• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ريجيستر بودن يا نبودن؟

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامي چو بوي خوش آشنايي!
عرضه دارم خدمت دوستان گرامي سوالي به اين شرح:
رجيستر بودن يا نبودن يك دورگوي همراه (گوشي موبايل) به چه معناست؟
چه اهميتي دارد؟
چگونه مي توان به رجيستر بودن يا نبودن يك گوشي پي برد؟
اگر يك گوشي رجيستر نباشد براي رجيستر كردنش چه بايد كرد؟
ز پيش تشكرات فراوان روان سازم به سوي پاسخ گوينده‌ي به سؤالاتم.

اديب سخنور

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عالي جنابان كه به وفور اين اسطلاح رجيستر بودن را استعمال مي نمايند مرحمت كرده توضيح دهند.
به قدر دنيايي سپاس گذار مي‌شوم شما را.

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زهي خيال باطل!
گمان مي‌بردم به زودي به پاسخم مي‌رسم.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جناب آقاي مودب:

كليه محصولات كه عرضه ميشه در همه جاي دنيا .. سازندگانش تقاضاي رجيستر كردن رو ميكنن از خريدار... اين هم به منظور اطلاعات آماري هست كه توليد كنندگان دوست دارن بدونن كه مثلا فلان گوشي در فلان كشور چقدر فروش رفته و از اين جور اطلاعات... فقط هم محدود به گوشي نميشه خيلي از محصولات رو اگه در اوراقي كه باهاش هست نگاه كنيد ممكنه تقاضاي رجيستر كردنش باشه... توي سايت هاي توليد كنندگان هم قسمتهايي با اين مضمون هستند كه register your product .... اينجوري خيلي اطلاعات آماري خوبي در مورد بازار كشور ها بدست مياد.. بر اساس شماره سريال محصول هم رجيستر ميشه و حتي اگه مشكلاتي براي يك رنج خاصي از خط توليد پيش بياد ميفهمن و اين چيزا... كلا اطلاعات خوبي بدست ميارن ديگه !!! يعضي ها ساپورت بهتري ارائه ميدن براي محصولات رجيستر شده...

مثلا من الان گوشيمو رجيستر كردم... روي سايت يك account باز شده برام كه بهم اجازه دانلود بعضي نرم افزار ها و بازي ها رو ميده... ميتونم برم با ساپورت سنتر chat كنم و سوال بپرسم و يا اينكه به فايل هاي upgrade rom و اين جور چيزا دسترسي پيدا كنم... يك ايميل هم خير سرشون دادن !!!! فرضا اگر هم رجيستر نميكردم چيزي رو از دست نميدادم و بالاخره اون چيزايي كه ميخوام رو ميتونستم از اين ور اون ور پيدا كنم... كمپاني هاي مختلف هم رنج خدماتشون فرق ميكنه البته...

ولي لپ كلام اينكه در عملكرد گوشي هيچ فرقي ايجاد نميكنه و مثل نرم افزار نيست كه با رجيستر شدن و activate امكانات اضافه اي بوجود بياد...

فرهنگ رجيستر كردن فرهنگ خوب و بالايي هست و همچنين از پخش شدن توليدات قلابي هم جلوگيري ميكنه... و در كل چيزيست خووووب

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسي سپاسگذارم از پاسخ شما ولي
گمان مي‌برم به منظور من به درستي پي نبرده‌ايد.
بسيار در اين گفتمانستان مشاهده كرده ام كه دوستاني نگاشته اند كه براي مثال گوشي‌هايي كه از دبي خريداره مي‌شوند روي شبكه ‌هاي ايرانزمين رجيستر نمي‌باشند.
من در باره‌ي اين نوع رجيستر پرسيدم.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من كه تا به حال همچين مشكلي نديدم... گوشي خودم از دوبي خريداري شده است !!! چه فرقي آخه ميتونه داشته باشه ؟؟؟؟ حالا اگه از دبي نخريم از فرانسه بخريم چي ؟؟؟؟؟؟؟ نه آقا اين حرفها در پيت است...
همه گوشي ها يك شماره IMEI دارن كه در شبكه gsm كه ازش سرويس ميگيرن ثبت ميشه... و اين شماره IMEI چيزي توش نوشته نشده كه از كجا خريديش !!!!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
... روي شبكه رجيستر نمي باشد كاملا اشتباه است.... شبكه gms به اينكه شما گوشي رو از كجا خريدي كاري نداره...
ديگه اگه رجيستر شدن بهانه اي شده واسه اينكه از شركت هاي گارانتي كننده داخلي بخريم... اين رو خبر ندارم.. ولي هر چي باشه هم به كار بردن كلمه رجيستر زياد جالب نيست... فكر هم كنم اون چيزي كه شما ميگي همين مفهوم باشه...

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
من يه گوشي از تركيه برام فرستاده بودن رو شبكه كار نميكرد ارور IMEI مي داد رفتم دادن سريالش رو وارد مخابرات كردن درست شد فكر ميكنم منظور همين باشه ;)

بالا