hardforzist
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 134
ممنونم از امید دادنتون واقعا.اولا زبان انگلیسی چیزیه که بهش علاقه دارم و اصلا هدفم پیدا کردن کار نیست.دوما دانشگاه میتونه فراری باشه برام از این زندگی تکراری و این شهر کوچک و تنوعی باشههنوز نتونستم تشخیص بدم کدوم یک از بچه های بروکی هستی ولی بزرگترین موهبت و اتفاقی که در زندگیت ممکنه بیافته که کلا پات به دانشگاه باز نشه .
ممنونم از امید دادنتون واقعا.اولا زبان انگلیسی چیزیه که بهش علاقه دارم و اصلا هدفم پیدا کردن کار نیست.دوما دانشگاه میتونه فراری باشه برام از این زندگی تکراری و این شهر کوچک و تنوعی باشه
سوما(هدفم) ادامه تحصیل هست و میخوام اگه بشه در دانشگاه های خارجی واسه دکترا ادامه تحصیل بدم.
والله فکر کنم همون رتبه کشوری از همه مهم تر باشهاستارتر یه سوال بین اون رتبه های سهمیه و بدون سهمیه کدومش اصلیه؟
ممنون.والله اون موقع افسردگی شدیدی داشتم،همین که خودمو نکشتم خیلیه(نه به خاطر درس و اینا) اصلا هم امیدی نداشتم.این درصد زیان رو منم مثل شما فقط از اطلاعات خودم استفاده کردم (تست و اینا نزدم)ایول به درصد ربانت .من به جرئت میگم برای کنکورم زبان رو سر جمع 10 ساعت هم در سال تحصیلی نخوندم و اخر 55 درصد زدم .
ولی حیف که عربی و ادبیات رتبت رو خیلی خراب کردن !
اخه عربی چی داره که نزدی !!
یه دی وی دی گاج بود کلا 4 ساعت هم نمیشد اونو میدی اطمینان دارم حداقل 40 میزدی .