• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریفرش در ASP.NET

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان عزیز:

آقایون بعد از یه مدت طولانی باز خدمت رسیدم تا جواب یک سوال رو بپرسم. فقط شما رو به خدا شما هم نرید تو فروم های دیگه همین سوال رو بپرسید تا اونا جواب بدن بعد شما جواب بدید چون من خودم دارم همین کار رو می کنم;)!!!

حالا بریم سر اصل مطلب:
ما یه صفحه ASP.NET داریم که با VB.NET نوشته شده. می خواهیم هر 60 ثانیه یک بار ریفرشش (Refresh) بکنیم. من از کد زیر استفاده کردم:

PHP:
    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
        Dim r As New HtmlMeta
        r.HttpEquiv = "Refresh"
        r.Content = "60;index.aspx"
        Page.Header.Controls.Add(r)
    End Sub

ضمنا من از کد بیهایند (Code Behind) استفاده نمی کنم.

یا لطفا کد بالا رو اصلاح کنید یا اگه راه دیگه ای بلدید بفرمائید.

با تشکر

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اولا خوش آمدید

فقط شما رو به خدا شما هم نرید تو فروم های دیگه همین سوال رو بپرسید تا اونا جواب بدن بعد شما جواب بدید

دوما چی باعث شده این حرف رو بزنید ، خیلی حرفت قشنگ نبود .

سوما شما لازم نیست که اصلا براش برنامه بنویسید ، قبلا هم بحث شده بار ها اینجا ، این کد شما یک متا تگ به شکل زیر به صفحه شما اضافه میکنه که میتونید بدون برنامه نویسی هم بذارید بالای صفحتون !

کد:
[B][B]<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="X;URL=yourpage.html"> 
[/B][/B]

X : زمانه
بعدشم آدرس صفحه ای اه که میخوای بهش فرستاده بشه ! وقتی هیچی ننویسی به خودش فرستاده میشه در نتیجه ریفرش میشه !;)

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
اگه مهم نيست كه سرور سايد بنويسي از متاتگ زير استفاده كن:

<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="60;URL=index.aspx">​

ehsan707

Guest
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز:

آقایون بعد از یه مدت طولانی باز خدمت رسیدم تا جواب یک سوال رو بپرسم. فقط شما رو به خدا شما هم نرید تو فروم های دیگه همین سوال رو بپرسید تا اونا جواب بدن .... ;)!!!

برای من جالبه که بدونم چطور به این نتیجه رسیدی که باید در لود صفحه این کد رو قرار بدی؟

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
برای من جالبه که بدونم چطور به این نتیجه رسیدی که باید در لود صفحه این کد رو قرار بدی؟

آقایون با سلام مجدد!
اولا خیلی ممنون که اینهمه دوستان جواب دادند.
دوما آقای مدیر انجمن بنده قصد جسارت به حضور حضرتعالی و سایر اساتید محترم نداشتم. فقط یه شوخی بود. حقیقتا من جواب این سوال رو نمی خواستم در فروم دیگه ای بنویسم چون همونطوری که خود شما هم فرمودید جواب این سوال رو میشد با سرچ تو فروم پیدا کرد. ولی من خواستم حال و هوای جمع یه ذره عوض بشه ولی مثل اینکه دوستان ناراحت شدند. ببخشید اگر احیانا بی ادبی شد!!!

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد جواب آقای احسان 707:
شما سوالت یه حالت بدی داره استاد. مثل این میمونه که می خوای به همه نشون بدی که چقدر اطلاعات زیادی داری. این اصلا کار خوبی نیست!!!
لازم نمی بینم به جنابعالی توضیح بدم که چرا کد رو در لود صفحه نوشتم!!!
ولی مسلما یه دلیل قانع کننده ای داشتم که حتما باید تو لود صفحه از طریق برنامه نویسی این کار رو انجام می دادم آقای پروفسور!!!

ehsan707

Guest
لایک‌ها
0
شما سوالت یه حالت بدی داره استاد. مثل این میمونه که می خوای به همه نشون بدی که چقدر اطلاعات زیادی داری. این اصلا کار خوبی نیست!!!
ولی مسلما یه دلیل قانع کننده ای داشتم که حتما باید تو لود صفحه از طریق برنامه نویسی این کار رو انجام می دادم آقای پروفسور!!!

به هر حال جالب بود
هم طریق سوال کردنت
هم طریق کد نوشتنت

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به هر حال جالب بود
هم طریق سوال کردنت
هم طریق کد نوشتنت

خوب دیگه دوست باشید
Laie_23.gif

اگر میخوای توی صفحت بنویسی میتونی همین کد رو بین دو تگ script بذاری !

بالا