• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان های مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید

Moein TN

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2017
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
52
سن
26
کی از گام‌های مهم در شروع به کار با اندروید، انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی اندروید است. همین که تصمیم گرفته‌اید، قطعا اولین گام در این سفر برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس اندروید تمام عیار و کامل است. همانطور که می‌دانید، یادگیری کدهای محتلف و کدنویسی می‌تواند گاهی پیچیده و سخت باشد و گاهی اوقات حتی نمی‌دانید که باید از کجا شروع کنید. اما اگر بدانید باید از چه زبان برنامه نویسی برای انروید استفاده کنید، اطلاعات لازم درباره این زبان برنامه نویسی را بدانید و همین طور زمان مناسب برای آغاز کد نویسی را درست حدس بزنید، خیلی از این پیچیدگی‌ها از سر راه شما برداشته می‌شود.

بیشتر بخوانید:
چرا باید سراغ برنامه نویسی اندروید برویم؟

در این مقاله لیداوب، قصد داریم یکی از این مشکلات را از سر راه شما برداریم. ما با مرور کردن زبان‌های مختلف برنامه نویسی اندروید و معرفی هر کدام به صورت جداگانه، این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهیم تا بتوانید بهترین و مناسب‌ترین زبان برنامه نویسی را انتخاب کنید.

تعیین زبان برنامه نویسی برای شروع، به این بستگی دارد که می‌خواهید چه کاری انجام بدهید و هنگامی که شما زبان برنامه نویسی مورد نظر را یاد گرفتید، می‌توانید IDE و ابزارهایی را که با زبان مورد نظر شما همخوانی دارند را پیدا کنید.

انتخاب زبان برنامه نویسی اندروید
برای شروع به توسعه یک برنامه اندروید، باید پیش از هر چیز یک زبان برنامه نویسی انتخاب کنید . تفاوت بین زبان‌های برنامه نویسی اندروید می‌تواند مقداری پیچیده و متنوع باشد، اما در آخر همه چیز به خود شما بستگی دارد. این شما هستید که باید ببینید به کدام زبان علاقه دارید و دوست دارید با آن کار کنید.

در اینجا به طور مختصر در مورد هر زبان توضیح داده شده است. شما می‌توانید با بررسی هر کدام و انجام تحقیقات بیشتر، هر کدام از زبان‌ها که به نظر شما جالب‌تر بود را انتخاب کنید.

app-design-development-android-coding-feature.jpg


برای برنامه نویسی اندروید، زبان‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند، که در ادامه چند تا از آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:
محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی دنیا کدام هستند؟

زبان برنامه نویسی Java
هنگامی که صحبت از برنامه نویسی اندروید می‌شود، اولین و محبوب‌ترین گزینه جاوا است. جاوا زبان رسمی برنامه نویسی اندروید است و این یعنی بیشترین پشتیبانی گوگل از این زبان خواهد بود. بیشتر اپلیکیشن‌های اندروید که در حال حاضر در گوگل پلی حضور دارند، با استفاده از زبان جاوا نوشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید:
زبان برنامه نویسی جاوا چیست و چه کاربردی دارد؟

اولین قدم در برنامه نویسی اندروید نصب برنامه Android Studio است. این برنامه با اندروید SDK (مجموعه‌ای از ابزارهایی که برای توسعه برنامه‌های اندروید طراحی شده اند) بسته بندی می‌شود و این یعنی همه چیزهایی را که نیاز داریم در یک جا جمع شده است.

Android-Studio-Coding-840x472.jpg


«آموزش رسمی و اسناد» از گوگل شروع کار را برای ما راحت می‌کن، و بیشترین تعداد زیادی کتابخانه (کد رایگان برای ارتقاء برنامه ها) و آموزش‌هایی که روی این روش تمرکز می‌کنند را در این صفحه گوگل می توان پیدا کرد.

جاوا توسط Sun Microsystems در سال ۱۹۹۵ منتشر شد و در قسمت‌های زیادی از برنامه نویسی مورد استفاده قرار گرفت. کدهای جاوا توسط یک ماشین مجازی روی دستگاه‌های اندروید تفسیر و اجرا می‌شوند.

