• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان طراحی سایت

aaaaaassssss92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن سلام و خسته نباشید.
دوستان من تصمیم گرفتم یه سایت بزنم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم همینطور زبان سایتش واسم خیلی مهمه نمیدونم با چه زبانی بنویسمش دلفی پی اپ پی ,اچ تی ام ال ,ورد پرس,جوملا یا .... لطفا کمکم کنید در ضمن من فتوشاپ کار کردم میتونم خودم سایتمو با فتوشاپ طراحی کنم واسه دیزاینش میگم اگه اره چطوری؟؟؟
ممنون لطفا بجوابید:snitch:

hosseinyz

Registered User
لایک‌ها
10
ضمن سلام و خسته نباشید.
دوستان من تصمیم گرفتم یه سایت بزنم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم همینطور زبان سایتش واسم خیلی مهمه نمیدونم با چه زبانی بنویسمش دلفی پی اپ پی ,اچ تی ام ال ,ورد پرس,جوملا یا .... لطفا کمکم کنید در ضمن من فتوشاپ کار کردم میتونم خودم سایتمو با فتوشاپ طراحی کنم واسه دیزاینش میگم اگه اره چطوری؟؟؟
ممنون لطفا بجوابید:snitch:

برای شروع html,css
بعدش با dreamweaver کارکن کمی تو dreamweaver سی اس اس بزن . فوتو شاپ خوبه که بلدی خیلی به کارت میاد برای ساختن فایل psd .
اینارو اوکی شدی برو واسه جاوا البته برای جاوا بهت کلاسهای مجتمع فنی رو توصیه میکنم.
حتی اگه وقت و موقعیتشو داری از پایه برو مجتمع فنی .

mahya_KaraIT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوست عزیز میتونی HTML و CSS رو با زبانی ساده از w3schools یاد بگیری. اگه میخوای تو سایتت از افکت و حرکتای جالب استفاده کنی JQUERY رو هم از همین سایت یاد بگیر. برای زبان، PHP راحت و عالیه. اون رو هم از همون سایت میتونی یاد بگیری.
موفق باشی

بالا