• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریکاوری شماره تماس ها از روی htc_Desire hd

amione

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
یکی از دوستان گوشی htc desire رو داده بهم تا براش contactها شو رو برگردونم (یعنی بیچاره شده همه عالم و آدم از تو گوشیش پریدن جدای اینکه چقدر گم کردن این تماس ها براش مهمه تایپ کردن و ... چند صد تا کانتکت خودش در حد مرگ رنج آوره)
گویا موقع ترنسفر کردن یا یه همچین حرکتی پاکشون کرده :wacko: حالا من تا به حال اصن گوشی اندروییدی دستم نگرفتم:cool:،
اصن امکان ریکاوریش هست؟
باید دنبال چه فایل هایی باشم، پسوندشون چیه (این خیلی مهمه)
(بعد این اندرویید رابط کاربری ویندوزش چیه؟ همون برنامه مدیریت و ... «آیتونز و پی سی سوییت» برنامه مدیریتی ش واسه نصب برنامه و بازی همین HTC Sync Manager هستش!؟!)
مرسی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اول ببین تو ایمیل گوگلش بک آپ نداره. آندروید اتوماتیک یه بک آپ میگیره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

amione

Registered User
لایک‌ها
30
این دوست من حدودن 40 سالشه، عمرن اگه یه همچین آپشن هایی رو فعال کرده باشه و اگه هم کرده باشه یادش باشه که چی و کی و کجا رو زده!!
من الان فایل هاش رو ریکاوری کردم اما خیلی زیادن نمی دونم باید دنبال چی بگردم؟ (پسوند سیو کانتکت ها چی هست؟)
بازم ممنونم

پی نوشت:
یه عالمه پسوند معرفی کردن این ور و اونور txt , csv , cbf که از شانس من اینا رو اصن تو ریکاوری ها نمی بینم

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
این دوست من حدودن 40 سالشه، عمرن اگه یه همچین آپشن هایی رو فعال کرده باشه و اگه هم کرده باشه یادش باشه که چی و کی و کجا رو زده!!
من الان فایل هاش رو ریکاوری کردم اما خیلی زیادن نمی دونم باید دنبال چی بگردم؟ (پسوند سیو کانتکت ها چی هست؟)
بازم ممنونم

پی نوشت:
یه عالمه پسوند معرفی کردن این ور و اونور txt , csv , cbf که از شانس من اینا رو اصن تو ریکاوری ها نمی بینم

آیا میل رو چک کردین؟
گوگل اتوماتیک بک آپ میگیره.

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
پسوندش که vcf هست ولی فکر نکنم ریکاوری بشه کرد

amione

Registered User
لایک‌ها
30
آیا میل رو چک کردین؟
گوگل اتوماتیک بک آپ میگیره.

از اونجا که این دوستم سن و سالش یه مقدار بالا هست هر چند به خاطر کارش کامپیوتر یه مقدار بلده اما فکر نمی کنم اصلن ایمیل داشته باشه که بخواد سرویسی که شما گفتید رو فعال کرده باشه و ... واسه همین ازش نپرسیدم :cool:
از اونجا که من خودم هم از اندرویید چیزی سرم نمی شه می شه یه مقدار توضیح بدید؟

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
در مورد دوست شما امکانش خیلی کمه که بک اپ گرفته شده باشه.بک آپ در صورتیه که شما جیمیل داشته باشید و از طریق گوشی به جیمیل متصل بشید.بعدش هر وقت گوشی به اینترنت متصل بشه آخرین آپ ها رو ذخیره می کنه که با توجه به گفته شما دوستتون اکانتی نداره
لایک فراموش نشه
winksmiley02.gif

بالا