متاسفانه، جاوا مقداری پیچیده است و این پیچیدگی بزرگ‌ترین مانع برای بسیاری از افرادی است که می خواهند شروع به برنامه نویسی اندروید کنند. اندروید یک زبان برنامه نویسی شی گرا با موضوعات گیج کننده است، مانند ساختارها، خطاهای اشاره گر و بسیاری از ساختارهای پیچیده دیگر که اگر جاوا SDK را به این‌ها اضافه کنیم، همه چیز پیچیده‌تر می شود. وقتی برای اولین بار سراغ کدنویسی اندروید می‌روید، باید به مبارزه‌ای برای دانستن اینکه جاوا چیست و اندروید چگونه کار می‌کند، بروید. برنامه نویسی با استفاده از جاوا همچنین نیاز به درک پایه‌ای از مفاهیم گریدل ( مانند Manifest Android و XML ) است.

بیشتر بخوانید:
با اصطلاحات برنامه نویسی اندروید آشنا شوید

البته همه این‌ها به این معنی نیست که جاوا یک زبان برنامه نویسی بد است. برخلاف آن، این اشتباه است که یک زبان را بد بدانیم. همچنین درست است که بسیاری از ناراحتی های جاوا وجود دارد، ولی می‌توان با جاوا یک کد تمیز (Clean Code) را نوشت. به همین دلیل بسیاری از مردم جاوا را دوست دارند و همچنین یکی از گسترده‌ترین زبان‌های برنامه نویسی اندروید در دنیا است که تقریبا همه کاره است. با توجه به جدول PYPL (محبوبیت زبان های برنامه نویسی)، جاوا محبوب‌ترین زبان برنامه نویسی بین برنامه نویسان است.

اندروید استودیو در طول چند سال گذشته روز به روز قوی تر شده و ویژگی‌هایی مانند طراح بصری و سیستم پیشنهادات که باعث می‌شود پردازش یکنواخت‌تر و شفاف‌تر باشد به آن اضافه شده است. پس ارزشش را دارد، حتی اگر سختی راه جلوی پیشرفت سریع ما را بگیرد، سراغ زبان برنامه نویسی جاوا برویم و برای توسعه اپلیکیشن اندروید از آن استفاده کنیم.

android-studio-logo-840x359.png


برای کسانی که می خواهند برنامه نویسی اندروید را به طور کامل تجربه کنند، جاوا بهترین زبان برای شروع است. و کسانی که از کدهای پیچیده بیزار هستند، می‌توانند آموزش‌های بیشتری را دنبال کنند. اگر شما یک توسعه دهنده اندروید مبتدی هستید و می‌خواهید برنامه نویسی اندروید را تجربه کنید و یا فقط می‌خواهید به خاطر یادگیری شروع کنید، توصیه می‌کنم با زبان ساده‌تری کار خود را آغاز کنید و بعد از آنکه مقداری یاد گرفتید و تجربه کسب کردید سپس به سراغ جاوا بروید.

یک نکته:


گفتنی است که امکان استفاده از جاوا در Unity نیز وجود دارد. در رابطه با Unity در بخش سی شارپ توضیح داده شده است . توجه داشته باشید که زبان جاوا شاید مقداری پیچیده باشد ولی راحت تر میتوان به Android Studio انتقال داد.
Kotlin
کوتلین اخیرا به عنوان یک زبان رسمی دیگر برای اندروید معرفی شده است. بعضی از گمانه زنی‌ها نشان می‌دهد که زبان کوتلین به سرعت در حال پیشرفت است و احتمالا می‌تواند به Swift بعدی تبدیل شود.

همانند جاوا، زبان کوتلین هم در ماشین مجازی جاوا اجرا می‌شود. تفاوت کوتلین با جاوا در این است که پیچیدگی‌های جاوا را ندارد و این یعنی که زبانی ساده‌تر برای یادگیری است. همچنین خطاهایی مانند Null point exceptions و Excuses در کوتلین وجود ندارند. به طور خلاصه اگر اولین بار است که می‌خواهید برنامه نویسی اندروید را شروع کنید، این زبان انتخاب مناسبی برای شما است.

Kotlin.png


قطعا کوتلین بهترین نقطه شروع برای مبتدیان است و با کوتلین هم می‌توان از اندروید استودیو استفاده کرد. با این وجود هنوز هم نمی‌توانیم بگوییم زبان‌هایی چون C# یا Unity ساده‌تر هستند و همچنین پشتیبانی از این زبان‌ها نسبی است.

با این حال، کوتلین قطعا جز بهترین‌ها است و می‌تواند آسان ترین ورودی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید باشد. حتی این احتمال وجود دارد که این زبان برنامه نویسی، روزی به عنوان زبان اول گوگل انتخاب شود.

