• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رو می خواستمInspiron 6000 درایور کارت شبکه لپ تاپ

khz-web1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید

من درایور کارت شبکه لپ تاپ Inspiron 6000 رو می خواستم ... به سایت دل هم رفتم و همه ی درایورهارو دانلود کردم ولی در بخش network نمیدونستم کدومش رو دانلود کنم ......

با تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام khz-web1 جان
1538.gif

. در مورد لپتاپ‌هاي دل شما مِ‌توانيد به كمك Service Tag اين سايت تشخيص دهيد كه چه قطعاتي در سيستم شما قرار دارد.

. اين هم لينك سوالات و جواب‌هاي بسيار مفيد در مورد درايور‌ها هست كه اگر به آن نگاهي بياندازيد ضرر نخواهيد كرد.

. اين هم ترتيب نصب درايو‌رها چه در دسكتاپ‌ها يا لپتاپ‌هاي دل هست.

. اما از آنجا كه اينجا ايران هست!! و خدا مي‌داند يه لپتاپ را چطوري در مبدا كانفيگ مي‌كنند و اصلن نو هست يا Refurbish و ... به همين دليل يه توضيحي عرض مي‌كنم. در ليست درايور‌هاي شبكه 6000 براي ويندوزXP در حدود 10 تا درايور ديدم كه فقط يكيش براي LAN بود و يكيشم تشخيص مشكلاتش:

اين تشخيص مشكلات LAN هست:

Broadcom - Diagnostics Utility
Applies to:
440x 10/100 Integrated Controller

اين درايور LAN هست:

Broadcom - Driver
Applies to:
440x 10/100 Integrated Controller

اگر هم سيستم شما Bluetooth داره كه اين تنها درايورش هست:

Dell - Driver
Applies to: A13
Wireless 350 Bluetooth Internal
[FONT=&quot]

. اما براي دونلود درايور شبكه Wireless بايد بدانيد كه مدل كارت شبكه وايرلس شما Dell هست يا Intel و اينكه MiniPCI يا نه! طبق تجربه در مدل‌هايي كه ديده‌ام فكر كنم miniPCI باشه! اما براي اطمينان از مدل آن مي‌توانيد برنامه Everest را از اين آدرس دونلود و پس از اجرا به قسمت Network رفته و در قسمت PCI / PNP Network مي‌تواند مشخصات قطعاتي را كه حتا هنوز درايورشان نصب نشده‌است را مشاهده نماييد
. راه ديگر باز كردن در مربعي شكل كوچك پشت لپتاپ هست كه اكثرن در سمت چپ و وسط پشت قرار مي‌گيرد. فقط يك پيچ دارد و در زير آن كارت شبكه هست.
[/FONT]
موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/17
209266.gif
26650.gif

بالا