• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رونمایی گوگل از هوش مصنوعی bard در قبال chat gpt

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
هوش مصنوعی گوگل بارد به زبان ساده، پاسخ گوگل به چت بات ChatGPT است. با این حال تفاوت‌هایی نیز دارد و گوگل نهایت تلاشش را می‌کند تا مانند همیشه، بهترین باشد. البته بارد هنوز در مرحله آزمایشی است و نیاز به بهبود دارد اما همین حالا نیز می‌توانید آن را امتحان کنید.
نیاز به قند شکن هست..

اگر در پاسخ به شما به زبان اردو جواب داد.. بهش بگید به زبان فارسی پاسخ بده..

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
1689398535268.png

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
پاتوق تو نیویورک بنا شده خبر نداشتیم
ugly11.gif

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
هوش مصنوعی احمق‌تر از چیزی هست که به نظر می‌رسه. چه لزومی داره وقتی در مورد یه چیز اطلاعات نداره، از خودش "آمار" و اطلاعات خلق می‌کنه؟ بدترین ضربه‌ای که می‌شه از هوش مصنوعی خورد، همین "ترویج اطلاعات غیرواقعی" هست. اگه یه روزی دیدید رئیس گوگل یا شرکتای دیگه رو کشوندن دادگاه، شک نکنید به خاطر همین موضوع بوده. انتشار اطلاعات غیرواقعی جرم سنگینیه.

من چند بار تست کردم که در مورد چیزهایی که اطلاعات کافی نداره، از خودش دیتا تولید می‌کنه و ادامه می‌ده واسه خودش. خیلی چیزها رو هم نمی‌فهمه و احمقه.

برنامه‌نویسی هم در حد یکی دو تا کوئری شاید جواب بده، ولی در واقع، هیچ برنامه‌ای نمی‌تونه بنویسه‌. یه برنامه‌نویس که کد می‌گیره ازش، ۵ ساعت فقط باید کار کنه تا دیباگش کنه. اگه خودش از اول بنویسه، سنگین‌تره و زودتر هم تموم می‌شه.

کلاً غیرقابل اعتماد نشون داده تا این‌جای کار و باعث تلف شدن وقت‌های بیشتری می‌شه. رو جواب‌های دیگه‌ای هم که می‌ده شک کنید و "فکت چک" کنید.

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
من چند بار تست کردم که در مورد چیزهایی که اطلاعات کافی نداره، از خودش دیتا تولید می‌کنه و ادامه می‌ده واسه خودش. خیلی چیزها رو هم نمی‌فهمه و احمقه.
یک سری ویدیو هست در مورد ChatGPT و کلا LLMها. در مورد ساختارش و اینکه چطور کار میکنه. به نظرم برات جالب باشه. فارسی اش هم هست.

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
هوش مصنوعی احمق‌تر از چیزی هست که به نظر می‌رسه. چه لزومی داره وقتی در مورد یه چیز اطلاعات نداره، از خودش "آمار" و اطلاعات خلق می‌کنه؟ بدترین ضربه‌ای که می‌شه از هوش مصنوعی خورد، همین "ترویج اطلاعات غیرواقعی" هست. اگه یه روزی دیدید رئیس گوگل یا شرکتای دیگه رو کشوندن دادگاه، شک نکنید به خاطر همین موضوع بوده. انتشار اطلاعات غیرواقعی جرم سنگینیه.

برنامه‌نویسی هم در حد یکی دو تا کوئری شاید جواب بده، ولی در واقع، هیچ برنامه‌ای نمی‌تونه بنویسه‌. یه برنامه‌نویس که کد می‌گیره ازش، ۵ ساعت فقط باید کار کنه تا دیباگش کنه. اگه خودش از اول بنویسه، سنگین‌تره و زودتر هم تموم می‌شه.

کلاً غیرقابل اعتماد نشون داده تا این‌جای کار و باعث تلف شدن وقت‌های بیشتری می‌شه. رو جواب‌های دیگه‌ای هم که می‌ده شک کنید و "فکت چک" کنید.
1689507387852.png

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کلیپ کاملش
لامصب از شروع یه ایستگاه مترو تا ایستگاه بعدی فقط میگه پدرسج اوه خرودی

ثانیه 8 به کی فحش میده؟
157fs40954.gif

بالا