• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش هایی برای کم کردن هزینه قبض موبایل !

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
با نام و یاد خدا این تاپیک مقدس ! رو باز میکنم :D

از اونجایی که ما ایرانی ها در مسائل اقتصادی خیلی صرفه جویی میکنیم بد نیست به هم کمک کنیم تا صرفه جویی رو بترکونیم :D

امید است که همتون رکورد بزنید و درامدتون رو جمع کنید برید گوشی های جدید بخرید بجای اینکه بدید به مخابرات ! :D

خوب من یه سری چیز جالب به فکرم رسید که هم با نمکه هم میشه ازشون ستفاده بهینه کرد.

شما هم اگه راه جالبی به فکرتون رسید بیایید بگید (البته من خودم استفاده نمیکنما ! فقط به فکرم رسید ! :دی !)

خوب شروع میکنیم :

1. تا اونجایی که میتونید جلوی خودتون رو بگیرید که به کسی زنگ نزنید !

در اینجور مواقع ممکنه اقوام و دوستان بگند : چرا زنگ و اسمس نمیزنید و خسیس و این حرفا !

خوب اگه کسی گله کرد میتونید بگید : چند روز پیش زنگ زدم آنتن نمیداد گوشیت یا اس ام اسام مگه نمیرسه !؟؟؟ من چند وقت یه بار اسمس میزنم ولی همش Pending میشه و یه جوری بپیچونیدشون !

توجه کنید که اگه کسی بهتون زنگ زد شما بلافاصله بعد از سلام علیک بگید : ا ! چه جالب من هم میخواستم همین الآن بهت زنگ بزنم !

یا بگید : اتفاقا شب میخواستم بهت یه زنگ بزنم !

یا بگید : داشتم همین الآن شمارت رو میگرفتم ! چه جالب شد !

خلاصه هر دفعه یه چیزی بگید تا ملت بهتون شک نکنند !

2. تا اونجایی که میتونید اسمس هم نزنید ! اگه کسی هم اسمس زد و مهم نبود جواب ندید و بعدا بگید که اسمس نرسیده و ...

اسمس هاتونم فارسی بدید :D

3. در نوشتن اسمس صرفه جویی کنید !

مثلا تمام تلاشتون رو بکنید که همه اس ام اس ها رو توی یکی جا بدید !

مثال 1 :

" سلام ! چطوری داش !؟ خوبی ؟! احوال محوال روبه رااهه ؟! خانوم بچه ها خوبن ؟! شرکت خوبه ؟"​

فرض بگیریم این جمله بالا 80 کارکتر داره که میشه 2 تا اس ام اس . خوب شما میتونید به 60 کارکتر برسونیدش تا بشه 1 اس ام اس
اینجوری :

"سلام داش ! چطوری !؟ همه چی روبراهه ؟! خونواده و شرکت خوبن ؟!"​

همونطور که مشاهدا کردید با تغییر جمله بندی یک اس ام اس صرفه جویی شد ! باید سعیی کنید که جملات رو با هم ادغام کنید تا از بکار بردن یک فعل برای هر فاعل جلوگیری بشه !

مثال 2 :

سعی کنید تا اونجایی که راه داره کمتر از فاصله (space) استفاده کنید

مثلا در جمله
:" من الآن بیرونم ! باید از اونجا برم شرکت. از شرکت هم برم مرکت. بعد برم غزه کمک فلسطینی ها !"​

19 کارکتر فاصله وجود داره !!!!!

شما مینونید بعضیاش رو حذف کنید ! چطوری ؟

اینطوری : حروفی که حالت چسبان و چسبناک ندارند مثل "د" و "ز" و "و" و ... اگه بعد از این حروف چیزی بنویسید دیگه نیازی به فاصله نیست !

نمونه اصلاح شده مثال بالا رو ببینید :

:" من الآن بیرونم! بایدازونجابرم شرکت.ازشرکت هم برم مرکت.بعدبرم غزه کمک فلسطینیا!"​

حالا فاصله ها شد 9 تا !!!!

پس اگه شما یه جمله 70 کارکتری داشته باشید با این روش میتونید به 60 کارکتر برسونیدش تا بشه 1 اس ام اس !

توجه کنید که در قسمت های قرمز رنگ از کلک رشتی هم استفاده شده !

مثال 3 :

در اس ام اس هایی که همه جوره زورتون رو زدید و هنوز چند کارکتر باید کم بشه تا بشه یک اس ام اس و راه دیگری نمانده باید قسمت هایی که بود و نبودش تاثیری ندارد حذف کنید !