++C / C
عادلانه است اگر بگویم که بهتر است از این زبان برای برنامه نویسی اندروید استفاده نکنید. اندروید استودیو از کدهای سی و سی پلاس پلاس با استفاده از Android NDK پشتیبانی می‌کند. این بدین معنی است که نمی توان کدها را در دستگاه مجازی اندروید اجرا کرد و به صورت اولیه روی دستگاه اجرا می‌شود و این امکان را می‌دهد که روی مواردی مانند حافظه کنترل بیشتری داشت. برای برنامه‌های سنگین همانند بازی‌های 3D این امکان وجود دارد که عملکردهای اضافی را از روی دستگاه برداشت تا یک برنامه بهینه داشته باشیم. همچنین می‌توان از کتابخانه‌های C یا ++C استفاده کرد.

NDKMainActivity-840x472.png


با این حال، باز هم استفاده از این زبان بسیار سخت است و اگر قصد تولید یک بازی دارید بهتر است از موتورهای بازی‌سازی استفاده کنید.

زبان برنامه نویسی #C
سی شارپ یک نسخه ساده تر و شی گرا از C و ++C است که توسط مایکروسافت طراحی شده است. این زبان دارای قدرت ++C و آسان بودن ویژوال بیسیک است و همچنین به عنوان یک نسخه ساده از جاوا نیز نام برده می شود. همانند جاوا، سی شارپ نیز قابلیت بازیافت حافظه (زباله‌روبی ) را دارد و این یعنی نیازی به نگرانی در مواردی مانند کمبود حافظه و آزاد کردن رم وجود ندارد. در عین حال سی شارپ جدید تر از جاوا است. انتخاب بهترین زبان برای برنامه نویسی اندروید معمولا بستگی به سلیقه فرد دارد.

بیشتر بخوانید:
سی شارپ چیست و آیا برای برنامه نویسی مناسب است؟

اگر میخواهید شروعی آسان و در عین حال قدرتمند داشته باشید پیشنهاد میشود از ترکیب #C و Unity استفاده کنید. یونیتی یک موتور بازی سازی ( یعنی میتواند محاسبات فیزیکی و رندرهای گرافیکی 3D را انجام دهد) و یک IDE همانند اندروید استودیو است. یونیتی یک ابزار رایگان است و به کمک آن میتوان بازی ها را به طرز باورنکردنی به راحتی ایجاد کرد، و فقط با چند خط کد میتوان یک بازی را در کمتر از یک ساعت ایجاد کرد. بدون اغراق یونیتی واقعا قدرتمند است، و ابزار مورد استفاده بسیاری از استودیوهای بازی سازی در گوگل پلی است. و همچنین یونیتی مولتی پتفرمی است.

Cross-Platform-Development-With-Unity-840x472.png
یونیتی برای ایجاد بازی مناسب است ولی اگر می خواهید یک برنامه اندروید که مطابق با استانداردهای گوگل باشد را تولید کنید استفاده از یونیتی غیر استاندارد است و شما را محدود میکند ، ولی اگر قصد توسعه یک بازی را دارید یونیتی کاملا مناسب و حرفه ای است.

ولی اگر برای یادگیری یونیتی مشتاق نیستید میتوانید از Unreal و یا GameMaker استفاده کنید.

همچنین سی شارپ میتواند با Xamarin در ویژوال استودیو مورد استفاده قرار گیرد. که میتوان از مزیت چند سکویی ( cross platform ) نیز استفاده کرد ( یک پایه کد برای اندروید و iOS ) . برای یک مبتدی این مسیر مقداری دشوار است اما برای یک شرکت کوچک که میخواهد یک برنامه برای اندروید و iOS ایجاد کند مناسب است.

یاد بگیرید:
دوره آموزش سی شارپ دات نت ( C#.NET)

BASIC
در قسمت سی شارپ گفتیم که سی شارپ داری قدرت C و آسانی Visual Basic است. زبان برنامه نویسی Basicیک نقطه شروع لذت بخش برای یادگیری برنامه نویسی است. اما متاسفانه به طور رسمی توسط اندروید استودیو پشتیبانی نمی‌شود و نمی‌توان از بیسیک در Unity یا Xamarin استفاده کرد. اما خبر خوب این است که یک گزینه کم‌تر شناخته شده در بیسیک به نام B4A وجود دارد. B4A مخفف BASIC 4 Android و همانطور که از اسم آن معلوم است، امکان استفاده از بیسیک در اندروید را ایجاد می‌کند. B4A اولین انتخاب برای برنامه نویسان نیست، اما همیشه بهتر است گزینه‌های بیشتری داشته باشید.

b4a-hello-world-840x560.png


B4A به عنوان یک RAD یا Rapid Application Development طراحی شده است. این زبان یک گزینه عالی برای برنامه نویسی است و می توان با آن برنامه‌های قدرتمندی ساخت، ولی این زبان برای بازی سازی مناسب نیست و نکته دیگر این که B4A تنها زبانی است که در فهرست ما وجود دارد و به صورت رایگان در دسترس نیست.

