو قعال کنید مخصوصا تو تابستون خیلی بدردتون می خوره

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
داداش من رفتم بانک ملی و همه چیز رو درخواست دادم و شناسه و رمز و مدارک رو رییس بانک تایید کرد و اکانت من فعال شد.
اما بانک ملی از طریق اینترنت تراکنس 24 ساعت گذشته رو نشون میده.
اینطوری که هر 12 شب بروز رسانی میشه.
مشکل اصلی اینه دیگه.
البته در مورد استفاده از بانک تقصر خودم هست و باید بانک رو عوض کنم و برم به سمت استفاده از بانکهای دیگه که اینترنت بانکشون آنلاین باشه نه هر 24 ساعت.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
برو بانکتو عوض کن . پاسارگاد و ملت بهترین بهترین اینترنت بانک و موبایل بانک رو دارن . ملی هم شد بانک اخه . هرکسی باید یه حساب ملی داشته باشه . اما برای اینترنت و اینجور مسایل اصلا توصیه نمیکنم . ضایع و چرت

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تا تاییدیه نگرفتید کاری انجام ندهید. برای من مشابه این پیش آمد. منم به هیچ عنوان زیر بار نرفتم.
طرف زنگ زده من سرهنگ فلانیم و.... منم گفتم هر خری که هستی باش و با قاطعیت برخورد کردم.... دید از من نمیتونه کلاه برداری کنه حتما رفته سراغ یه بدبخت بیچاره دیگه....:general208:

mr-hirad

Registered User
لایک‌ها
72
ایا مورد تاحالا چند باری تایید شده
چون شمتری ها هزینه هسات رو میریزن قاطی میکنم و نمیدونم کی به کیه اما هر سری میدیدم به اندازه یه مشتری کمه هزینه!
دفعه اخر بقیه زودتر دادند بعد یکیشون گفت منم الان ریختم . چک کردم دیدم نریخته . گفتم شماره حسابتو بده . داد
منم گفتم من تاحالا اصلا این شماره کارت برام پولی نریخته ( یه دستی زدم ) و تو چجوری پول هاستتتو میدادی ؟؟؟؟ خودش 3 کرد و گفت وای من به اسم فلانی ریختم و تازه دارم میبینم و اینا
بحثمون شد و گفت نمیخوام رومو و دامنه رو با بک آپ بده میخوام برم یه جا دیگه
منم دامنه رو زدم رو سایت خودم و هاستشو خیلی شیک و مجلسی پاک کردم :D

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
داداش من رفتم بانک ملی و همه چیز رو درخواست دادم و شناسه و رمز و مدارک رو رییس بانک تایید کرد و اکانت من فعال شد.
اما بانک ملی از طریق اینترنت تراکنس 24 ساعت گذشته رو نشون میده.
اینطوری که هر 12 شب بروز رسانی میشه.
مشکل اصلی اینه دیگه.
البته در مورد استفاده از بانک تقصر خودم هست و باید بانک رو عوض کنم و برم به سمت استفاده از بانکهای دیگه که اینترنت بانکشون آنلاین باشه نه هر 24 ساعت.
سامانه بانکداری اینترنتی ملی (سبا) سی گردش آخر رو نشون میده + گردش دوره ای هم میتونین بگیرین

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
سلام
من اون کسی هستم که پول ریختم ، ولی 30 تومن نبود که 350 هزار ریال بود شماره کارتو دادم بیا پس بده ، الانم با معمور پشت درم بیا درو باز کن هوا گرمه با هم حلش میکنیم . :D
تشکر بابت اطلاع رسانیت داداش فدایی داری :general711:
این دسته آدمها هم هستن روز به روز کلاهبرداری های رنگارنگ و مسخره ،
بلمثال طرف تو بازار اومده جلوی من یه عطر روغنی کشید به لباسم گفت حالا که استفادش کردید باید بخرید :general210: عجب !
گفتم بـــــــــــــــــــرو اونطرف سیرابی حوصله خودمو ندارم :general211:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خیلی از دوستان تا اسم شکایت رو میشنون میترسن و برای خلاص شدن از شر یه آدم مزاحم میان پولو میدن و بعد باید برن دنبالش.
اتفاقا برعکس , وقتی اسم شکایت میاد آدم کلی خوشحال میشه:D چون طرف میره دنبال نخودسیاه

بالا