• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش جلوگیری از ورود افراد دیگر به بازی

ramin.joudi

Registered User
لایک‌ها
63
سلام لطفا کمک کنید
من بازی رو از شخصی خریدارم کردم و رمز و تمام چیزها رو تغییر دادم ولی فروشنده هنوز داخل بازی میشه و اکانت رو خراب میکنه سوالم اینه که چطور بعد از عوض کردن رمز هم طرف میتونه وارد بازی بشه در حالی که ریلود میشه و نیاز به رمز جدید داره

ramin.joudi

Registered User
لایک‌ها
63
طرف تو بازی بوده ولی بعد از لود مجدد مگه رمز جدید نمیخواد دوستان

M.MEHDI.SH

Registered User
لایک‌ها
147
اگه یک بار بازی رو پاک کنه یا یک اکانت جدیدی وارد گوشیش ست کنه و بیاره بالا بعد دوباره بخواد بازی شما رو بیاره بالا اونوقت دیگه نمیتونه وارد بشه
فعلا حتی شما اگه 20 بار هم رمز عوض کنی اتفاقی نمیوفته
من خودم اکانتم رو فروختم وقتی هم دلم تنگ میشه براش میرم تو بازی و سری میزنم البته خرابکاری نمیکنم

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اخلاقیش این بود که فروشنده پس از فروش بازی رو از روی گوشیش پاک کنه ولی حالا که نکرده، شما باید تا آپدیت بعدی با همین شرایط سر کنید.
آپدیت بعدی که نصب بشه، بازی از روی گوشیش حذف میشه...

ramin.joudi

Registered User
لایک‌ها
63
اگه یک بار بازی رو پاک کنه یا یک اکانت جدیدی وارد گوشیش ست کنه و بیاره بالا بعد دوباره بخواد بازی شما رو بیاره بالا اونوقت دیگه نمیتونه وارد بشه
فعلا حتی شما اگه 20 بار هم رمز عوض کنی اتفاقی نمیوفته
من خودم اکانتم رو فروختم وقتی هم دلم تنگ میشه براش میرم تو بازی و سری میزنم البته خرابکاری نمیکنم
سر نزن کار خوبی نیست خخخ
پس فقط باید ابدیت بیاد

ramin.joudi

Registered User
لایک‌ها
63
اخلاقیش این بود که فروشنده پس از فروش بازی رو از روی گوشیش پاک کنه ولی حالا که نکرده، شما باید تا آپدیت بعدی با همین شرایط سر کنید.
آپدیت بعدی که نصب بشه، بازی از روی گوشیش حذف میشه...
دوست عزیز اکانت لول بالا هست و 1300 پول دادم پس هیچ راهی نداره تا ابدیت جدید عملا بمونم تا ابدیت بیاد مطمعنید بعد از ابدیت درست میشه

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
دوست عزیز اکانت لول بالا هست و 1300 پول دادم پس هیچ راهی نداره تا ابدیت جدید عملا بمونم تا ابدیت بیاد مطمعنید بعد از ابدیت درست میشه
بله مطمئنم، وقتی آپدیت بیاد بازی دوباره نصب میشه و چون طرف دیگه اطلاعاتی مبنی بر ورود به اکانت نداره، دیگه نمی‌تونه بهش دسترسی داشته باشه...

ramin.joudi

Registered User
لایک‌ها
63
بله مطمئنم، وقتی آپدیت بیاد بازی دوباره نصب میشه و چون طرف دیگه اطلاعاتی مبنی بر ورود به اکانت نداره، دیگه نمی‌تونه بهش دسترسی داشته باشه...
اگه شانس منه فکر کنم تا سال بعدم ابدیت نیاد جدیدا زیاد ابدیت اومده

M.MEHDI.SH

Registered User
لایک‌ها
147
من که به اپدیت جدید هم امید ندارم درست بشه

بالا