• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زرین پال خودکشی کرد

hamed102

Registered User
لایک‌ها
63
زرین پال با ارئه نسخه جدید ، خود را نابود کرد

نسخه جدید بسیار بسیار باگ دارد ، تمامی درگاه های پرداخت قبلی از کار افتاده هست و برخی از کاربران موجودی خود را از دست داده اند یعنی موجودی نه در نسخه جدید هست و نه قدیم ، امیدوارم این فقط ی باگ باشد و زرین پال پاسخگو و زودتر حل کنید در غیر این بزرگترین کلاهبرداری اینترنتی را رقم زده است
در حال حاضر نه واریزی انجام می دهد و نه تیکت پاسخ میدهد و نه تلفن پاسخ میدهد ):

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
چی هست

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من چند روز پیش اخطار دادم کسی توجه نکرد
zp و pay قابل اعتماد نیستن کار نکنید

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
برادران امیری گویا جو گیر شدن ، نمیدونم چه مرگشون شده دارن گند میزنن به زرین پال و یه جورایی انگار حس مافیا طور دارن تو این قضیه که اگر اینطور باشه توهمی بیش نیست.
پی.آی آر در حال حاظر بسیار عالی با واریزی های بموقع اما فقط سایتهایی با تعداد تراکنش یا مبالغ بالا کار میکنن .

hamed102

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان یه نکته جالب و عجیب بگم ، من در حال حاضر دو تا درخواست تسویه فرستادم یکی برای 8 روز پیش بوده و یکی برای 5 روز پیش که جمع حددود 2 میلیون تومان میشه که هنوز تسویه نکردند و جالب اینجاست وقتی از نسخه قدیم به نسخه جدید منتقل شدند من 500 خورده ای موجودی داشتم ولی الان نه در پنل جدیده و نه قدیم اون 500 ت نیست ، یعنی رسما کشیدن بالا

5 روزه تیکت من در حالت در دست بررسی هست که هیچ پاسخی دریافت نکردم

تمامی درگاه های سایت های من از کار افتادن ):
من روزی 500 هزار ب جرئت تراکنش داشتم الان ب 0 رسیده این خسارت رو ایا زرین پال می پذیره ؟
یعنی فاتحه به زرین پال اگر بزرگترین درگاه واسط اینترنتی کشور باشه ، نسخه جدید رو اول نیومده ی تست بکنه بعد منتشر بکنه من نظر بر این دارم ، این مشکلات نسخه جدید بهانه بوده برای کلاهبرداری بزرگ

دوستان شما خوب میدونید چقدر زحمت داره این درگاه ها مجدد از نو تنظیم و ساخته بشن و حالا لطف کردن و میگن همه درگاه رو مجدد ویرایش کنید درست میشه ):

hamed102

Registered User
لایک‌ها
63
من چند روز پیش اخطار دادم کسی توجه نکرد
zp و pay قابل اعتماد نیستن کار نکنید
شما چه درگاه های واسطی رو پیشنهاد میدید ؟
اونایی که امتحانشون رو پس دادند میشه اسم بگید

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
قاصدک اینا مثل همین زرین؟از اونا که اوکی استفاده کنید خب

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یک آی دی پی هم بذار کنارش که اگر درگاهت خراب شد سوییچ کنی روی اون یکی

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان ما 4 5 ساله داریم از زرین پال استفاده میکنیم و هیچ مشکلی نداشتن تسویه حساب هم همیشه مرتب پرداخت کردن
تعجب میکنم از پیام هایی که اینجا گذاشتین

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
برادران امیری گویا جو گیر شدن ، نمیدونم چه مرگشون شده دارن گند میزنن به زرین پال و یه جورایی انگار حس مافیا طور دارن تو این قضیه که اگر اینطور باشه توهمی بیش نیست.
پی.آی آر در حال حاظر بسیار عالی با واریزی های بموقع اما فقط سایتهایی با تعداد تراکنش یا مبالغ بالا کار میکنن .
خوب مافیا هستن مگه یادت رفته چطوری payline مرحوم رو کله پا کردن

freepik

Registered User
لایک‌ها
47
درگاه پرداخت مستقیم بهترین گزینس برای سایت
فکر میکنم درگاه ملت هم از همه بهتر باشه