Corona برای اندروید
کورونا یکی دیگر از گزینه‌های ساده برای برنامه نویسی اندروید است که بسیار قدرتمند است و قدرت کنترل بسیاری ارائه می‌دهد. در LUA می‌توان کد نویسی کرد که این کدنویسی بسیار ساده تر از جاوا است و همچنین توسط Corona SDK (کیت توسعه نرم افزار) همه چیز ساده‌تر هم می‌شود. پشتیبانی از تمام کتابخانه‌های بومی، اجازه می‌دهد تا شما برنامه خود را برای سیستم عامل‌های مختلف منتشر کنید. از کورونا به طور کلی برای تولید بازی استفاده می‌شود اما در موارد مختلفی دیگری هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. باید از یک ویرایشگر متن مثل Notepad++ برای وارد کردن کدهای خود استفاده کنید و می‌توانید کدها را در شبیه‌ساز بدون اینکه کامپایل شوند اجرا کنید و به کمک ابزار آنلاین به راحتی می‌توان از برنامه اندروید نوشته شده، خروجی APK گرفت.

CoronaSDK-code-and-emulator-710x395.png


کورونا نیاز به دانش برنامه نویسی دارد، اما نقطه شروع خوبی برای برنامه نویسی است. در عین حال، مطمئنا محدودیت‌هایی وجود دارد، اما چند پله‌ای شما را به تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه‌ای نزدیک‌تر می‌کند. این گزینه برای افرادی که می‌خواهند برنامه نسبتا ساده ای ایجاد کنند خوب است، اما برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه‌ای مناسب نیست.

PhoneGap
در نهایت آخرین گزینه ما برای برنامه نویسی اندروید استفاده از PhoneGap است. PhoneGap توسط Apache Cordova طراحی شده و اجازده می‌دهد تا با استفاده از کدهایی که برای ایجاد یک وب سایت (HTML, CSS and JavaScript) استفاده می‌کنیم یک برنامه اندروید ایجاد کنیم. در واقع همانند نمایش یک صفحه وب عمل می‌کند اما یک برنامه اندروید در خروجی می‌دهد. PhoneGap همانند یک پل عمل می‌کند و به برنامه نویس اجازه دسترسی به برخی ویژگی‌ها مانند دوربین یا شتاب‌سنج را می‌دهد.

Phonegap+Javascript-710x399.png


در واقع این برنامه نویسی اندروید نیست و تنها برنامه نویسی واقعی JavaScript است. برای بسیاری از وظایف این گزینه مناسب است اما اگر می‌خواهید بگویید که یک برنامه نویس اندروید هستید، بهتر است یکی دیگر از گزینه‌های موجود در لیست را انتخاب کنید.

نتیجه گیری
خب تمام شد امیدوارم که خسته نشده باشید! گزینه‌های ساده دیگری همچون Python هم وجود دارد، اما در غیر این صورت از گزینه‌های مختلفی همچون Java و Kotlin و C و #C و BASIC هم می‌توان استفاده کرد.

android-development-learn-programing-java.jpg


انتخاب زبان برنامه نویسی بستگی به سلیقه و اهداف شما دارد، اما هر انتخابی که انجام دهید، متوجه خواهید شد که یادگیری کد نویسی یک تجربه فوق العاده با ارزش و لذت بخش است و یادگیری برنامه نویسی با اندروید بهترین نقطه شروع است. اگر هر گونه سوال در رابطه با برنامه نویسی اندروید داشتید در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید.
 

