• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریدایرکت کردن سایت های لینک دهنده با فولدر از پیش تعیین شده

pargraphic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بنده یک دستور برای htaccess نیاز دارم که میخوام سایت هایی که به من لینک میدهند اگر از فولدر /iran1/ اون سایت میایند مسدود بشند یا ریدایرکت بشند یکجا دیگه .
ما نمیدونیم که در روز چه سایت هایی میخواهند به ما لینک بازدید بدهند پس باید دستور جوری باشه که برای همه سایت ها صدق کنه فقط وجه اشتراک آنها در نام فولدر مورد نظر است.
مثال :
سایت که میخواهد به ما لینک بده :
site1.com/iran1/page/kil > ریدایرکت میشه به آدرسی که بصورت دلخواه وارد میکنیم.
یا
site2.com/like/lolo/iran1/ux > ریدایرکت میشه به آدرسی که بصورت دلخواه وارد میکنیم.
یا
site3.com/ikil/page/page4/pop/heji/iran1/des > ریدایرکت میشه به آدرسی که بصورت دلخواه وارد میکنیم.

همونجور که می بینید فولدری که مد نظر ماست ممکنه در جاهای مختلف لینک باشه گاهی اوقات اول ، گاهی آخر و ...
هدف ما مسدود یا ریدارکت کردن بازدیدی است که از سمت هر سایتی که فولدر مورد نظر /iran1/ در آن لینک موجود و از آن به ما آمده، ضمنا ما خبر نداریم و نمیدونیم اون سایتی که میخواد به ما لینک بده اسمش چیه ، ممکنه هر سایتی باشه.

مثال تصویری

Nemoone.png

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام. ظاهرا شما یک مشکلی دارید که یک راه حل احتمالی براش در نظر گرفتید و لی راه حل شما از قاعده ی خاصی پیروی نمیکنه. مشکل اصلی رو دقیق تر مطرح کنید اگر نمیتونید توی پ.خ بگید شاید مشکل شما یک راه حل با قانون و قاعده داشته باشد.

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
البته من چند تا کد برای بلاک رفر های اسپم در خاطر داشتم که دوتاش رو ادغام کردم که این حاصل شد. از این کد در سایت خود استفاده کنید و نتیجه رو هم به اطلاع بدید.
کد زیر را در htaccess سایت خود قرار بدید
کد:
# BLOCK SITE REFERRERS
SetEnvIfNoCase Referer "http://(www\.)?.*(-|.)?iran1(-|.).*" bad_referer
Order Allow,Deny
Allow from ALL
Deny from env=bad_referer
من که به شخصه روی چند تا رفرر که از سایت های دیگه به سایت خودم داشتم تست کردم جواب داد.
در اینجا رفرر های حاوی iran1 به عنوان بد رفرر معرفی شدند شما میتونید با کاراکتر دلخواه خودتون هم عوض کنید.

بالا