amiri27

Registered User
لایک‌ها
37

سلام
اينکه شما بدونيد کسب و کارتون داره به چه سمتی ميره و براش برنامه ريزی کنيد مافيا نيست. آينده نگری هست.
در خصوص موضوعی که ميگيد:
1. خوب مشخص هست وقتی شما به سايت های پورن و وی پی ان و قمار و شرط بندی و هر خلاف ديگه ای درگاه ميديد بعد از يک مدت مرجع قضائی جلو فعاليت شما رو ميگيره و نميزاره کار کنيد. اگر اون زمان همه بسته شدن و زرين پال بسته نشد چون آينده نگر بود و کسب و کار بلند مدت رو برنامه ريزی کرده بود نه سود کوتاه مدت.
2. در خصوص نسخه جديد، هم بايد بگم که اين نسخه بر اساس استاندارد پرداخت ياری پياده سازی شده و تا 5 مهر همه درگاه ها ملزم به رعايت اين استاندارد و قوانين هستند. حالا اگر کسی اينکار رو نميکنه و 5 مهر بسته ميشه و بجای اينکه بياد بگه تقصير خودم بود بگه زرين پال مافيا زده بايد قبلش بگيم که زرين پال کاری نکرده و خودش بوده که کوتاهی کرده.

لينک خبر:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام
اينکه شما بدونيد کسب و کارتون داره به چه سمتی ميره و براش برنامه ريزی کنيد مافيا نيست. آينده نگری هست.
در خصوص موضوعی که ميگيد:
1. خوب مشخص هست وقتی شما به سايت های پورن و وی پی ان و قمار و شرط بندی و هر خلاف ديگه ای درگاه ميديد بعد از يک مدت مرجع قضائی جلو فعاليت شما رو ميگيره و نميزاره کار کنيد. اگر اون زمان همه بسته شدن و زرين پال بسته نشد چون آينده نگر بود و کسب و کار بلند مدت رو برنامه ريزی کرده بود نه سود کوتاه مدت.
2. در خصوص نسخه جديد، هم بايد بگم که اين نسخه بر اساس استاندارد پرداخت ياری پياده سازی شده و تا 5 مهر همه درگاه ها ملزم به رعايت اين استاندارد و قوانين هستند. حالا اگر کسی اينکار رو نميکنه و 5 مهر بسته ميشه و بجای اينکه بياد بگه تقصير خودم بود بگه زرين پال مافيا زده بايد قبلش بگيم که زرين پال کاری نکرده و خودش بوده که کوتاهی کرده.

لينک خبر:
جناب امیری اینکه تسویه حساب ها با 10 15 روز تاخیر انجام میشه هم از استانداردهای مدل پرداخت یاریه ؟

چند مورد اخیر تسویه حساب های شخص بنده با 15 روز تاخیر انجام شده ، من سالها با زرین پال کار کردم و تا وقتی زرین کارت بنده معتبر بود مشکل خاصی وجود نداشت ، اما مشکل من از اون روزی شروع شد که اعتبار زرین کارت من تموم شد ، با پشتیبانی سایت تماس گرفتم گفتن باید بری بانک ، چند بار رفتم بانک گفتن خودشون باید صادر کنن این کارت هارو و ...

در نتیجه ی کلی پیگیری ، تهش قید زرین کارتو زدم و گفتم با کارت بانکای دیگه کار میکنم که مواجه شدم با تاخیرای عجیب و غریب و بی توضیح و بی منطق و هردفعه هم تیکت زدیم و اعتراض کردیم بدون استثنا تقصیر افتاد گردن سیستم شاپرک و اختلال شبکه بانکی در صورتی که در تمام این مدت در حال استفاده از سرویس پی.آی آر به صورت موازی بودیم و هیچوقت حتی 1 روز هم تسویه حساب ما عقب نیفتاد .

اینکه ممکنه مشکلاتی توی کسب و کار بوجود بیاد کاملا منطقیه ، هیچ سیستمی بی نقص کار نمیکنه اما اینکه این مشکل بارها تکرار بشه (همین الان بنده از تاریخ 3 شهریور حدود 1 تومن در انتظار واریز دارم ) اینا قابل قبول نیست.

