• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش های افزایش عمر و کیفیت باتری آندروید…

myp990i

Registered User
تاریخ عضویت
4 دسامبر 2009
نوشته‌ها
113
لایک‌ها
9
Androidbattery.jpg


اگر شما هم از کاربران اسمارت فون ها با سیستم عامل آندروید باشین، بی شک با مشکل مصرف بالای شارژ این گوشی ها آشنا هستین. اما با دونستن و رعایت چند نکته کوچک، می تونید با باطری تلفن همراه تون هم کنار بیایین و از انتخاب این سیستم عامل پشیموان نشوین.

معمولا موارد و تنظیمات زیادی هستن که به عنوان قاتل باتری گوشی تون شناخته می نوند، اما اغلب اوقات به جز برخی موارد خاص، هیچ کاربردی براتون ندارن و تنها شارژ گوشی تون رو به آخر می رسونن. البته نگران نباشید. اغلب این مشکلات تنها با چند تنظیم و سروکله زدن با منوها، قابل حل هستند.


صفحه نمایشگر:

بیشترین مصرف باتری اسمارت فون ها به صفحه نمایشگر آنها مربوط می شه، به خصوص اگر از انواع AMOLED و یا LCD باشن. به منظور بهینه سازی مصرف باتری در این زمینه بایستی نور صفحه نمایشگر را در بخش تنظیمات کم کرد.

به صورت پیش فرض تنظیم نور صفحه نمایش بر روی Auto گذاشته شده . اما به نظر می رسد که این هم گزینه پر مصرفیه. بهتر آن است که Brightness صفحه نمایشگر را۱۰ درصد انتخاب کنید. برای این کار به Settings > Display > Brightness برین و ابتدا تیک کنار عبارت “Automatic Brightness” را بردارین. حالا با منوی کشویی میزان نور رو تا حدی که برای شما مناسبه کم کنین. برای اینکه تنظیم نور در موقعیت های مختلف را به سرعت انجام بدین، بهتره ویجت کنترل نیرو را روی صفحه اصلی گوشیتون قرار بدین. برای این کار، یک منطقه خالی از صفحه گوشی رو لمس کنین و نگه دارین. از منوی باز شده عبارت Widgets را انتخاب کنین و بعد گزینه Power رو کلیک کنید. البته این تنظیمات ممکنه در تلفن های اندرویدی مختلف کمی متفاوت باشه. با کمی جستجوی همه رو پیدا می کنید.

همچنین بهتر است مدت زمان خاموش شدن خودکار صفحه نمایشگر رو از میزان پیش فرض یک یا پنج دقیقه به ۱۵ و یا ۳۰ ثانیه کاهش بدین.

Wi-Fi:

تنها زمانیکه می خواهید از شبکه وای فای استفاده کنید این امکان را برای گوشی خود فعال نگه دارید. اگر به صورت دائم WiFi روشن باشه، همیشه در حال جستجوی شبکه برای اتصال به اونه و این جستجو فرایندی پر مصرف محسوب می شه. برای خاموش و روشن کردن آسان وای فای، همان ویجت کنترل نیرو که در بخش قبلی فعال کردید، کاملا مفید و کارآمده.

بلوتوث:

روشن بودن گزینه بلوتوث هم مانند وای فای، باتری زیادی صرف جستجو و کار می کنه. با استفاده از ویجت کنترل نیرو، امکان خاموش و روشن کردن بلوتوث رو هم دارید. حتی اگه از هندزفری بلوتوث هم استفاده می کنید، برای بهینه شدن مصرف باتری، پیشنهاد می شه تنها هنگام لزوم با استفاده از ویجت روی صفحه گوشی بلوتوث را روشن کرده و پس از اتمام مکالمه اون رو خاموش کنید.

GPS:

برخلاف تصور همه جی پی اس گزینه چندان پر مصرفی نیست. مصرف باتری گوشی در زمان روشن بودن جی پی اس تنها زمانی بالا می ره که در حال استفاده از انواع برنامه های مکان یاب نظیر نقشه گوگل یا سرویس های مکان یابی توییتر، فیس بوک و یا سایر شبکه های اجتماعی باشید. باز هم همان ویجت کنترل نیرو به دادتون می رسه تا فقط هنگام نیاز جی پی اس را روشن کنید و باتری تون رو نجات بدید.

چه کنیم که این تنظیمات به صورت اتوماتیک انجام بشن؟

فعال و غیر فعال کردن این امکانات و جستجو و حرکت بین منو ها به صورت مداوم خود در مصرف شارژ گوشی تاثیر گذاره. این مشکل رو هم می تونید با برنامه های ساده ای که برای سیستم عامل آندورید در نظر گرفته شده حل کرد.

فکر کنید اگه گوشیتون بدانه در چه مکان و زمانی لازمه جی پی اس یا وای فای را خاموش و روشن کنه، چقدر خوش به حال خودتون و باتری گوشی می شه. با استفاده از برخی برنامه ها مانند Tasker‏، ‏Locale و ‏Settings Profiles می تو نید کارهای اینچنیی رو به راحتی انجام بدبن. با این اپلیکیشن ها می تونید حتی مشخص کنید که مثلا هنگام استفاده از برنامه های خاصی مثل نقشه گوگل یا فیس بوک، جی پی اس به صورت خودکار روشن شوبشه.د.

