• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رپورتاژ آگهی یعنی چه ؟

zoomtech

Registered User
لایک‌ها
78
reportaj.JPG

رپورتاژ‌ آگهی به چه معنی است بسیاری از افراری که به دنبال معرفی خود ب کاربران در دنیای اینترنت هستند به دنبال انتشار رپورتاژ‌آگهی می باشند اما واقعا رپورتاژ‌آگهی به چه معنی است ؟

توجه داشته باشید که رپورتاژ آگهی در حقیقت متنی است که نویسنده در این متن به دنبال رسیدن به اهداف تبلیغاتی خود می باشد این هدف تبلیغاتی می تواند معرفی محصول یا خدمات یا قرار دادن هایپر لینک در متن باشد .

رپورتاژ آگهی یعنی چه ؟ کسانی که به دنبال انتشار رپورتاژ آگهی در سایت های خبری می باشند دو هدف دارند یا می خواهند با انتشار اخبار در سایت های خبری به برندینگ خود در بین کاربارن و خوانندگان سایت های خبری دست یابند یا کسانی هستند که به دنبال افزایش رتبه سایت خود در موتور جستجو گوگل هستند .

در هر دو مورد شما می توانید با انتشار رپورتاژ‌ آگهی به هدف خود دست یابید اما این تبلیغات زمانی برای شما عزیزان مفید خواهد بود که بتوانید در کنار معرفی محصول خود برای خوانندگان یک وب سایت از این رپورتاژ‌ برای معرفی سایت خود به موتور های جستجو در کلمات کلیدی خاص باشید.

از این رو من پیشنهاد میکنم در انتشار اخبار تبلیغاتی خود در سایت های خبری همیشه علاوه بر معرفی خدمات و محصولات خود با انتخاب کلمات کلیدی مناسب و هدفمند برای معرفی سایتتان به موتور های جستجو خدمات و محصولاتتان را به مشتریان معرفی نمایید .

پیشنهاد میکنم حتما نگاهی به آموزش نمونه رپورتاژ‌ آگهی بندازید مطمئنا نکات کلیدی بسیار زیادی در تالیف یک رپورتاژ آگهی دست خواهید یافت .

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
خیلی خوبه که این موضوع رو مطرح کردید. و پیشنهاد من به دوستانی که به دنبال سئو وبسایت خودشون هستند اینه که از رپورتاژهای قدرتمند در سایت های بزرگ استفاده کنند و در کنار آن به لینک سازی و تولید محتوا بپردازند. این امر بسیار مفید واقع خواهد شد. موفق باشید

بالا