alfredo
نفر اول عکاسی با موبايل
با نام و یاد خدا این تاپیک مقدس ! رو باز میکنم
از اونجایی که ما ایرانی ها در مسائل اقتصادی خیلی صرفه جویی میکنیم بد نیست به هم کمک کنیم تا صرفه جویی رو بترکونیم
امید است که همتون رکورد بزنید و درامدتون رو جمع کنید برید گوشی های جدید بخرید بجای اینکه بدید به مخابرات !
خوب من یه سری چیز جالب به فکرم رسید که هم با نمکه هم میشه ازشون ستفاده بهینه کرد.
شما هم اگه راه جالبی به فکرتون رسید بیایید بگید (البته من خودم استفاده نمیکنما ! فقط به فکرم رسید ! :دی !)
خوب شروع میکنیم :
1. تا اونجایی که میتونید جلوی خودتون رو بگیرید که به کسی زنگ نزنید !
در اینجور مواقع ممکنه اقوام و دوستان بگند : چرا زنگ و اسمس نمیزنید و خسیس و این حرفا !
خوب اگه کسی گله کرد میتونید بگید : چند روز پیش زنگ زدم آنتن نمیداد گوشیت یا اس ام اسام مگه نمیرسه !؟؟؟ من چند وقت یه بار اسمس میزنم ولی همش Pending میشه و یه جوری بپیچونیدشون !
توجه کنید که اگه کسی بهتون زنگ زد شما بلافاصله بعد از سلام علیک بگید : ا ! چه جالب من هم میخواستم همین الآن بهت زنگ بزنم !
یا بگید : اتفاقا شب میخواستم بهت یه زنگ بزنم !
یا بگید : داشتم همین الآن شمارت رو میگرفتم ! چه جالب شد !
خلاصه هر دفعه یه چیزی بگید تا ملت بهتون شک نکنند !
2. تا اونجایی که میتونید اسمس هم نزنید ! اگه کسی هم اسمس زد و مهم نبود جواب ندید و بعدا بگید که اسمس نرسیده و ...
اسمس هاتونم فارسی بدید
3. در نوشتن اسمس صرفه جویی کنید !
مثلا تمام تلاشتون رو بکنید که همه اس ام اس ها رو توی یکی جا بدید !
مثال 1 :
فرض بگیریم این جمله بالا 80 کارکتر داره که میشه 2 تا اس ام اس . خوب شما میتونید به 60 کارکتر برسونیدش تا بشه 1 اس ام اس
اینجوری :
همونطور که مشاهدا کردید با تغییر جمله بندی یک اس ام اس صرفه جویی شد ! باید سعیی کنید که جملات رو با هم ادغام کنید تا از بکار بردن یک فعل برای هر فاعل جلوگیری بشه !
مثال 2 :
سعی کنید تا اونجایی که راه داره کمتر از فاصله (space) استفاده کنید
مثلا در جمله
19 کارکتر فاصله وجود داره !!!!!
شما مینونید بعضیاش رو حذف کنید ! چطوری ؟
اینطوری : حروفی که حالت چسبان و چسبناک ندارند مثل "د" و "ز" و "و" و ... اگه بعد از این حروف چیزی بنویسید دیگه نیازی به فاصله نیست !
نمونه اصلاح شده مثال بالا رو ببینید :
حالا فاصله ها شد 9 تا !!!!
پس اگه شما یه جمله 70 کارکتری داشته باشید با این روش میتونید به 60 کارکتر برسونیدش تا بشه 1 اس ام اس !
توجه کنید که در قسمت های قرمز رنگ از کلک رشتی هم استفاده شده !
مثال 3 :
در اس ام اس هایی که همه جوره زورتون رو زدید و هنوز چند کارکتر باید کم بشه تا بشه یک اس ام اس و راه دیگری نمانده باید قسمت هایی که بود و نبودش تاثیری ندارد حذف کنید !
مثال :
در مثال اگر فرضا شده باشه 70 کارکتر میتونید قسمت قرمز رو حذف کنید ! قسمت آبی هم نبودنش مشکلی در مفهوم ایجد نمیکند !!
یک مثال دیگر :
خوب در این مثال چون خیلی حساس هست و نقش مهمی در زندگیه شما دارد پیشنهاد میکنم تن به ذلت دادن یک اس ام اس دوبلکس بدید !
یک مثال دیگر :
خوب ! اینجا میشه سلام را کلا حذف کرد یا اگه مایل به حذف نیستید باید روش گفتن رو عوض کنید
اینطوری :
مثال 4 :
بعضی وقت ها که از شما سوال میشود میتونید از توضیح بپرهیزید !
مثلا ازتون میپرسند چرا دیروز شرکت نرفتید ؟
بجای اینکه بگویید :
بهتر است بگویید :
درکل به کسانمی که زیاد از ! و ؟ و . و علامات استفاده میکنند بجای فاصله از اینتر استفاده کنند تا نیازی به اینها نباشد !
