• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زدن یک سایت انگلیسی برای کسب درآمد

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان

من یه ایده ای خیلی وقته به سرم زده که دوست دارم در آینده نزدیک عملیش کنم و اونم زدن یه سایت خارجی و کسب درآمد ازش بعنوان یه شغل دومه. راستش در این زمینه تجربه ای ندارم، و تازه از امروز میخوام به جمع آوری اطلاعات در این مورد اقدام کنم اما قبل از هرچیزی چندتا سوال داشتم:
۱. آیا این ایده جواب میده یا دیگه واسه ایتکار دیر شده و اشباع شده است؟
۲. اگه هنوز سایت زدن جواب میده، چه نوع سایتی (در چه زمینه ای) بیشتر میتونه بازدید کننده جذب کنه و درآمد بیشتری بیافرینه؟
۳. آیا گوگل ادز راه خوبی واسه کسب درآمد از وبسایت هستش؟ من نظرم رو گوگل ادزه، واسه نقد کردنش هم آدرس دوستم تو دوبی رو میدم، مشکلی که پیش نمیاد؟
۴. زدن سایت و مدیریتش چقدر وقت در روز احتیاج داره؟
۵. کل پروژه حدودا چقدر خرج برمیداره؟ آیا نیاز به تبلیغات واسع کسب ترافیک هم هست یا نه؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم، اونم از نوع سوالهای ابتدایی چون شما همه اینجا استادید:blush:

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
من دو تا سایت در زمینه قالب و اسکریپت دارم و با سری سایتهای themeforest , codeconyon و... کار میکنم. محصولات این سایتها رو تو سایتم می ذارم و در ازای فروش یا شارژ حساب کاربرا پورسانت می گیرم.
در مورد زمان و هزینه هم بستگی به تجربه شما داره که چقدر با وبمستری آشنا باشید و بتونید آمار سایتتون رو افزایش بدید ، چون درآمد شما هم بسته به آمار سایت هست.
در مورد تبلیغات هم بازم بستگی به شما داره ، مثلاً می تونید بدون تبلیغات و تنها از طریق یوتیوب بازدید کننده سایتتون رو افزایش بدید ، برای اینکار ایبوک های زیادی هست که با قیمت های چند صد دلاری به فروش میرسه ، می تونید از سایت زیر هم دانلود کنید:
scriptzpafia.org

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام دوستان

من یه ایده ای خیلی وقته به سرم زده که دوست دارم در آینده نزدیک عملیش کنم و اونم زدن یه سایت خارجی و کسب درآمد ازش بعنوان یه شغل دومه. راستش در این زمینه تجربه ای ندارم، و تازه از امروز میخوام به جمع آوری اطلاعات در این مورد اقدام کنم اما قبل از هرچیزی چندتا سوال داشتم:
۱. آیا این ایده جواب میده یا دیگه واسه ایتکار دیر شده و اشباع شده است؟
۲. اگه هنوز سایت زدن جواب میده، چه نوع سایتی (در چه زمینه ای) بیشتر میتونه بازدید کننده جذب کنه و درآمد بیشتری بیافرینه؟
۳. آیا گوگل ادز راه خوبی واسه کسب درآمد از وبسایت هستش؟ من نظرم رو گوگل ادزه، واسه نقد کردنش هم آدرس دوستم تو دوبی رو میدم، مشکلی که پیش نمیاد؟
۴. زدن سایت و مدیریتش چقدر وقت در روز احتیاج داره؟
۵. کل پروژه حدودا چقدر خرج برمیداره؟ آیا نیاز به تبلیغات واسع کسب ترافیک هم هست یا نه؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم، اونم از نوع سوالهای ابتدایی چون شما همه اینجا استادید:blush:

من الان نفهمیدم ایده شما چیه !!!
خب اینکه فقط میگید سایت خارجی خب نمیتونه مشخص بشه که میگیره یا نمیگیره !!!

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
من الان نفهمیدم ایده شما چیه !!!
خب اینکه فقط میگید سایت خارجی خب نمیتونه مشخص بشه که میگیره یا نمیگیره !!!

ایده خاصی ندارم، در کل فکر زدن یک سایت خارجی برای کسب درآمد بسرم زده، واسه همین ازتون پرسیدم تو چه زمینه ای بیشتر امکان داره موفق بشه و بگیره.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
من یه بلاگ دانلود فیلم انگلیسی داشتم تا همین چندروز پیش. ماهی یکبار هم آپش نمیکردم. ولش کرده بودم به امانه خدا ولی چون روزی 4000 بازدید داشت روزی 3 دلار برام درآمد داشت که گوگل نامرد زد بلاگمو از بلاگسپات دیلت کرد. این sopa بدجور رو اعصابه. اینا رو گفتم که شما هم راهه منو نری. محتوای قانونی و خلاقانه تولید کنی کارت کم کم میگیره.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
ایده خاصی ندارم، در کل فکر زدن یک سایت خارجی برای کسب درآمد بسرم زده، واسه همین ازتون پرسیدم تو چه زمینه ای بیشتر امکان داره موفق بشه و بگیره.

ببینید تواناییهاتون تو چه زمینه ای هستش.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اگه تا باه حال سایت خوب تو وب فارسی نداشتی ، نرو سراغ سایت خارجی .

اول باید از وب فارسی شروع کنی با چاله چوله هاش آشنا شی بعد تازه جرات و تواناییش رو تو خودت ببینی که بری سمت سایت خارجی .

اگه سایت نداشتین تا حالا فعلا خیلی خیلی زوده برید سراغ سایت خارجی برای کسب درآمد و مطمئنا جز ضرر چیزی براتون نمیمونه .

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
من یه بلاگ دانلود فیلم انگلیسی داشتم تا همین چندروز پیش. ماهی یکبار هم آپش نمیکردم. ولش کرده بودم به امانه خدا ولی چون روزی 4000 بازدید داشت روزی 3 دلار برام درآمد داشت که گوگل نامرد زد بلاگمو از بلاگسپات دیلت کرد. این sopa بدجور رو اعصابه. اینا رو گفتم که شما هم راهه منو نری. محتوای قانونی و خلاقانه تولید کنی کارت کم کم میگیره.

گوگل مگه مخالف سوپا موقع زمزمه های موقع اجراش نبود ؟ ( الان هم که سوپا میشه گفت اجراش محدود تر شده )

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
اگه تا باه حال سایت خوب تو وب فارسی نداشتی ، نرو سراغ سایت خارجی .

اول باید از وب فارسی شروع کنی با چاله چوله هاش آشنا شی بعد تازه جرات و تواناییش رو تو خودت ببینی که بری سمت سایت خارجی .

اگه سایت نداشتین تا حالا فعلا خیلی خیلی زوده برید سراغ سایت خارجی برای کسب درآمد و مطمئنا جز ضرر چیزی براتون نمیمونه .
آخه تو ایران که هر سایتی بزنی فیلتره، خوب نمیشه این چاله چوله هارو تو سایت انگلیسی تجربه کرد؟:rolleyes:

بالا