• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش صحیح جمع اوری لایک

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید به شما
من در زمینه مدیریت پیج فیس بوک تجربه ای ندارم ولی می خواهم که در این زمینه تجربه کسب کنم و به همین منظور یک پیج تفریحی راه اندازی کردم به نظر شما بهترین رو برای حمع اوری لایک چه روشی هست ؟
پیج های زیادی هستند در فیس بوک که بعضا بیشتر از 100 هزار لایک دارند ولی پست هاشون زیاد لایک نمیشه بنابراین به نظر من این پیج ها فقط از لایک هایی که سایت های افزایش لایک ارایه دادند استقاده کرده اند .لی پیجی هم حتی هست که با 13 هزار لایک هر پستش 2000 لایک میخوره .
البته می دونم که کیفیت و شگرد پست دهی هم اهمیت داره ولی در کل روش های دیگه را می خواهم بدونم
به نظر شما ایا تبلیغ برای لایک کردن در پیج های دیگه چطور است چون این مورد من زیاد می بیتم در فیس بوک هستش .
تشکر از راهنمایی های شما

Reza_Mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در ابتدا بهتره تبلیغ کنید و یا اکانت فیک!! بسازید و مردم رو دعوت به لایک کنید بعد که لایک هاتون زیاد شد مثلا بالای ده هزار میتونید تبادل کنید با پیجهای دیگه... کیفیت پیجتون خیلی خیلی مهمه.

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
پس نظر شما بیشتر بر روی تبلیغ هست برای پیج های تازه ساخته شده.

Reza_Mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بله تبلیغ و جذاب بودن پیج .... ضمن اینکه تبلیغات تو فیسبوک تو پیجهای ایرانی خیلی ارزونه .. اکثرا به ازای هر پست یه کارت شارژ 2 تومنی میگیرن! در حالی که پیجهای خارجی هر پست 10دلار هست.

netnazar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تبلیغ راه مناسبی است ولی لایک نخرید از کسی که الکی فقط لایک باشه بدون هیچ اینتراکشنی.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان ببخشید سوالم خیلی مبتدیانست. ﭐخه اصلا با فیس بوک حال نمیکنم این لایکها به چه کار میاد. مثلا صفحه ای رو دیدم که جک منتشر میکرد و تعداد بالایی لایک داشت. به چه دردی میخوره... پولسازه؟ چطوری؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوستان ببخشید سوالم خیلی مبتدیانست. ﭐخه اصلا با فیس بوک حال نمیکنم این لایکها به چه کار میاد. مثلا صفحه ای رو دیدم که جک منتشر میکرد و تعداد بالایی لایک داشت. به چه دردی میخوره... پولسازه؟ چطوری؟
دقیقا منم همچین سوالی دارم این لایکها نون اب میشه ؟ اصلا خاصیتش چیه ؟

Reza_Mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
زیاد درامدی نداره . ارزش نداره وقت بزارید.

alipro7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لایک بخور و وارد سایت نشه کسی هیج ارزشی نداره

بالا