مثالا :
در جمله بالا از 15 کارکتر فاصله و یک نقطه استفاده شده ! اگه از اینتر استفاده کنید اینطوری میشه :
یعنی 11 فاصله و هیچ نقطه ! در عوض هر اینتر یک کارکتر استفاده میشه و کلا یک کارکتر صرفه جویی شده
این مثال آخری برای کسانی که از نقطه استفاده میکنند خیلی توصیه میشه !
خلاصه با کمی تمرین شما میتوانید خیلی حرفه ای شوید !
یادتان باشد : خواستن توانستن است !
هیچ وقت نا امید نشوید و دست از تلاش بر ندارید !
برای فرستادن هر اس ام اس اگر یک ساعت وقت بزارید ارزش دارد ! در عوض آخر برج همه به شما افتخوار میکنند ! :دی !
من انسان هایی را در همین مملکت دیدم که یک پایان نامه دکترا را در یک اس ام اس جا دادند و قهرمان شدند !
در راستای نوشتن این مطالب بر آن شدم که کتاب" اس ام اس را غورت بده" و "چه کسی گوشیم رو جابجا کرد؟" رو بنویسم ! لوووووووووووووووووول !
امیدوارم مورد سمند واقع شده باشه
شما هم راهکار هاتون رو حتما ارایه بدید !
باشد که همه از بهار سبز و شیرین لذت ببرند !
از اونجایی که ما ایرانی ها در مسائل اقتصادی خیلی صرفه جویی میکنیم بد نیست به هم کمک کنیم تا صرفه جویی رو بترکونیم
امید است که همتون رکورد بزنید و درامدتون رو جمع کنید برید گوشی های جدید بخرید بجای اینکه بدید به مخابرات !
خوب من یه سری چیز جالب به فکرم رسید که هم با نمکه هم میشه ازشون ستفاده بهینه کرد.
شما هم اگه راه جالبی به فکرتون رسید بیایید بگید (البته من خودم استفاده نمیکنما ! فقط به فکرم رسید ! :دی !)
خوب شروع میکنیم :
1. تا اونجایی که میتونید جلوی خودتون رو بگیرید که به کسی زنگ نزنید !
در اینجور مواقع ممکنه اقوام و دوستان بگند : چرا زنگ و اسمس نمیزنید و خسیس و این حرفا !
خوب اگه کسی گله کرد میتونید بگید : چند روز پیش زنگ زدم آنتن نمیداد گوشیت یا اس ام اسام مگه نمیرسه !؟؟؟ من چند وقت یه بار اسمس میزنم ولی همش Pending میشه و یه جوری بپیچونیدشون !
توجه کنید که اگه کسی بهتون زنگ زد شما بلافاصله بعد از سلام علیک بگید : ا ! چه جالب من هم میخواستم همین الآن بهت زنگ بزنم !
یا بگید : اتفاقا شب میخواستم بهت یه زنگ بزنم !
یا بگید : داشتم همین الآن شمارت رو میگرفتم ! چه جالب شد !
خلاصه هر دفعه یه چیزی بگید تا ملت بهتون شک نکنند !
2. تا اونجایی که میتونید اسمس هم نزنید ! اگه کسی هم اسمس زد و مهم نبود جواب ندید و بعدا بگید که اسمس نرسیده و ...
اسمس هاتونم فارسی بدید
3. در نوشتن اسمس صرفه جویی کنید !
مثلا تمام تلاشتون رو بکنید که همه اس ام اس ها رو توی یکی جا بدید !
مثال 1 :
" سلام ! چطوری داش !؟ خوبی ؟! احوال محوال روبه رااهه ؟! خانوم بچه ها خوبن ؟! شرکت خوبه ؟"
فرض بگیریم این جمله بالا 80 کارکتر داره که میشه 2 تا اس ام اس . خوب شما میتونید به 60 کارکتر برسونیدش تا بشه 1 اس ام اس
اینجوری :
"سلام داش ! چطوری !؟ همه چی روبراهه ؟! خونواده و شرکت خوبن ؟!"
همونطور که مشاهدا کردید با تغییر جمله بندی یک اس ام اس صرفه جویی شد ! باید سعیی کنید که جملات رو با هم ادغام کنید تا از بکار بردن یک فعل برای هر فاعل جلوگیری بشه !
مثال 2 :
سعی کنید تا اونجایی که راه داره کمتر از فاصله (space) استفاده کنید
مثلا در جمله
:" من الآن بیرونم ! باید از اونجا برم شرکت. از شرکت هم برم مرکت. بعد برم غزه کمک فلسطینی ها !"
19 کارکتر فاصله وجود داره !!!!!
