• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان لاتين

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من ميخوام لاتين ياد بگيرم.ميخواستم ببينم جز نرم افزارهاي رزتااستون،كتاب،پي دي اف،فايل صوتي،فيلم يا هر چيز ديگه اي براي آموزش لاتين هست؟كسي تا به حال ياد گرفته؟و اگه آره از كجا؟آيا موسسه اي كلا تو ايران براي آموزش اين زبان وجود داره؟چون زبان مرده اي هست و كاربردي مخصوصا براي ايرانيها نيست خيلي مشكل دارم كه از كجا بايد شروع كنم؟؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
شما باید کتابهاشو به انگلیسی پیدا کنی !
من یک سال لاتین خوندم البته به صورت پزشکی زبان نسبتا مزخرف و سختی هست

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
اتفاقا به نظر من كه فوق العادس!ممكنه چون شما بخاطر نيازي كه بهش داشتي رفتي سراغشو بنظرت سخت اومده.
خيلي تو نت سرچ كردم چيز خاصي پيدا نشد.بهترين كتابي كه واسش پيدا كردم
wheelock's latin
بود ولي فقط پي دي افشو پيدا كردم فايل صوتيش آپ نبود.تلفظ و آهنگ براي لاتين مهمه.
يه سري فايل ديگه هم پيدا كردم كه البته مربوط به آموزش براي پزشكيه.ميخوام بيس لاتين رو بدونم از گرامر تا لغت.مثه يادگيري يه زبان زنده.ميشه بگي شما چيا خوندي؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من گرامر , نحوه تلفظ و نوشتار دارو رو یاد گرفتم.
درست میگی که برای من به دلیل نیاز سخت بوده !
به شما پیشنهاد میکنم به جای لاتین برید فرانسه یا اسپانیایی , ایتالیایی یاد بگیرید
بعد اگر باز هم خواستی میتونی بری لاتین رو یاد بگیری که اون موقع برایت خیلی راحت شده

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
وقت زبونای دیگه رو ندارم.فقط انگلیسی میدونم و در حد حرف زدن معمولی,آلمانی.ولی به خاطر رشتم,برام یادگیری لاتین مهمتر از زبونای دیگس.ولی قبول دارم لاتین چون مادر زبونای دیگس,اگه اونا رو بدونم راحتتر لاتین میفهمم.
متاسفانه هیچ منبعی برای آموزش لاتین در ایران وجود نداره!:(:(

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
لاتین رو باید خودت بخونی فقط !
منابع هم به انگلیسی زیاده !
کتابهای پی دی اف

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
خب همون!!
من يه منبع درست حسابي كه بتونم فايل صوتي تلفظ ها(خودتم ميدوني كه آهنگ صدا تو لاتين يه خرده متفاوته)رو همراش داشته باشم پيدا نميكنم!:(
خيليم تو قسمت advanced search بخش pdf گوگل گشتم متاسفانه همش يا پوليه يا به درد نخور كه يكي دو صفه فقط يه چرتي سر هم كرده!
ماشالا به فارسي هم هيچ كجاي نت اثري از آموزش زبان لاتين نيست!:eek:
نرم افزار رزتااستون لاتين رو گرفتم ولي ميدوني كه رزتا استون زياد پيشرفته كار نميكنه.در حد فعل هاي ساده و كلمات مقدماتي...

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این زبان در حال حاضر هم در جهان کاربرد داره؟
اگر آره در چه زمینه هایی؟

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
این زبان در حال حاضر هم در جهان کاربرد داره؟
اگر آره در چه زمینه هایی؟

اين زبان با اينكه زبانه مُرده اي هس ولي مادر تقريبا همه زبانهاي اروپائيه.به نوعي ايتاليايي باستان.يكي از باستاني ترين و در عين حال ارزشمندترين زبانها مخصوصا براي دانشمندا چون زبان اوليه انجيل بوده و خيلي كاربردهاي مختلف ديگه اي مثه اسم داروهاي پزشكي و غيره داره.تقريبا همه كالجها و دانشگاههاي اروپا و آمريكا تدريسش ميكنن و كشيش ها و راهبه هاي بزرگ اغلب به اين زبون با هم حرف ميزنن.
كلا هر كي علاقه به مطالعه دين و ادبيات و فرهنگ كهن غرب داره يا پزشكي ميخونه يا علومي كه در ادبيات كلاميشون از زبون لاتين بهره گرفتن بهتره اين زبون رو ياد بگيره.

nimasdj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش زبان لاتین در این مرکز راه اندازی شده است:
UTLC

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
آموزش زبان لاتین در این مرکز راه اندازی شده است:
UTLC

اونجا که همیشه بوده و در لاشه ی سایتش همیشه لاتین یکی از زیرمجموعه های "زبان های باستان" به عنوان زبانی که تدریس می کنن وجود داشته، ولی اگه هنوز همه چی به روال گذشته پیش بره، لاتین به حد نصاب نرسیده و نمی رسه و یا اصلآ کلآ معلمی براش ندارن.

hessio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو این سایت به انگلیسی یک گرامر کامل از لاتین داده:
ielanguages.com

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
اگر تهران هستيد انجمن حكمت و فلسفه نزديكاي پارك دانشجو واحداي لاتين دارن اما براي اعضا هستش بايد ببينيد ميتونيد مخشونو بزنيد يا نه

benjohn

Registered User
لایک‌ها
90
خيلي ممنون از كتاب ولي ميدونيد زبون رو نميشه از رو كتاب ياد گرفت حداثل تو مراحل خيلي ابتدايي احتياج به معلم هست به قول معروف آدم افتاد رو غلتك بعد ميشه رفت سراغ كتاب

بالا