حالا تا اونجا اصلا نمیدونم جواب میده یا نهاگه بعدا مشکل برداشت داشتی به خودم پیام بده برات نقدش کنم
عربی هم باید مثل فارسی باشه زیاد نباید سخت باشه بالا آوردن سایت بلاخره باید از یه جایی شروع کرد+فک نکنم موفقیت آمیز باشه. (اگر فقط مطلب بزنید و سئو خارجی انجام ندید)
دامنه تازه تاسیس رنک نداره... به سختی تو گوگل بیاد...
بستگی به موضوع سایت داره و تعداد پیج ویو, چون شما می خواهی از تبلیغات پول دربیاوری.اگه این هزار تا پست دو هزار تا آی پی در روز برام بندازه چقدر میشه ازش درآورد
یعنی بالا اوردن سایت فارسی تو گوگل اسونه برات ؟ :/ خب همون فارسی بزن پسعربی هم باید مثل فارسی باشه زیاد نباید سخت باشه بالا آوردن سایت بلاخره باید از یه جایی شروع کرد
سئو هم در حد وردپرس و افزونه یاست انجام میدم
وقتی ترجمه ای باشه چرا اسپم ؟ از انگلیسی به فارسی سپس به عربیبستگی به موضوع سایت داره و تعداد پیج ویو, چون شما می خواهی از تبلیغات پول دربیاوری.
البته چون این سایت اسپم حساب میشه پیج ویوش میاد پایین یعنی حدود 2-3k ...
احتمالا 10 سنت تا 1 دلار در روز
البته بدون off site سئو فکر نکنم این مقدار آی پی وارد بشه
وقتی گوگل ببینه سایت در زمان کوتاه اینقدر مطلب داره ولی هیچ بک لینکی نداره نتیجه میگیره که اسپم هست و رتبه بهش نمیدهوقتی ترجمه ای باشه چرا اسپم ؟ از انگلیسی به فارسی سپس به عربی
روزی یه دلار که خیلی کمه فکر میکردم بیشتر از اینا بشه
دو تا سایت با مطالب یک شبهوقتی گوگل ببینه سایت در زمان کوتاه اینقدر مطلب داره ولی هیچ بک لینکی نداره نتیجه میگیره که اسپم هست و رتبه بهش نمیده
سایت دومی را باید به عنوان مفسد گوگلی اعدام کننددو تا سایت با مطالب یک شبه
http://iitineraries.biz/
مشاهده پیوست 1075433
اگر جوابی پیدا کردید که این همه مطلب یک شبه از کجا اومده و ایندکس را هم صاحب شده به منم بگید جریان چیه
الان من دارم همین کارو برای یه سایت فارسی انجام میدم فعلا دارم ترجمه میکنموقتی گوگل ببینه سایت در زمان کوتاه اینقدر مطلب داره ولی هیچ بک لینکی نداره نتیجه میگیره که اسپم هست و رتبه بهش نمیده
جریمه نمی کنه ولی رنک هم نمیده و برای کیورد بدرد بخوری تو گوگل رتبه نمیگیرید. مگر اینکه سئو داخلی و خارجی سایت رو انجام بدید.الان من دارم همین کارو برای یه سایت فارسی انجام میدم فعلا دارم ترجمه میکنم
یعنی اگه هزار تا پست ترجمه شده در سه ماه برای یک سایت صفر و فارسی بزنم گوگل جریمه ام میکنه ؟ اینم بگم که موضوع سایت تخصصی هست و رقابت کمه نسبت به موضوعاتی مثل فیلم و فوتبال و تفریحی و ...
همین طور میتونم با انتشار بخشی از مطالب در شبکه های اجتماعی به صورت اتومات و با استفاده از افزونه های وردپرس مقداری بک لینک بگیرم
از دو نفر پرسیدم یه نفر نظرش این بود که ریسک اسپم شدنو داره و یه نفر جوابش این بود:
ea:
بله و خیر...
1. بله: اگر مقالات کپی باشه و رقابت تو اون کلمه کلیدی سخت باشه.
2. خیر: مقالات کپی ، رقابتی وجود نداشته باشه
3. خیر: مقالات رو خودتون نوشته باشید ، رقابت مهم نیست زیاد یا کم باشه.
مورد دوم رو روی سایت یکی از مشتریام دیدم.
منظور سایت دومی بود . رتبه 68اقا در مورد سایت من چی می گید چه اسپمی چه بک لینکی