• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریست(reset) شدن خودبخود کامپیوتر

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان:
مشکلی که من دارم اینه که مدتیه کامپیوترم بعضی مواقع خودبخود بدون هیچ مقدمه ای رست میکنه,اولین بار موقعی این مشکل ایجاد شد که یک link در net را زدم,با انتی ویروس avast که update شده نتونستم ویروسی پیدا کنم ولی هنوز مشکل وجود داره,لطفا راهنمای بفرماین.
ممنون.

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان:
مشکلی که من دارم اینه که مدتیه کامپیوترم بعضی مواقع خودبخود بدون هیچ مقدمه ای رست میکنه,اولین بار موقعی این مشکل ایجاد شد که یک link در net را زدم,با انتی ویروس avast که update شده نتونستم ویروسی پیدا کنم ولی هنوز مشکل وجود داره,لطفا راهنمای بفرماین.
ممنون.

مشکلتون ممکنه از Ram باشه ....
تاپیک باید به "اینجا" منتقل بشه.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
میتونم با اطمینان 90 % بگم کامپیوترت ویروس brontok داره چون من هم کامپیتر م همین مشکلو داشت ولی با انتی ویروس nod32 و کاسپرسکی این مشکل به راحتی حل میشه .اگه این ویروس توی کامپیترت نفوذ کرده باشه باید یه صفحه وب سبز رنگ بالا بیاد که به زبان روسی نوشته شده .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با سلام به همه دوستان:
ممنون.
اگه مسأله نرم افزاری نبود ميتونه از مادربرد هم باشه. ولی شما اول با همون kaspersky يه تست بکن. اگه ويروس نداشتی windows رو عوض کن. اگه حل نشد نگاه کن ببين خازن های مادربرد باد نکرده باشه. و ...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
در كنار نكاتي كه دوستان محترم گفتند خدمت شما عرض كنم كه هميشه از انتي ويروسهاي معتبر و قدرتمند استفاده كنيد مانند كاسپر يا NOD32 .استفاده از آنتي ويروس Avast امنيت سيستم شما را تضمين نميكنه.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من هم چند وقت پيش همين مشكل رو داشتم . اگه ويروس نبود و با عوض كردن ويندوز مشكل حل نشد ، احتمالا بايد رم رو عوض كنيد .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
مشکل ميتونه از Device Driver ها هم باشه. بعد از تعويض windows ببين بعد از نصب کدوم درايور ريست ميشه.

بالا