مثال :
"سلام اخوی! من دست شویی دارم ودرحال ترکیدن هستم و جون هرکی دوست داری زودتر بیا بیرون!"​

در مثال اگر فرضا شده باشه 70 کارکتر میتونید قسمت قرمز رو حذف کنید ! قسمت آبی هم نبودنش مشکلی در مفهوم ایجد نمیکند !!

یک مثال دیگر :
سلام همسر جان ! من امشب دیر میام و نمیتونیم بریم خونه ی مادر محترمتان ! مستدعی است بنده را امشب از الطاف مکرتبه و متخمره ی خود محروم نفرمایید !​

خوب در این مثال چون خیلی حساس هست و نقش مهمی در زندگیه شما دارد پیشنهاد میکنم تن به ذلت دادن یک اس ام اس دوبلکس بدید !

یک مثال دیگر :
سلام علی جان. با بروبکس قرار بزار فردا بریم خارج و عشق و حال کنیم.​

خوب ! اینجا میشه سلام را کلا حذف کرد یا اگه مایل به حذف نیستید باید روش گفتن رو عوض کنید

اینطوری :

سلام علی جون. با بکس قرار بزار فردا بریم خارج حال کنیم
اینجا با حذف قسمت های قرمز که اظافی تشخیص داده شدند میتونید اس ام استان را کوتاه کنید.

مثال 4 :

بعضی وقت ها که از شما سوال میشود میتونید از توضیح بپرهیزید !

مثلا ازتون میپرسند چرا دیروز شرکت نرفتید ؟

بجای اینکه بگویید :
" دیروز که اومدم بیام یکی تو خیابون عطسه کرد تو صورتم و درجا سرما خوردم و تب و لرز کردم و نتونستم بیام "​

بهتر است بگویید :
"سرما خوردم حالم زیاد خوب نبود. فردا میام"​

درکل به کسانمی که زیاد از ! و ؟ و . و علامات استفاده میکنند بجای فاصله از اینتر استفاده کنند تا نیازی به اینها نباشد !

مثالا :

"سلام ممد ! کجایی که اکبرت رو کشتند ؟! افیشنت هم کشتنند. اگه نیایی منم میکشند !!!"​

در جمله بالا از 15 کارکتر فاصله و یک نقطه استفاده شده ! اگه از اینتر استفاده کنید اینطوری میشه :

"سلام ممد
کجایی که اکبرت رو کشتند؟!
افشینت هم کشتند
اگه نیایی من هم میکشند!!!"​

یعنی 11 فاصله و هیچ نقطه ! در عوض هر اینتر یک کارکتر استفاده میشه و کلا یک کارکتر صرفه جویی شده :D

این مثال آخری برای کسانی که از نقطه استفاده میکنند خیلی توصیه میشه !

خلاصه با کمی تمرین شما میتوانید خیلی حرفه ای شوید !

یادتان باشد : خواستن توانستن است !

هیچ وقت نا امید نشوید و دست از تلاش بر ندارید !

برای فرستادن هر اس ام اس اگر یک ساعت وقت بزارید ارزش دارد ! در عوض آخر برج همه به شما افتخوار میکنند ! :دی !

من انسان هایی را در همین مملکت دیدم که یک پایان نامه دکترا را در یک اس ام اس جا دادند و قهرمان شدند !

پس شما هم میتوانید !

در راستای نوشتن این مطالب بر آن شدم که کتاب" اس ام اس را غورت بده" و "چه کسی گوشیم رو جابجا کرد؟" رو بنویسم ! لوووووووووووووووووول !

امیدوارم مورد سمند واقع شده باشه :D

شما هم راهکار هاتون رو حتما ارایه بدید !

باشد که همه از بهار سبز و شیرین لذت ببرند !

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
.... !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من خودم اکثرا اون راههای کوتاه کردن اس ام اس رو به کار میبرم

آره اکثر دوستام هم که میبینند همین حرف رو میزنند. ماشالا ایرانی جماعت همه حرفه این ! لول !

اینا بیشتر واسه دخترا خوبه چون معمولا اصلا تو نخ این چیزا نیستند !

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما را بسی خوش آمد....!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
تو از من هم خسیس تر هستی که داداش !!!!

