• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان و ادبیات انگلیسی تهران قبول میشم؟

hardforzist

Registered User
لایک‌ها
134
این کارنامم :

شبانه یا روزانه فرقی نمی کنه.منظورم دانشگاه های تهران هست مثل علامه،خوارزمی....

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
هنوز نتونستم تشخیص بدم کدوم یک از بچه های بروکی هستی ولی بزرگترین موهبت و اتفاقی که در زندگیت ممکنه بیافته که کلا پات به دانشگاه باز نشه .

hardforzist

Registered User
لایک‌ها
134
هنوز نتونستم تشخیص بدم کدوم یک از بچه های بروکی هستی ولی بزرگترین موهبت و اتفاقی که در زندگیت ممکنه بیافته که کلا پات به دانشگاه باز نشه .
ممنونم از امید دادنتون واقعا.اولا زبان انگلیسی چیزیه که بهش علاقه دارم و اصلا هدفم پیدا کردن کار نیست.دوما دانشگاه میتونه فراری باشه برام از این زندگی تکراری و این شهر کوچک و تنوعی باشه
سوما(هدفم) ادامه تحصیل هست و میخوام اگه بشه در دانشگاه های خارجی واسه دکترا ادامه تحصیل بدم.

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
ممنونم از امید دادنتون واقعا.اولا زبان انگلیسی چیزیه که بهش علاقه دارم و اصلا هدفم پیدا کردن کار نیست.دوما دانشگاه میتونه فراری باشه برام از این زندگی تکراری و این شهر کوچک و تنوعی باشه
سوما(هدفم) ادامه تحصیل هست و میخوام اگه بشه در دانشگاه های خارجی واسه دکترا ادامه تحصیل بدم.

من چیزی که در دنیای واقعی وجود داره رو در دنیای مجازی بازگو میکنم.
این مملکت شده به صورتی که دانشگاه فقط برای بچه پولدارهای بی عارو درد خوبه.
وگرنه ادم معمولی باید اول بره سراغ کار بعد بیاد مدرک.
ولی شما چون علاقه دارین و اگه پول کافی دارید برید دانشگاه .

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
استارتر یه سوال بین اون رتبه های سهمیه و بدون سهمیه کدومش اصلیه؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
ایول به درصد ربانت .من به جرئت میگم برای کنکورم زبان رو سر جمع 10 ساعت هم در سال تحصیلی نخوندم و اخر 55 درصد زدم .
ولی حیف که عربی و ادبیات رتبت رو خیلی خراب کردن !
اخه عربی چی داره که نزدی !!
یه دی وی دی گاج بود کلا 4 ساعت هم نمیشد اونو میدی اطمینان دارم حداقل 40 میزدی .

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
به احتمال زیاد قبول میشی یکی از دانشگاهای تهران البته نه خود دانشگاه تهران

hardforzist

Registered User
لایک‌ها
134
ایول به درصد ربانت .من به جرئت میگم برای کنکورم زبان رو سر جمع 10 ساعت هم در سال تحصیلی نخوندم و اخر 55 درصد زدم .
ولی حیف که عربی و ادبیات رتبت رو خیلی خراب کردن !
اخه عربی چی داره که نزدی !!
یه دی وی دی گاج بود کلا 4 ساعت هم نمیشد اونو میدی اطمینان دارم حداقل 40 میزدی .
ممنون.والله اون موقع افسردگی شدیدی داشتم،همین که خودمو نکشتم خیلیه(نه به خاطر درس و اینا):D اصلا هم امیدی نداشتم.این درصد زیان رو منم مثل شما فقط از اطلاعات خودم استفاده کردم (تست و اینا نزدم)

Last edited:

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز من کارشناسی علامه بودم ارشد تهران.با این رتبه تهران بعیده اما علامه شبانه آوردنش محتمله.به احتمال زیاد زبان خوارزمی رو هم میارید.
موید باشید.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
آقا یه سوال داشتم با اجازه استارتر! :
زبان دانشگاه 100% دولتی هم داره که اصلا لازم نباشه هزینه ای پاش بدیم؟ اگه آره چند نفر رو قبول می کنه؟
آخه علامه تا جایی که می دونم پولیه!

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
نه دوست گرامی روزانه علامه پولی نیست.البته مقطع شبانه هر دانشگاهی پولیه و باید به ازای هر واحدی که اخذ می کنید هزینه بدید.یه نکته رو هم عرض کنم حتی مقطع روزانه هیچ دانشگاهی هم صد در صد رایگان نیست بالاخره باید متحمل هزینه هایی بشید.شما ان شاا.. وقتی فارغ التحصیل می شید برای آزاد شدن مدرکتون باید دو سال برای دولت کار کنید و یا هزینه آزاد شدن مدرکتون رو بپردازید.

بالا