• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زدن فروشگاه اینترنتی معتبر

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
درود بر تمامی دوستان،

بیکاریم و پرنده خیالمون هر از گاهی پر می کشه و بر روی شاخه های مختلف بازار کار میشینه. چند روزی هست که این بار بر روی ایجاد یک فروشگاه اینترنتی مثل دیجی کالا نشسته :D

راستش ما یک مغازه ای داریم که وسط شهره و پاخورش خوبه. یک ایده ای زده به سرم که در آینده این مغازه رو بیاییم به یک چیز دو منظوره تبدیلش کنیم. چون بزرگه میشه هم توش اجناس لوازم جانبی موبایل (برای ابتدا) آورد که هم مردم بتونن ازش به صورت فیزیکی داشته باشند و هم اینکه در کنارش یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم و بتونیم کالاهامون رو به صورت اینترنتی بفروشیم.

من دوست ندارم که مثل خیلی از فروشگاه های ایران راه ارتباط مشتری با فروشنده یک خط ایرانسل باشه. خودم که تا به حال از فروشگاه های اینترنتی خرید کردم بیشتر دقت کردم که آیا این فروشگاه دفتر مرکزی داره؟ یا نماد و خط ثابت داره؟

من میگم چون مغازه وجود داره پس مردم راحت تر اعتماد می کنن. چون هم می تونن به صورت فیزیکی دسترسی داشته باشند و هم اینکه خیالشون جمعه که ما قرار نیست پولشون رو بالا بکشیم.

برای سرمایه هم برای شروع کار مثلا می تونم تا 20 میلیون جور کنم و جنس بخرم.

از دیدگاه شما این کار خوب هست؟ خواهشا نگید شما به گرد پای دیجی کالا هم نمی رسی و شکست میخوری و از این جور حرف ها. خود من هم میدونم که خیلی سخته به اون مرحله رسید ولی می خوام که مثلا بیتونیم ماهی 2 -3 تومن در بیاریم.

یه مشکل دیگه هم این هست که پدر و مادر به من اعتمادی ندارن. میگن بیرون مردم گرگ هستن و بهت سرمایه بدیم همه چی رو به باد میدی و یه جورایی هر وقت ازشون کمک می خواهم بد تر من رو نا امید میکنن. :oops:

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
مسله اینجاست چرخوندن سایت مسائل و مشکلات خودشو داره ! ک معمولا مغازه دارها ( به شما جسارت نشه) نه دانش لازم رو دارن و نه حوصله لازم رو و نه هزینه لازم رو می خوان بکنن، مخصوصا فروشگاه اینترنتی قطعا یه شبه رشد نمی کنه حوصله می خواد و وقت و صبر ، صبر دقیقا چیزیه ک مغازه دارها ندارن و واسه همین اکثر مغازه های مطرح و بزرگ حتی یه سایت ندارن یا اگه دارن سایت به روز نمی شه و یا فعالیتی نداره ! بشخصه تنها نمونه نسبتا موفقی ک دیدم ک یک مغازه یک فروشگاه اینترنتی زده و با رویکرد درست و تبلیغات بجا جایگاه نسبتا خوبی هم پیدا کرده سایت لیون کامپیوتر بوده ...

یه پرانتز باز کنم در مورد دیجیکالا ، ک اکثرا با آمازون مقایسش می کنن ! در حالی که واقعا حتی نیم درصد آمازون هم نیست ! و یکم توش بچرخید می بینید تقریبا همه چیش نا موجوده !!! و تو هر دسته انتخاب های محدودی وجود داره و عموما قیمت هاش حتی با پیشنهاد های شگفت انگیزش گرون تر از بازار تهرانه !!!! و بنظر من بازار هدفشون بیشتر کاربرای شهر های کوچیک تره ک دسترسی و امکانات کمتری به بازار های بزرگ دارن و همین انتخاب های محدودم براشون جذابه ! البته قطعا خریداران تهرانی هم دارن ک بنظر شخص من افرادی ک از تهران ازشون خرید می کنن هم شامل افراد بی حوصله یا پر مشغله ایه ک ترجیح می دن به جای چرخیدن تو بازار و خریدن ! برن از دیجیکالا همون محصول رو با قیمت بالاتر بخرن !

