• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریسیور برای کامپیوتر

Nashi Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت همه دوستای گلم

یه سوال داشتم و اینکه میخواستم بدونم سخت افزاری وجود داره که بر روی مادربرد کامپیوتر نصب بشه و کار کارت TV رو بکنه با این تفاوت که به جای دریافت سیگنال از آنت، سیگنالهاشو از دیش ماهواره بگیره ؟ و بشه باهاش فیلم های دریافتی رو ضبت کرد ؟

اینطور که من از دور و اطراف شنیدم یک چنین قطعهای وجود داره ... میخواستم دوستان راهنمایی کنند هم درباب کارکرد و هم در باب قیمت

ممنون از لطفتون :happy:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
بله دوست عزیز وجود داره خوبش هم وجود داره

اسمش dvb هستش

چندین مدل داره ولی معروفترینش اسکای استار هستش که اونم باز چند مدل داره .

قیمتا هم اینترنالش حدود 70 و اکسترنالش حدود 90 هستش

Nashi Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعد اونوقت مثل کارت TV رو برد بسته میشه و کار میکنه ؟

در ضمن میشه ما از یه دیش هم به این وصلش کنیم و هم به ریسور پای تلویزیون ؟

افت کیفیت نداریم ؟

Nashi Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اول از همه بگم که از اين کارت هيچ چي نمي دونم

من در مورد کارت DVB چند تا سوال داشتم

1- بهترينشون رو با قيمت -80-70 هزار تومان معرفي کنين

2-ايا فقط کارت را ميخريم ياانتنش را هم مي خريم منظورم کاسه اش است که در حياط مي گذاريم يا اصلا به ان نيازي ندارد

3-کارتي رو معرفي کنين که بتونم از انجمن ها براش ساپورت بگيرم مثل درخواست کد ها ودرايور

4-ايا براي وصل شدن به اينترنت از طريق ان بايد مانند Dial-up کانکشن بخريم يا مفتي واگر پولي پيدا ميشه قيمتش چنده

5- چند تا کانال رو ميتونه بگيره از کدوم کشور ها ؟ من ميخوام تمام کانال هايي را که توسط Receiver ذيذه ميشه حتي بيشتر رو ببينم.

6-خشاب دارها با بدون خشاب ها چه فرقي دارن کدومشون بهتره

7- ايا براي نصبش سخت افزارت بايد قوي باشه

8-مهمترين بخش سوالم از کجا اصل يا تقلبي بودنش رو تشخيص بدم و يک عکس از معرفي تون بگذاريد.

9-لطفا معرفيتون ضعيف نباشه مثلا در سيگنال هاي ضعيف تصوير گير نکنه وکانال ها رو سريع تعويض بکنه

10- در اخر بگيد ايا خشاب خور بهتر است يا بدون خشاب از نظر کارايي به قيمت؟

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
بله دوست عزیز روی برد بسته میشه

اگه lnb شما دو سوزنه باشه میشه در غیر این صورت چیز جالبی از اب در نمیآد

به نظر من بهترین همون skystar 2 هستش به همون قیمتی که گفتید

بالاخره شما باید رسیور رو از یه جایی داشته باشی دیگه به دیش هم نیاز هست دقیقا مثل رسیور

همون skystar 2 از ساپورت بسیار خوبی برخورداره

برای استفاده از اینترنت به صورت انلاین شما هم احتیاج به همون دیال اپ داری و نیاز به تهیه اکانت شما از طریق دیال اپ عمل سند رو انجام میدی و با سرعت بسیار بالا از ماهواره رسیو میکنی

یه مدل دیگه هم هست که به صورت مجانی هستش که بهش میگن دانلود افلاین که شما یه سری فایل هایی که یوزر های دیگه دارن دانلود میکنن رو به صورت رایگان دریافت میکنی

از نظر گرفتن تعداد کانال دقیقا مثل رسیور معمولی میمونه ولی تعدادی که میشه باز کرد بسار بیشتره یعنی به این صورت که شما با تهیه یه اکانت برای کارت شرینگ بسیاری از سبکه ها رو میتونید ببینید

من خودم از مدل استرنال استفاده میکنم که احتیاج خاصی به سخت افزار قوی نداره

در مورد اصل یه تقلبی بودنش به نظر من 100 درصد به خود قروشنده بستگی داره

من بدون خشاب رو میپسندم و انجوری که میدونم خشاب خور ها زیاد طرفدار نداره

بالا