E.I.G
Registered User
کنترل میکروارگانیسم خوراک بلدرچین : ۱- پلت کردن خوراک ساده ترین روشی است که می توان پیشنهاد کرد ولی کاملترین روش نیست زیرا درست است که به علت بخار دهی به اقلام دان بعد از میکس و فشرده سازی آن ها بسیاری از میکروارگانیسم ها میمیرند ولی ممکن است که پس از گذشت زمان مجدداً به انواع میکروارگانیسم ها آلوده شوند.
۲- پروبیوتیک ها که موجوداتی ریز هستند با اعمال برخی روش ها می توانند تا حدی جلوی فعالیت های میکروب های بیماریزا را در بدن بلدرچین یا هر پرندهٔ دیگری بگیرند که البته به توضیح زیادی جهت بکار گیری آن ها نیاز نداریم زیرا این موجودات به همراه بلدرچین ها و در احشاء آن ها هم زیستی دارند و کار خود را انجام می دهند و تنها
می توان گفت که پروبیوتیک ها از طریق رقابت غذایی ، چسبیدن به میکروارگانیسمهای بیماری زا و ساخت مواد آنتی باکتریال در این زمینه به بلدرچین ها کمک می کنند و از نظرهای دیگری در زمینهٔ تحریک بدن برای تولید آنتی بادی و کمک بسه متابولیسم مواد غذایی به فعالیت می پردازد که نشان دهندهٔ اهمیت مثبت این موجودات است.
۳- اسیدهای آلی دسته سوم بازدارنده های باکتریایی و قارچی در خوراک بلدرچین هستند به گونه ای که اگر پیش از مصرف خوراک توسط گله به آن مقداری از این اسیدها بیفزاییم میتوانیم جلوی رشد بسیاری از میکروارگانیسم ها را بگیریم که البته به ازاء میزان آلودگی خوراک می توان دوزهایی در بازه ۱ – ۲۵۵٪ را در جیرهٔ بلدرچین تزریق نمود و یا اینکه می توانیم با تغییر این میزان دوز در سرعت پاکسازی دان تغییر ایجساد کنیم. برای رشد کپک ها نیز می توان تا یک چهارم میزان کل جیره به آن اسید آلی اضافه نمود تا رشد قارچ ها هم تا حد قابل توجهی متوقف شود و در کنار آن حرارت و رطوبت کافی را برای جلوگیری از رشد آن ها که بسیار مؤثر است رعایت کنیم.
برای مشاهده ادامه مقاله روی لینک زیر کلیک کنید
روش های کنترل میکروارگانیسم خوراک بلدرچین
۲- پروبیوتیک ها که موجوداتی ریز هستند با اعمال برخی روش ها می توانند تا حدی جلوی فعالیت های میکروب های بیماریزا را در بدن بلدرچین یا هر پرندهٔ دیگری بگیرند که البته به توضیح زیادی جهت بکار گیری آن ها نیاز نداریم زیرا این موجودات به همراه بلدرچین ها و در احشاء آن ها هم زیستی دارند و کار خود را انجام می دهند و تنها
می توان گفت که پروبیوتیک ها از طریق رقابت غذایی ، چسبیدن به میکروارگانیسمهای بیماری زا و ساخت مواد آنتی باکتریال در این زمینه به بلدرچین ها کمک می کنند و از نظرهای دیگری در زمینهٔ تحریک بدن برای تولید آنتی بادی و کمک بسه متابولیسم مواد غذایی به فعالیت می پردازد که نشان دهندهٔ اهمیت مثبت این موجودات است.
۳- اسیدهای آلی دسته سوم بازدارنده های باکتریایی و قارچی در خوراک بلدرچین هستند به گونه ای که اگر پیش از مصرف خوراک توسط گله به آن مقداری از این اسیدها بیفزاییم میتوانیم جلوی رشد بسیاری از میکروارگانیسم ها را بگیریم که البته به ازاء میزان آلودگی خوراک می توان دوزهایی در بازه ۱ – ۲۵۵٪ را در جیرهٔ بلدرچین تزریق نمود و یا اینکه می توانیم با تغییر این میزان دوز در سرعت پاکسازی دان تغییر ایجساد کنیم. برای رشد کپک ها نیز می توان تا یک چهارم میزان کل جیره به آن اسید آلی اضافه نمود تا رشد قارچ ها هم تا حد قابل توجهی متوقف شود و در کنار آن حرارت و رطوبت کافی را برای جلوگیری از رشد آن ها که بسیار مؤثر است رعایت کنیم.
برای مشاهده ادامه مقاله روی لینک زیر کلیک کنید
روش های کنترل میکروارگانیسم خوراک بلدرچین