• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان مستقل از Theme در افزونه !

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سلام
ما یه افزونه داریم که خودش براساس زبان تنظیم شده در وردپرس ( مثل انگلیسی یا فارسی ) فایل زبانش رو load میکنه و متن های مدیریت هم براساس این فایل زبان درست هستند
مشکل اینجاست . زمانی که از تگ ها در فایل زبان در خروجی های داخل سایت استفاده میشه اون فایل زبان رو استفاده نمیکنه .
مثلا این کد :

PHP:
__e('balance','myplugin');
داخل مدیریت خروجی میده :

موجودی

اما اگر همین کد را در فرمی که در یکی از صفحه های ثابت ایجاد کردم استفاده کنم هیچ متنی نمایش داده نمیشه .
از load_textdomain و load_theme_textdomain هم استفاده کردم اما باز هم خروجی نمیده .

چیکارش میشه کرد ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام
ما یه افزونه داریم که خودش براساس زبان تنظیم شده در وردپرس ( مثل انگلیسی یا فارسی ) فایل زبانش رو load میکنه و متن های مدیریت هم براساس این فایل زبان درست هستند
مشکل اینجاست . زمانی که از تگ ها در فایل زبان در خروجی های داخل سایت استفاده میشه اون فایل زبان رو استفاده نمیکنه .
مثلا این کد :

PHP:
__e('balance','myplugin');
داخل مدیریت خروجی میده :

موجودی

اما اگر همین کد را در فرمی که در یکی از صفحه های ثابت ایجاد کردم استفاده کنم هیچ متنی نمایش داده نمیشه .
از load_textdomain و load_theme_textdomain هم استفاده کردم اما باز هم خروجی نمیده .

چیکارش میشه کرد ؟

سلام
کدی که تو صفحه ثابت نوشتی چیه ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کد که یک فرم ساده بود که توسط shortcode ها ایجاد میشه ( یا اتوماتیک توی چندتا صفحه با آدرس خاص خودش نمایش داده میشه )

مشکل از 2تا چیز بود که برطرف شد .
اول این که load_theme_textdomain رو باید به after_theme_loaded اضافه میکردم .
بعد این که در مدیریت با __ خروجی میده و در سمت کاربر با e_

ممنون از ریپلای حاج امیر

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
کد که یک فرم ساده بود که توسط shortcode ها ایجاد میشه ( یا اتوماتیک توی چندتا صفحه با آدرس خاص خودش نمایش داده میشه )

مشکل از 2تا چیز بود که برطرف شد .
اول این که load_theme_textdomain رو باید به after_theme_loaded اضافه میکردم .
بعد این که در مدیریت با __ خروجی میده و در سمت کاربر با e_

ممنون از ریپلای حاج امیر

خواهش می کنم محسن جان
مشتاقم بدونم پلاگینه کارش چیه

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
این پلاگین سیستم رزرو آنلاین هتل هست که انواع اتاق و انواع قیمت برای همراه داره . ثبت رزرو ( بدون پرداخت ) و یا پرداخت آنلاین داره به همراه این که امکان پیگیری ثبت رزرو برای مشتری هم داره .
در کنارش مدیر امکان تغییر وضعیت و لیست رزروها و مشاهده جزئییات هر رزرو رو داره . مدیر میتونه رزرو هایی که پرداخت نشدند رو دستی تایید یا لغو کنه .

الان طرف سایتش رو با WPML چندزبانه کرده و میخواست فرم سفارش و پیام ها هم به زبانی که کاربر انتخاب میکنه باشه که الان درست شده .
حالا دارم کد تخفیف و یک سری محاسبات همراهان رو بهش اضافه میکنم .

البته کلیه موارد اعم از ثبت و یا تغییر وضعیت رزرو از طریق پیامک به اطلاع مشتری هم میرسه .

همین !

بالا