اولا دش که خسیس نه و اقتصادی !:D

دومندش من که گفتم خودم استفاده نمیکنم. :f34r:

بیا و خوبی کن ! حالا هرکی رد میشه یه تیکه به ما میندازه ! :p

arezoo_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب یه سری راه کارم من دارم
مثلا با کسی که کارش دارین به جای اینکه اس ام اس بزنین شمارشو بگیرین تک زنگ بزنین بعد که بوق خورد قطع کنین بعد یه چن مین واستین اگه زنگی زده و اینا که گوشی رو بر می دارین و می گه تو تک زنگ انداختی شماهم با کمال ریلکسی و تعجب بگین وا من :blink: نه کی کجا بعد می گه آره تو تک زده بودی و شمارت افتاده و اینا بعد بگین اوا گوشیم هم هوای تو رو کرده و اینا بعد که یکم فضا عوض شد کارتون رو بگین البته سعی کنین زیاد حرف نزنین که دفعه بعد هم بزنگه بهتون و کلا از اینکه باهاتون تماس گرفته پشیمون نشه
اگه هم بعد چند مین خبری نشد که کارتون واجب بود و اینا دیگه مجبورین خودتون بزنگین
و یک توصیه دیگه یا یه دونه سیم کارت ایرانسل هم داشته باشین باهاش اس ام اس بزنین هرچند دیر می رسه ولی خب بازم خوبه
یه کارت تلفنم بعضی مواقع تو خیابون جواب می ده

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ضمن تایید فرمایشات سرور گرامی (پست بالایی :D)

یه نکته دیگه هم یادم اومد که اظافه میکنم !

اگه خدایی نکرده گوش شیطون کرو و کور و اینحرفا یه وقت تیغ زیر گلوتون بود یا جونتون درخطر بود و مجبور شدید به کسی زنگ بزنید

یا این روش میتونید هرکاری داشته باشید کمتر از یک دقیقه حلش کنید :D

فرض کنید یه سوال از کسی دارید که چند وقته بهش زنگ نزدید و یک ساعت میخواد حال و احوال کنه و حوصلش رو ندارید !

ابتدا خودتون رو گرم میکنید و یکم حیجان زده !

بعد شمارش رو میگیرید !

گوشی رو که ورداشت 2 تا راه دارید !

هر دو راه رو باید با جدیت و سرعت تمام استفاده کنید !

راه اول : سلام فلانی ! خوبی آقا ؟! داداش شرمنده باتری گوشیم الآنه که تموم بشه ! باید سریع حرفم رو بزنم ! ببینم این بشکه های نفتی که به خارج میفروشیم، بشکه های خالیش رو پس میگیریم یا با بشکش میفروشیم !؟

اینطوری طرف تا جواب داد تشکر میکنید و بای بای ! یا میتونید زرتی قطع کنید و بعدا که دیدینش بگید باتری تموم کردید :happy:

راه دوم : سلام جواد آقا شرمنده من دستم بنده باید زود قطع کنم، ببینم چرا چفیه مد شده همه جای دنیا ملت میندازن گردنشون ؟! :blink:

نکته : بجای گوزینه دستم بنده میتونید بگید در حال رانندگی هستید یا ظرف شستن ! یا یه کاری دیگه ! یا بگید جایی هستید که نمیتونید زیاد صحبت کنید !

خلاصه باید ابتکار عمل داشته باشید !

برای همشون آرزوی موفقیت میکنم ! :happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب یه سری راه کارم من دارم
مثلا با کسی که کارش دارین به جای اینکه اس ام اس بزنین شمارشو بگیرین تک زنگ بزنین بعد که بوق خورد قطع کنین بعد یه چن مین واستین اگه زنگی زده و اینا که گوشی رو بر می دارین و می گه تو تک زنگ انداختی شماهم با کمال ریلکسی و تعجب بگین وا من :blink: نه کی کجا بعد می گه آره تو تک زده بودی و شمارت افتاده و اینا بعد بگین اوا گوشیم هم هوای تو رو کرده و اینا بعد که یکم فضا عوض شد کارتون رو بگین البته سعی کنین زیاد حرف نزنین که دفعه بعد هم بزنگه بهتون و کلا از اینکه باهاتون تماس گرفته پشیمون نشه
اگه هم بعد چند مین خبری نشد که کارتون واجب بود و اینا دیگه مجبورین خودتون بزنگین

این خیلی کلک قدیمی هست...دیگه همه میدونن داستان چیه...:D اصلا بهتره این کار رو نکنید که ضایع میشید..

بالا