تو که به پروردگار اعتقادی نداشتیتصویر دومی نمایانگر حس شوخ طبعی پروردگاره ....
در پناه هدایت مکرر شما بزرگوار که با با یوزرهای فراوان انجام دادید در مقابل دیدگانم پرده از ظلمت و تاریکی کنار رفت و به راه راست هدایت گردیدمتو که به پروردگار اعتقادی نداشتی
به بعضی خلقتها هم که نگاه کنی میبینی انگار زیاد حوصله نداشتهتصویر دومی نمایانگر حس شوخ طبعی پروردگاره ....
به بعضی خلقتها هم که نگاه کنی میبینی انگار زیاد حوصله نداشته
خخخخخخخ
غلط کرده.در حدی نیست که اعتقاد نداشته باشه.از عکس اواتارش معلومه که مزدور امریکاستتو که به پروردگار اعتقادی نداشتی
هنوز سر حرف خودتی؟! من که برات اثبات کردم امریکا دشمن حکومت ایران نیست!. این دفعه با سند میرم جلو و با افشای اسرار بیشتر. برای نمونه: امام علی به دست یک ایرانی به نام بهمن جازویه کشته شد. کوفه شهری کاملا ایرانی. حسین به دست و تدبیر ایرانیان کشته شد. انقلاب های خاورمیانه و انقلاب ایران را امریکا ایجاد کرد. برای دیدن اسناد و اثبات این مطالب و دیدن اطلاعات بیشتر بروید به تندر دات ارگغلط کرده.در حدی نیست که اعتقاد نداشته باشه.از عکس اواتارش معلومه که مزدور امریکاست
با این حرفات معلوم شد که واقعا ساده لوحیهنوز سر حرف خودتی؟! من که برات اثبات کردم امریکا دشمن حکومت ایران نیست!. این دفعه با سند میرم جلو و با افشای اسرار بیشتر. برای نمونه: امام علی به دست یک ایرانی به نام بهمن جازویه کشته شد. کوفه شهری کاملا ایرانی. حسین به دست و تدبیر ایرانیان کشته شد. انقلاب های خاورمیانه و انقلاب ایران را امریکا ایجاد کرد. برای دیدن اسناد و اثبات این مطالب و دیدن اطلاعات بیشتر بروید به تندر دات ارگ
اسناد انکار ناپذیر و غیر قابل رد, موجود است. همه دیگه فهمیدن به جز افراد ساده فکربا این حرفات معلوم شد که واقعا ساده لوحی
همین که فهمیدم ضد انقلاب چه ادمهایی هستند و سطح فکرشون چقده کافیهاسناد انکار ناپذیر و غیر قابل رد, موجود است. همه دیگه فهمیدن به جز افراد ساده فکر