استفاده از اپلیکیشن JuiceDefender:

جویس دیفندر یکی از برنامه های بسیار هوشمند و مفید برای بهینه سازی مصرف باتری اسمارت فون های اندرویدی محسوب می شه. با نصب این برنامه می تونید اتوماتیک سازی رو با انعطاف پذیری بیشتری انجام بدین.

با کمک این برنامه می تونید تنظیمات رو به گونه ای انجام بدین که برای مثال هر یک ساعت یک بار به شبکه وای فای متصل بشه و شما را از ایمیل ها و سایر اخبار آنلاین باخبر کنه. در ضمن تلاش برای اتصال به شبکه بیشتر از یک دقیقه طول نکشه و در صورت معطلی بیشتر فرایند را ادامه نده. یا اینکه می تونه شبکه های وای فای که بیشتر به آنها متصل می شید رو شناسایی کرده و تنها هنگامی که در محدوده انها قرار دارید، وای فای رو روشن می کنه. همچنین این برنامه می تونه کلیه برنامه ها و ارتباطات پر مصرف رو هنگام شب غیر فعال کنه.

اپلیکیشن های پر مصرف:

برخی از برنامه های نصب شده روی اندروید، حتی زمانی که کاربر از آنها استفاده نمی کنه در حال جستجو جهت پیدا کردن شبکه و اتصال هستند. این جستجو از چشم کاربر هم مخفی می مونه و به نظر اون تنها یک برنامه بی آزاره که روی گوشی خود نصب کرده. بهتره در انتخاب برنامه های نصبی خودتون بیشتر دقت کنید.

برنامه ها و بازی هایی رو که از آنها استفاده چندانی ندارید از روی گوشی خودتون پاک کنید و از درگیر کردن بیهوده باتری گوشی جلو گیری کنید.

تصایر متحرک پر مصرف:

انیمیشن ها و تصاویر پس زمینه متحرک در اسمارت فون ها شرایط کاری رو برای cpu سخت و سنگین می کنن و کار مداوم سی پی یو مصرف باتری گوشی رو به طور چشم گیری بالا می بره.

بهتره که برای سلامت باتری گوشی هم که شده از این تصاویر و پس زمینه ها کمتر استفاده بشه.

گوشی رو خنک نگه دارید

هیچ چیز مثل گرمای زیاد نمی تونه سلامت کاری باتری اسمارت فون ها رو به خطر بندازه. اونا رو تو تابش مستقیم خورشید در ماشین و یا روی میز کار خود رها نکنید.

نیازی نیست که گوشی خودتون رو تو یخچال بذارید. اما گرمای زیاد محیط علاوه بر بالا بردن مصرف باتری از طول عمر مفید اون هم کم میکنه.






منبع: آندرویدفا
 

kasra323

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 فوریه 2014
نوشته‌ها
82
لایک‌ها
11
سن
45
دوستان روش درست شارز کردن رو هم توضیح بدن لطفا
اینکه گوشی یه مقدار شارژ داره یزنی به شارژ بلاخره ضرر داره یا نه
بهتره وایسی کامل خالی بشه؟
 

-HONDA

Registered User
تاریخ عضویت
7 نوامبر 2008
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
17
محل سکونت
کرج گوهر دشت
آره والا
برای منم سوال هستش! هر کی میبینی یه چیزی میگه!! بالاخره کدومش درسته؟؟
 

engineer805

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2010
نوشته‌ها
593
لایک‌ها
370
محل سکونت
تو دل ابرها
ببینید دوستان شما وقتی تازه گوشی میخرید با اونکه به فرض12ساعت هم شارژ اولیه بکنید بازم از باطری اون راضی نخواهید بود و این مشکل به مرور زمان حل میشه.اما باطری اسمارت فون ها اگه اشتباه نکنم لیتیم هستند که برای آسیب نرسیدن و استفاد ه حداکثری از آن لازم است هر از چند گاهی باطری کامل خالی بشه و از نو شارژ بشه، اما لزوما لازم نیست هر دفعه برای شارژ کردن صبر کنید که باطری صفر بشه.مثلا یک بار در هفته اگر کامل خالی بشه به نظر من کافیه و تاثیر به سزایی روی باطری داره.
موفق باشید...
 

kasra323

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 فوریه 2014
نوشته‌ها
82
لایک‌ها
11
سن
45
ممنون لطف کردید. نظر دیگر د وستان ؟
 

javadyazdani

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2012
نوشته‌ها
5,465
لایک‌ها
10,633

saman671

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2013
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
41
محل سکونت
یه جایی رو این کره خاکی
بهترین روشو دوست خوبمون گفت لازمه تا هریه هفته یبارکاملا گوشی خالی از شارژ بشه بعد اون ده دوازده ساعت بزارید تو شارز حتی اگه به صد درصد هم رسید میتونید چند ساعت بیشتر بزارید تو شارژ اینجوری با هر بار شارژگوشیتون کاملا شارژ میشه.
 
بالا