شما مینونید بعضیاش رو حذف کنید ! چطوری ؟
اینطوری : حروفی که حالت چسبان و چسبناک ندارند مثل "د" و "ز" و "و" و ... اگه بعد از این حروف چیزی بنویسید دیگه نیازی به فاصله نیست !
نمونه اصلاح شده مثال بالا رو ببینید :
:" من الآن بیرونم! بایدازونجابرم شرکت.ازشرکت هم برم مرکت.بعدبرم غزه کمک فلسطینیا!"
حالا فاصله ها شد 9 تا !!!!
پس اگه شما یه جمله 70 کارکتری داشته باشید با این روش میتونید به 60 کارکتر برسونیدش تا بشه 1 اس ام اس !
توجه کنید که در قسمت های قرمز رنگ از کلک رشتی هم استفاده شده !
مثال 3 :
در اس ام اس هایی که همه جوره زورتون رو زدید و هنوز چند کارکتر باید کم بشه تا بشه یک اس ام اس و راه دیگری نمانده باید قسمت هایی که بود و نبودش تاثیری ندارد حذف کنید !
مثال :
"سلام اخوی! من دست شویی دارم ودرحال ترکیدن هستم و جون هرکی دوست داری زودتر بیا بیرون!"
در مثال اگر فرضا شده باشه 70 کارکتر میتونید قسمت قرمز رو حذف کنید ! قسمت آبی هم نبودنش مشکلی در مفهوم ایجد نمیکند !!
یک مثال دیگر :
سلام همسر جان ! من امشب دیر میام و نمیتونیم بریم خونه ی مادر محترمتان ! مستدعی است بنده را امشب از الطاف مکرتبه و متخمره ی خود محروم نفرمایید !
خوب در این مثال چون خیلی حساس هست و نقش مهمی در زندگیه شما دارد پیشنهاد میکنم تن به ذلت دادن یک اس ام اس دوبلکس بدید !
یک مثال دیگر :
سلام علی جان. با بروبکس قرار بزار فردا بریم خارج و عشق و حال کنیم.
خوب ! اینجا میشه سلام را کلا حذف کرد یا اگه مایل به حذف نیستید باید روش گفتن رو عوض کنید
اینطوری :
سلام علی جون. با بکس قرار بزار فردا بریم خارج حال کنیم
اینجا با حذف قسمت های قرمز که اظافی تشخیص داده شدند میتونید اس ام استان را کوتاه کنید.مثال 4 :
بعضی وقت ها که از شما سوال میشود میتونید از توضیح بپرهیزید !
مثلا ازتون میپرسند چرا دیروز شرکت نرفتید ؟
بجای اینکه بگویید :
" دیروز که اومدم بیام یکی تو خیابون عطسه کرد تو صورتم و درجا سرما خوردم و تب و لرز کردم و نتونستم بیام "
بهتر است بگویید :
"سرما خوردم حالم زیاد خوب نبود. فردا میام"
درکل به کسانمی که زیاد از ! و ؟ و . و علامات استفاده میکنند بجای فاصله از اینتر استفاده کنند تا نیازی به اینها نباشد !
مثالا :
"سلام ممد ! کجایی که اکبرت رو کشتند ؟! افیشنت هم کشتنند. اگه نیایی منم میکشند !!!"
در جمله بالا از 15 کارکتر فاصله و یک نقطه استفاده شده ! اگه از اینتر استفاده کنید اینطوری میشه :
"سلام ممد
کجایی که اکبرت رو کشتند؟!
افشینت هم کشتند
اگه نیایی من هم میکشند!!!"
کجایی که اکبرت رو کشتند؟!
افشینت هم کشتند
اگه نیایی من هم میکشند!!!"
یعنی 11 فاصله و هیچ نقطه ! در عوض هر اینتر یک کارکتر استفاده میشه و کلا یک کارکتر صرفه جویی شده
این مثال آخری برای کسانی که از نقطه استفاده میکنند خیلی توصیه میشه !
خلاصه با کمی تمرین شما میتوانید خیلی حرفه ای شوید !
یادتان باشد : خواستن توانستن است !
هیچ وقت نا امید نشوید و دست از تلاش بر ندارید !
برای فرستادن هر اس ام اس اگر یک ساعت وقت بزارید ارزش دارد ! در عوض آخر برج همه به شما افتخوار میکنند ! :دی !
من انسان هایی را در همین مملکت دیدم که یک پایان نامه دکترا را در یک اس ام اس جا دادند و قهرمان شدند !
پس شما هم میتوانید !
در راستای نوشتن این مطالب بر آن شدم که کتاب" اس ام اس را غورت بده" و "چه کسی گوشیم رو جابجا کرد؟" رو بنویسم ! لوووووووووووووووووول !
امیدوارم مورد سمند واقع شده باشه
شما هم راهکار هاتون رو حتما ارایه بدید !
باشد که همه از بهار سبز و شیرین لذت ببرند !