Moein TN

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2017
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
52
سن
26
تجربه های یک برنامه نویس اندروید و توصیه به افرادی که می خواهند به این عرصه وارد شوند.
در این پست می خواهم تجربه های خودم در این دو سال و چند ماهی که درگیر برنامه نویسی اندروید هستم را با شما در میان بگذارم. ابتدا چند تا توصیه برای کسانی که به امید یک شبه ره صد ساله را رفتن به سمت این شغل آمده اند دارم. برنامه نویسی یکی از سخت ترین مشاغل دنیاست و روز به روز هم به جای آسانتر شدن به سمت سخت تر شدن حرکت می کند. در قدیم مشکلاتی وجود داشت اما به نظر من برنامه نویسی به طور کلی خیلی آسانتر (حداقل برای کسی که می خواست شروع کند) از الان بود. بزرگترین مشکل چند سال قبل که مشکل کوچکی هم نبوده عدم دسترسی به منابع یادگیری و حتی نبودن جایی برای پیدا کردن جواب مشکلاتی که پیش می آمد بود. یا حتی یک مشکل بزرگ دیگر که قبلا وجود داشت نبودن IDE یا محیطهای توسعه نرم افزار بود. در حال حاضر این دو مشکل کاملا حل شده اند اما دانشی که یک برنامه نویس باید داشته باشد به شدت افزایش پیدا کرده است. خب بگذارید برای اینکه شفافتر صحبت کنم با مثال از برنامه نویسی اندروید این موضوع را جلو ببرم. در گذشته برای توسعه اپلیکیشن اندروید شما کافی بود به زبان جاوا تسلط(نسبی) پیدا می کردید، سپس با پلتفرم اندروید که بسیار ساده تر از الان بود آشنایی پیدا می کردید. در گذشته از Maven به عنوان Build Tools در اندروید استفاده می شد اما اکنون از گریدل استفاده می شود که باز هم یادگیری آن سخت تر از Maven است اما به شدت در بلند مدت به نفع برنامه نویس است. در گذشته اپلیکیشن ها به ندرت انیمیشن داشتند. انواع طراحی در توسعه نرم افزار وجود نداشتند(مانند متریال دیزاین، طراحی فلت و ...). امکانات اندروید بسیار کمتر از امکانات کنونی آن بود. حالا به تمام این موارد نوشتن تست برای نرم افزار و همچنین رعایت کردن دیزاین پترن را هم اضافه کنید که حالا بسیار فراگیرتر شده اند. در گذشته RxJava نبود و کار MultiThreading در جاوا و اندروید سخت بود اما اپلیکیشنهای کمی بودند که به این مقوله نیاز داشتند. اما اکنون یادگیری این کتابخانه ها بسیار پراهمیت شده در حالیکه پروسه یادگیری آنها به شدت زمانبر است. ببینید در عمل نمی گویم برنامه نویسی سخت تر شده است، برای کسی که می خواهد شروع کند با دریایی از مطالب روبرو خواهد شد که نمی داند از کجا شروع کند و به کجا برسد. آنقدر باید دانش خود را عمیق و زیاد کنید که در ابتدا شاید بیخیال برنامه نویسی شوید. در یک کلام اگر واقعا به برنامه نویسی علاقه ندارید از همین جا این صفحه را بسته و دیگر این مطلب را ادامه ندهید و به دنبال شغلی دیگر بروید. با برنامه نویسی نمی شود یک شبه ره صد ساله رفت. شرط موفقیت در برنامه نویسی این است که سالهای سال برای یادگیری و کسب تجربه، خودتان را وقف کارتان کرده باشید. حالا با فرض بر اینکه به یادگیری برنامه نویسی علاقه دارید ادامه می دهیم.


آزمون آنلاین MSRT برای اولین بار در ایراناز مشکلات دانشجویان دکتری کمبود وقت به دلیل مشغله بسیار زیاد است. از این رو، آمادگی برای آزمون زبان MSRT وزارت علوم می تواند فرآیندی طولانی و گاها فرسایشی باشد. آزمونهای آزمایشی که در اختیار شما قرار گرفته از نمونه سوالات آزمون MSRT است.
bitalone.com



bj6gp1z5wucd.jpeg

شروع برنامه نویسی:

