• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ريست شدن سيستم در اثر نوسانات برق

Razieh_H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام :rolleyes:
در شركت ما مواردي ديده شد كه از دوتا كامپيوتر كه به يك سيستم برق متصل هستند ،در اثر نوسانات برق تنها يكي restart ميشد:blink: پس از تحقيقات مفصل متوجه شديم قضيه مربوط به نوع Power مورد استفاده ميباشد :cool: حالا ميخواستم ببينم كسي در اينمورد تجربه داشته ؟ و يا راه حل بهتري در تنظيمات Power Management ،در Setup يا windows سراغ دارد ؟ متشكرم

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم با همچی مشکلی برخورد کردم. مجبور شدم پاورم رو عوض کنم. به گمان بدون تعویض پاور این مشکل حل نشه

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
مشكل از خود پاور هست نه نوسانات برق. من هم اين مشكل رو دو سال پيش داشتم از وقتي پاور رو عوض كردم ديگه بهش برنخوردم.

Razieh_H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
مشكل از خود پاور هست نه نوسانات برق. من هم اين مشكل رو دو سال پيش داشتم از وقتي پاور رو عوض كردم ديگه بهش برنخوردم.

بايد بگم مشكل Power نيست چون ما همون Power رو جاي مطمئني از نظر نوسانات برق گذاشتيم و بخوبي كار كرد .:happy: البته بگم به نوعي هم ميشه گفت Power مشكل داره اونم حساسيت زيادش به كوچكترين اختلال برقه كه شايد كمتر دستگاههي اونو نشون بده . حتي ما بررسي كرديم اختلال در محدوده رنج خود Power هست اما بازم Reset ميشه .

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
نه
مشکل از پاوره
منم این مشکل رو داشتم
یا تعویض پاور یا استفاده از یو پی اس

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
بعضي از پاورها چون ترياك سوئيچنگشون حساسه و يا خازنهاي اون نشتي دارن با نواسانت برق سريع جريان خروجي رو صفر ميكنه . در واقعه ميشه گفت محدوده اي كاري كمي دارن . بهتر عوض كني چون احتمال نشت جريان 220 به سيستم وجود داره

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوست گرامی
مشکل شما 100 درصد از پاور دستگاه مربوطه است . در پاور ها فیوزی برای جلوگیری از قطع برق بر اثر نوسانات خیلی کوچک وجود دارد که در این مواقع آن فیوز سوخته که شما این مشکل را دارید . صرف هم نمی کند بخواهید فیوز را تعمیر کنید . اینبار هم که پاور می خری در انتخاب جنس دقت لازم را بکن . چون اشکال در پاور برخی مواقع خیلی گران تمام میشود .
موفق باشی .

Razieh_H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه شما عزيزان ممنونم :D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در ضمن معمولا تنظيمي در مين برد هست كه بعد از اين نوسانات ميتونه برد رو خاموش كنه تا از روشن شدن و صدمه به قطعات جلوگيري كنه.

بالا