• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریجستر کردن گوشی

s_epehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من می خواستم بدونم که برای ریجستر کردن یک گوشی چه کارهایی لازم هست و چه گوشی هایی قابل ریجستر شدن هست؟:rolleyes:

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
برای ریجستر کردن نیاز به باکس داری باید یه دونه گوشی رو که تو مخابرات ثبت شده رو سریالشو برداری بعد کپی کنی روی گوشیهای ریجستر نشده
همه گوشی ها هم ریجستر میشه فقط ماله بعضی گوشیها سریالش تغیر مکنه مثل سونی اریکسون مال بعضیها هم نمیشه مثل نوکیا

ali_power42

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر گوشی ای رو الان دارن چنج میکنن حتی گوشیهای جدید نوکیا رو هم ic شون رو عوض میکنن تا چنج بشه

ali_power42

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر گوشی ای رو الان دارن چنج میکنن حتی گوشیهای جدید نوکیا رو هم ic شون رو عوض میکنن تا چنج بشه

s_epehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه:eek:! مگه میشه ؟ یعنی همه گوشی ها سریالشون چنجه؟!!!!

مگه مخابراط اینکارو نمیکنه؟:(

اگه مثلاً یه گوشی O2 XDA Atom Life رو از خارج بگیرم بیارم اونوقت که دیگه همچین گوشی ای تو ایران نیست که!:wacko:
اصلا اون گوشی اولیه چه جوری ریجستر میشه؟!:(
بعدشم مثلاً اگه سونی اریکسونو چنج کنیم دیگه آپدیت نمیشه که:blink: من الان 5 تا سری P سونی اریکسون تو خونه دارم همه آپدیت میشه و هر دوتا P900 سه تا سریال نامبرشون یکیه و هر کدوم از P900 ها سریالشون فرق داره:f34r: تازه P990 دوستم که 2 هفته پیش خریده بود و چینی هم بودم آپدیت کردم براش مشکلی نبود:f34r::f34r:​

KhersKuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من می خواستم بدونم که برای ریجستر کردن یک گوشی چه کارهایی لازم هست و چه گوشی هایی قابل ریجستر شدن هست؟:rolleyes:
البته اگر منظورتون خود مخابراته، فعلا اینکار رو نمیکنه ولی قبل گوشی رو میگرفت و ثبتش می کرد...

s_epehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخابرات رجیستر میکرده؟ عجیبه. تا اونجایی که میدونم مخابرات گوشی های وارداتی رو رجیستر نمیکنه.

پس چه گوشی هایی رو ریجستر میکرده؟:rolleyes:
همونطور که گفتم دوست من همین یه هفته پیش یه P990 چینی خریده بود که سریالشم چنج نبود چون من براش آپدیت کردم مشکلی پیش نیومد(P990 های چینی کمتر از یه ماه هست که به ایران اومدن) در ضمن سریالشم مثل P990 فرانسوی من بودها:happy:
در ضمن من میخوام (PocketPC (O2 XDA Atom Life بیارم که حتی یدونشم تو ایران نیست:blush:​

lamia.boy

Registered User
لایک‌ها
0
اگه تو مخابرات پارتی داشته باشی برات 3 سوت ردیف می کنند

s_epehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه تو مخابرات پارتی داشته باشی برات 3 سوت ردیف می کنند

یعنی اگه آشنا نداشته باشم باید بی خیال بشم؟ :blink: یا با زیر میزی میشه حلش کرد؟;)
بعد اگه ایرانسل یا تالیا بخرم میتونم از گوشی ریجستر نشده استفاده کنم؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
کسی بیرون (علائدین ) جایی سراغ نداره که گوشی ریجستر کنن ؟

بالا