اگر تا به حال برنامه نویسی نکرده اید و می خواهید از اندروید شروع کنید به شدت توصیه می کنم این کار را نکنید. من این کار را انجام دادم و می دانم کار بسیار سخت و طاقت فرسایی خواهد بود. بخصوص که یادگیری جاوا در بین سایر زبانهای برنامه نویسی معروف (به غیر از سی و سی پلاس پلاس) سخت تر و زمانبرتر است. توصیه ای که به دوستانی که به اندروید علاقه دارند می کنم این است که با برنامه نویسی وب شروع کنند. HTML, CSS, JavaScript را کمی یاد بگیرید که بتوانید یک سایت استاتیک ساده را خودتان از صفر شروع کرده و به اتمام برسانید. این کار به شما دید خوبی از برنامه نویسی خواهد داد. این پروسه حداکثر دو تا سه ماه زمان خواهد برد اما مطمئن باشید این کار در بلند مدت به نفع شما خواهد بود. دلیل این حرفم چیست؟ ببینید برنامه نویسی اندروید، برنامه نویسی سمت کلاینت است. برنامه نویسی سمت کلاینت در وب یعنی همان HTML, CSS, JavaScript. در اندروید بجای HTML ما XML داریم. بجای جاوااسکریپت از جاوا استفاده می کنیم. CSS در اندروید هم یا در XML پیاده سازی می شود یا در جاوا. اما یادگیری سمت کلاینت در وب برای کسی که برنامه نویسی نکرده به شدت ساده تر از اندروید است. پس برای یادگیری کلیت کار از وب شروع کنید.


آموزش تایپ ده انگشتی فارسی و انگلیسیسایت تایپکده جهت آموزش و تمرین تایپ سریع و ده انگشتی فارسی و انگلیسی می باشد. کلیه خدمات سایت رایگان می باشد. منتظر پیشنهادات شما جهت بهبود سایت هستیم
typekadeh.com



joycjq1gvb3g.png

جاوا:

اگر به توصیه بالا عمل کردید این مرحله نباید زمان زیادی از شما بگیرد. با یادگیری انواع متغیرها، حلقه ها، جملات شرطی و مفاهیم شی گرایی در جاوا آشنا شوید و بلافاصله شروع به یادگیری اندروید کنید. من در این مرحله هم اشتباهات بزرگی کردم. شاید به مدت ۶ ماه فقط در حال یادگیری جاوا بودم در حالیکه به خیلی از مباحثی که در آن زمان یاد گرفتم هنوز هم نیاز پیدا نکرده ام. سعی کنید یادگیری خود را بر اساس نیاز قرار دهید. یعنی اگر در پروژه ای نیاز به مبحث خاصی بود آن مبحث را خوب یاد بگیرید. در غیر این صورت شاید هیچ وقت به آن مبحث نیاز نداشته باشید. بزرگترین مشکل بعد از یادگیری جاوا، نصب اندروید استودیو خواهد بود. خیلی از کسانی که در گروههای اندروید می بینم برای نصب اندروید استودیو زمان زیادی می گذارند و در نهایت بی خیالش می شوند. سعی کنید مرحله به مرحله پیش بروید. من برای نصب اندروید استودیو یک ماه درگیر بودم. در نهایت هم به دلیل اینکه امولاتو روی سی پی یوهای AMD کار نمی کند مجبور شدم یک ماه برای نصب لینوکس و اندروید استودیو زمان بگذارم. البته همه اینها برای کسی که تازه وارد دنیای برنامه نویسی شده بود انقدر طول کشید. آن زمان خوب جستجو نمی کردم. حتما از ابتدا مهارت خوب جستجو کردن را در خود ارتقا دهید تا از این نوع مشکلات نداشته باشید.


پیاده سازی پرداخت درون برنامه ای کافه بازاردر پست قبلی گفتم برای پرداخت درون برنامه ای کافه بازار دو سه هفته ای درگیر بودم. الان که نگا...
virgool.io

8vyh6rngkyhq.jpeg

یادگیری عمیق ولی پروژه محور:

این هم یکی از اشتباهات و در عین حال شاید نقاط قوت من در یادگیری برنامه نویسی اندروید بود. در یادگیری برنامه نویسی به شدت عمیق می شدم و تا به مبحثی کاملا مسلط نمی شدم از آن در پروژه هایم استفاده نمی کردم. این باعث می شد یادگیری ام بسیار عمیق اما کند باشد. به شما توصیه می کنم عمیق اما پروژه محور یاد بگیرید. در ابتدای یادگیری اندروید یک پروژه بسیار ساده برای خود در نظر بگیرید و همزمان که از روی کتاب، فیلم، سایت و... یاد می گیرید همان مباحث را در پروژه خود پیاده کنید. حتی زمانی که کتابخانه های مهم جاوا مانند Dagger یا RxJava را یاد می گیرید در پروژه های خود پیاده سازی کنید. این کار به شدت بهینه تر از کاری است که من انجام می دادم.
 
بالا