• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش کاهش حجم عکس PNG برای وب با فتوشاپ ؟

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
در فتوشاپ گزینه ای هستش به نام save for web که در حد بسیار عالی حجم رو کم میکنه و حتی میتونیم دستی تنظیماتی بدهیم

من در مورد عکسهای jpg مشکلی ندارم مشکل من با عکسهای Png هستش

سوا اول : چرا اونقدری که باید کاهش حجم پیدا نمیکنه و راه حل چیه برای کاهش چشمگیر حجم فایلهای png؟
سوال دوم : چه زمانی باید از gif استفاده کرد چه زمانی jpg?

پیشاپیش ممنونم

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
اون نوار رو کافی بکشید ودرصدش رو بیارید پائین .. نسخه چند فوتوشاپ رو موجود داری ؟

PlayMaTe

Registered User
لایک‌ها
126
دوست عزیز توی CS6 یا CS5 دکمه های Shift+Ctrl+Alt رو بگیر و اونجور که دلت میخواد حجمش رو بیار پایین
البته این روش با کم کردن کیفیت حجم رو کم میکنه که خیلی محسوس نیست و نگران نباشید.

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
دوست عزیز توی CS6 یا CS5 دکمه های Shift+Ctrl+Alt رو بگیر و اونجور که دلت میخواد حجمش رو بیار پایین
البته این روش با کم کردن کیفیت حجم رو کم میکنه که خیلی محسوس نیست و نگران نباشید.
اون نوار رو کافی بکشید ودرصدش رو بیارید پائین .. نسخه چند فوتوشاپ رو موجود داری ؟
...cs6..فکر نمیکنم به این راحتی باشه من منظورم اینه که حتما روی PNG-24 باشه من نهایت تونستم 30 درصد کاهش حجم بدم الان فایل رو میزارم شما تست بزنین ببینیم چقدر حجم پایین میاد من نهایت به 134 kb رسیدم
jpg این عکس رو میتونم به 12 kb هم برسونم اما PNG :(

فایل های ضمیمه

• 179.png
    179.png
    179.3 KB · نمایش ها: 9
Last edited:

hsnasd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام، من تونستم به 93 KB حجمش رو کم کنم

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
سلام، من تونستم به 93 KB حجمش رو کم کنم
ممنون دوست عزیز میشه عکس رو هم بزارین و روش کار رو بگین در ضمن جواب این سوالو میدونین :
چه زمانی باید از gif استفاده کرد چه زمانی jpg?

hsnasd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
179 2.png
توی نرم افزار photoshop، منوی ...Image > Adjustments > Poterize رو انتخاب کنید و با توجه به میزان کیفیتی که مد نظرتون هست عددش رو کم و زیاد کنید، سعی کنید طوری تنظیم کنید که کیفیت عکس خیلی کم نشه ولی عددش هم زیاد نشه، میشه با تیک Preview میزان تغییرات رو مقایسه کنید که به بهترین نتیجه برسید.
راجع به jpg و gif هم که هردوش واسه موقعی که عکس کم حجم بخواهید میشه استفاده کرد. فرقشون هم اینه که gif رو میشه متحرک سازی کرد (البته تا اونجایی که من میدونم)

بالا