• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش کسب درامد جدید و فوق العاده

amingp

Registered User
لایک‌ها
89
سلام دوستان عزیز روش جدید کسب درامد که در ایران جدیده و نمونه خارجیش هست با پرداخت عالی و روش ساده برای همه, توضیحات تو سایت هست من توضیح نمیدم میخوام خودتون ببینید
http://goo.gl/awkL4Q

amingp

Registered User
لایک‌ها
89
خب همون سایته دیگه عزیز!!!!!!!!!

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
به ازای هر ویدیویی که آپ میکنیم و کسی میبینه چقد گیرمون میاد؟
فرق کاربر عادی با ویژه چیه؟

amingp

Registered User
لایک‌ها
89
برای دیدن هر ویدیو 10 تا 100 ریال نسبت به سطح کاربی شما اونم نسبت به فعالیتون تعیین میشه کار این سایت مثل یوتیوب هست که اگه تحریم و فیلتر نبود میشد ماهی بیشتر از 5 میلیون درامد داشت!

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
فقط با دیدن ویدیو پول میده؟ کلیپ هایی که خودمون آپ کردیم و دیگران دیدن چی؟
فعالیت یعنی اینکه کلیپ ببینیم یا آپ کنیم یا نظر بدیم؟

amingp

Registered User
لایک‌ها
89
فقط با دیدن ویدیو پول میده؟ کلیپ هایی که خودمون آپ کردیم و دیگران دیدن چی؟
فعالیت یعنی اینکه کلیپ ببینیم یا آپ کنیم یا نظر بدیم؟
نه عزیز شما یه بار میتونیی کلیپتون رو ببیند درامد کسب کنید کار شما اینه کلیپ رو اپ میکنید مردم میبینن شما درامد کسب میکنید همین!

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
نه عزیز شما یه بار میتونیی کلیپتون رو ببیند درامد کسب کنید کار شما اینه کلیپ رو اپ میکنید مردم میبینن شما درامد کسب میکنید همین!
خب سوال من اینه که در ازای دیدن کلیپ خودمون توسط دیگران به ما هم پولی میرسه؟؟؟ یا نه؟؟؟

amingp

Registered User
لایک‌ها
89
خب سوال من اینه که در ازای دیدن کلیپ خودمون توسط دیگران به ما هم پولی میرسه؟؟؟ یا نه؟؟؟
خب مهربون منم همینو گفتم شما با دیدن کلیپ کسب درامد نمیکنی! شما کلیپ رو اپ میکنی کردم میان میبینن به ازای هر بار که کلیپ دیده میشه شما کسب درامد میکنی ! شاید کلیپ تون جالب بود 2000 نفر دید 200 رو ضرب در 10 یا 100 میکنی درامدت مشخص میشه ازون کلیپ

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خب مهربون منم همینو گفتم شما با دیدن کلیپ کسب درامد نمیکنی! شما کلیپ رو اپ میکنی کردم میان میبینن به ازای هر بار که کلیپ دیده میشه شما کسب درامد میکنی ! شاید کلیپ تون جالب بود 2000 نفر دید 200 رو ضرب در 10 یا 100 میکنی درامدت مشخص میشه ازون کلیپ
رفیق خودتان چه قدر درامد کسب می کنید. از این روش
چون بنده خودم قبلا در این سایت عضو بودم. ولی چون دیگه الان به ازای دیدن هر ویدیو 10 ریال می ده به صرفه نیست.
قبلا خوب بود 100 ریال می داد.
الان حتما باید ویژه باشی تا 100 ریال بده.

Last edited:
بالا