• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریست شدن توسط کلید پاور

ali_kh70

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
یکی یه راهی نشون من بده که وقتی گوشی قفله با فشرده شدن کلید پاور گوشی ریست نشه !
البته این مشکل توی همه گوشی های هوشمند سامسونگ هست ! با 10 ثانیه گرفتن کلید پاور گوشی ریست میشه و این زمانی که گوشی توی جیبت هست بیشتر اتفاق میفته ...

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
سلام دوست عزیز گوشی منکه اس 4 مینی هست. دکمه پاور رو گرفتم و نگهش داشتم، گوشیم خاموش شد!
تا حالا نشنیدم با گرفتن دکمه پاور، گوشی ریست بشه، حتی توی تمام گوشی های ساده هم با گرفتن دکمه پاور، گوشی خاموش میشه.

گوشی وقتی تو جیب هست، معمولاً از طرف LCD تحت فشار قرار میگیره. مثلاً امکان داره دکمه Home فشرده بشه.
مشکلی که من داشتم وقتی گوشی ساده داشتم و یادم میرفت گوشی رو لاک کنم و میذاشتمش تو جیبم، دکمه سبزش فشرده میشد و آخرین شماره ای که گرفته بودم رو میگرفت. ولی از وقتی گوشی هوشمند دارم، هر چی تو جیبم گذاشتم، خدا رو شکر هیچ مشکلی براش پیش نیومده.

بهرحال اگرم دکمه پاور فشرده بشه، خیلی کم پیش میاد که 10 ثانیه بشه مگه اینکه شلوار خیلی تنگ باشه که اونجوریم بهتره آدم بعضی جاها گوشیو داخل جیب شلوارش نذاره!
زنبورک!

بالا