• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریپ رایگان قالب!

kahkeshani

Registered User
لایک‌ها
1
در این سایت میتونید به طور رایگان قالب مورد نظر که میخواین ترجمه بشه سفارش بدین همچنین میتونید قالب هایی که میخوایین ریپ بشه به طور حرفه ای با کمترین مبلغ انجام میشه

اینم ادرس : http://tempha.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%...8%D9%86%D9%87/

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
در این سایت میتونید به طور رایگان قالب مورد نظر که میخواین ترجمه بشه سفارش بدین همچنین میتونید قالب هایی که میخوایین ریپ بشه به طور حرفه ای با کمترین مبلغ انجام میشه

اینم ادرس : http://tempha.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%...8%D9%86%D9%87/

دوستانه میگم ریپ قالب کار درستی نیست ;)

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
عزیزجان تاپیک قبلیتون رو بهمن خان پاک می کنه باز تاپیک میزنی ؟

آدم چی می تونه به شما ها بگه اخه !
موفق باشی ...!

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
يه نفر 500 تومن ميده يه قالب براش طراحي كنن بعد يه نفر مياد 500 تومن اون بيچاره رو به باد ميده .

البته به نظر من عمر سايتهايي كه از قالب ريپ استفاده ميكنن بيشتر از 6 - 3 ماه نيست . همه هم ميخوان با يه قالب ريپ و يه هاست رايگان و يه دامين آي آر برسن به اوج و ماهي دو تومن درآمد داشته باشن ولي زهي خيال باطل :happy:

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
يه نفر 500 تومن ميده يه قالب براش طراحي كنن بعد يه نفر مياد 500 تومن اون بيچاره رو به باد ميده .

البته به نظر من عمر سايتهايي كه از قالب ريپ استفاده ميكنن بيشتر از 6 - 3 ماه نيست . همه هم ميخوان با يه قالب ريپ و يه هاست رايگان و يه دامين آي آر برسن به اوج و ماهي دو تومن درآمد داشته باشن ولي زهي خيال باطل :happy:

مثل سگ تایید می‌کنم!!

inpersia

Registered User
لایک‌ها
12
شما که ادعاتون میشه قالب ریپ و یا ترجمه می کنید نمی تونید حداقل یک قالب بهتر روی سایت خودتون بذارین؟ :دی

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
قالب ریپ کردن مثه بالا رفتن از دیوار مردمه:hmm:

بالا