من به این اتفاقا میگم گند زدن ، حتی اگر مشکلات موقتی هم باشه بازهم باید بدونید تاپیکای این مدلی موندگار هستن و وقتی تعدادشون زیاد بشه اونوقت تو ویژن بلند مدت شماهم تاثیر منفیش رو خواهد داشت.

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
زرین پال به شدت دهن من رو سرویس کرده

به غیر از زرین پال یه واسط معتبر معرفی کنید

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
دیگه نیاز نیست

در زیبال و نکست پی عضویدم

خاک بر سر زرین پال

درگاه پی به خاطر اینکه درگاه اول نبود درگاههای من رو غیر فعال کرد

درگاه پی مثل هاست دی ال میمونه !:poop:

tarhtojihi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در
درگاه پرداخت مستقیم بهترین گزینس برای سایت
فکر میکنم درگاه ملت هم از همه بهتر باشه
درگاه پرداخت مستقیم اینماد میخواد جدیدا دریافت اینماد خیلی اذیت کننده شده بنده رفتم بگیرم برای سایت دانلود پی دی اف زبان اولا میگه باید تلفن ثابت داشته باشین درصورتی که مخابرات در منطقه ما به علت عدم داشتن زیر ساخت فقط در شهرک ما تا فاز 2 تلفن میده الباقی فاز ها سه ساله میگن تجهزات نداریم عملا همینجا خوردم به بن بست برای اینماد بماند اینکه میگن باید در دو سه جای دیگه هم برای مجوز بگیرم تا اینماد اجازه فروش پی دی اف بده به سایتم عملا مجبورم از درگاه واسط استفاده کنم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
در

درگاه پرداخت مستقیم اینماد میخواد جدیدا دریافت اینماد خیلی اذیت کننده شده بنده رفتم بگیرم برای سایت دانلود پی دی اف زبان اولا میگه باید تلفن ثابت داشته باشین درصورتی که مخابرات در منطقه ما به علت عدم داشتن زیر ساخت فقط در شهرک ما تا فاز 2 تلفن میده الباقی فاز ها سه ساله میگن تجهزات نداریم عملا همینجا خوردم به بن بست برای اینماد بماند اینکه میگن باید در دو سه جای دیگه هم برای مجوز بگیرم تا اینماد اجازه فروش پی دی اف بده به سایتم عملا مجبورم از درگاه واسط استفاده کنم
خود زرین پال هم اینماد میخواد
والبته اگه اینمادت منقضی شه سریعا درگاه غیر فعال میشه
یکی از مشتری های من اینمادش منقضی شد و فرداش به صورت خودکار درگاهش هم غیر فعال شد
البته درگاهش وارد قسمت ورود اطلاعات کارت میشد ولی در زمانی که دکمه پرداخت رو میزدن، پیغامی تحت عنوان سایت پذیرنده نا معتبر می‌باشد نمایش میداد که بعد از فعال کردن مجدد اینماد اوکی شد

و در مورد شماره تلفن
نیاز نیست حتما شماره خودت باشه
شما بگرد یه شماره ثابت فعال پیدا کن تا احراز هویت رو از اون طریق انجام بدی (دوستان یا فامیل)

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
خود زرین پال هم اینماد میخواد
والبته اگه اینمادت منقضی شه سریعا درگاه غیر فعال میشه
یکی از مشتری های من اینمادش منقضی شد و فرداش به صورت خودکار درگاهش هم غیر فعال شد
البته درگاهش وارد قسمت ورود اطلاعات کارت میشد ولی در زمانی که دکمه پرداخت رو میزدن، پیغامی تحت عنوان سایت پذیرنده نا معتبر می‌باشد نمایش میداد که بعد از فعال کردن مجدد اینماد اوکی شد

و در مورد شماره تلفن
نیاز نیست حتما شماره خودت باشه
شما بگرد یه شماره ثابت فعال پیدا کن تا احراز هویت رو از اون طریق انجام بدی (دوستان یا فامیل)

اگه لوگو رو داخل سایت نذاریم چی میشه؟ درگاه غیرفعال میشه

بالا