در کل بنظرم شما یه فروشگاه اینترتی در حد اجناس موجود مغازه به همراه توضیحات کامل احداث کنید و کارت خودتون به همراه ادرس سایت رو به مدت سه ماه به همه مشتری هایی ک ازتون چیزی می خرن بدید و کلامی به مشتری بگید می تونن از سایت هم خرید کنند ! بعد از سه ماه ببینید مشتری از طریق سایت چیزی می خره یا نه و اوضاع رو آنالیز کنید ک ارزش داره وقت بیشتری بذارید یا نه ... برای تشویق به خرید از طریق سایت هم می تونید رو اجناستون درصدی تخفیف اعمال کنید در صورت خرید از سایت ! یا کد تخفیفی رو کارتتون چاپ کنید ک مشتری در صورت خرید و استفاده از اون کد مقداری تخفیف بگیره و تشویق به خرید شه !

با استفاده از سیستم های آماده فروشگاهی هزینه همچین کاری بیشتر از یه میلیون نمی شه ...

موفق باشید

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
قبلا سایت داشتم و حدودا میدونم روال کار به چه شکلی هست ولی هیچ موقع فروشگاه نداشتم. نمیدونم از بین اسکریپت های موجود کدومش بهتره ولی گمون کنم پرستاشاپ از همه مشهور تر باشه.

چیزی که من خیلی نگرانشم این هست که جلوی خانواده خورد بشم. یعنی بهم اعتماد کنن و این سرمایه رو در اختیار من بذارند ولی من نتونم ازش به خوبی استفاده کنم.

نگرانی بعدی در خصوص ارسال به وسیله پست هست. من می بینم دیجی کالا زده به وسیله پست اکسپرس تحویل میده کالاهاش رو. ولی هنگامی که طرف میاد در خونه من هر چی دقت می کنم آرم و نشانی از شرکت پست نمی بینم. انگار خود دیجی کالا تو همه شهرها واسه خودش نماینده داره و این کسانی که بسته ها رو تحویل میدن کارکنان شرکت پست یا شرکت های خصوصی فعال در زمینه حمل کالا نیستند.

من گمون کنم برای پست پیشتاز دفعه آخر به اداره پست 10 تومن دادم که خب این مقدار زیاد هست. اگه تو این زمینه کسی تجربه داره که بهترین شیوه ارسال کالاها به چه صورت هست ممنون میشم که بگه.

منم از این شاخه به اون شاخه پریدن خسته شدم دیگه :( دوست دارم یه درآمدی داشته باشم.

به صورت کلی این ایده ای که در بالا گفتم از نظرتون خوب هست؟ یک مغازه لوازم جانبی موبایل که علاوه بر اینکه به صورت فیزیکی خدمات ارایه میده، مشتریان رو قادر میسازه تا از طریق اینترنت هم خریدهاشون رو انجام بدن. درصد پیروزی و شکستم چه قدره؟

نکته دیگه اینکه من اول میخوام از یه جنس شروع کنم و بعد کارم رو گسترش بدم برای همین تصمیم گرفتم که اول از لوازم جانبی موبایل آغاز کنم. اگه از دیدگاه دوستان بهتره نخست با چیز دیگه ای شروع کنم ممنون میشم که نظرشون رو بگن.

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
ولش کن نت دیگه بدرد نمی خوره

v_r_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم به جای تمرکز روی بخش فنی یک فروشگاه،‌ به روی بخش فروش فکر کنید و فروشگاه خودتون با فروشگاه ساز اینترنتی کاموا بسازید. نه نیازی به هاست هست نه نگه داری و نصب اسکریپت.

بخش پشتیبانی هم شما در گرفتن نماد، انتخاب قالب، و کلا راه اندازی فروشگاه کمک می‌کنه

v_r_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم به جای تمرکز روی بخش فنی یک فروشگاه،‌ به روی بخش فروش فکر کنید و فروشگاه خودتون با فروشگاه ساز اینترنتی کاموا بسازید. نه نیازی به هاست هست نه نگه داری و نصب اسکریپت.
بخش پشتیبانی هم شما در گرفتن نماد، انتخاب قالب، و کلا راه اندازی فروشگاه کمک می‌کنه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

مگه ساخت یه فروشگاه شیک چه قدر خرج داره؟ تهش 2 میلیون دیگه؟ که اون هم نداره.

من میخوام بدونم این طرحی که من دادم برای اجرا خوب هست؟

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
پدر و مادر به من اعتمادی ندارن. میگن بیرون مردم گرگ هستن و بهت سرمایه بدیم همه چی رو به باد میدی و یه جورایی هر وقت ازشون کمک می خواهم بد تر من رو نا امید میکنن. :oops:
در اینکه ملت گرگ هستن شک نکن. کلا به هیچکس نباید به هیچ وجه اعتماد کرد.

بالا