• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریستور در موقع فروش آیفون 4s

ad7771

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

دوستان من یه آیفون 4s دارم که 6.1.2 روش نصبه و جیلبرک کردم.
حالا میخوام بفروشم و ریستور کنم اما موقع ریستور همش با ارور 1602 مواجه میشم که هر کاری کردم نشد.
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنن که چه جوری ریستور کنم به همون 6.1.2 که فایل ipsw شو موجود دارم تو کامپیوترم.

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
سلام چون ورژن 6.1.3 عرضه شده دیگه نمیتونید به 6.1.2 ریستور کنید . اگه قصدتون فقط پاک کردن اطلاعات هست به صورت دستی انجام بدید چون ورژن جدید جیلبریک نداره هنوز و موقع فروش به مشکل بر میخورید . موقع ریستور هم حتما باید از انتی ... استفاده کنید .

ad7771

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام چون ورژن 6.1.3 عرضه شده دیگه نمیتونید به 6.1.2 ریستور کنید . اگه قصدتون فقط پاک کردن اطلاعات هست به صورت دستی انجام بدید چون ورژن جدید جیلبریک نداره هنوز و موقع فروش به مشکل بر میخورید . موقع ریستور هم حتما باید از انتی ... استفاده کنید .

آخه پاک کردن دستی که فایده نداره با یه بکاپ ساده اطلاعات برمیگرده.

pooya121

Registered User
لایک‌ها
24
روش رمز بذارید بعد حذف اطلاعات بعد از ده بار اشتباه زدن رو فعال کنید.حالا 10 بار رمزو اشتباده بزنید!(کاملا تضمینی)

ad7771

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روش رمز بذارید بعد حذف اطلاعات بعد از ده بار اشتباه زدن رو فعال کنید.حالا 10 بار رمزو اشتباده بزنید!(کاملا تضمینی)

بعد که 10 بار اشتباه زدم چه اتفاقی میوفته ؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
تایید میشود مطلب

بالا